" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
İyiyim canım çok şükür. Bugün muayene oldum. Keseyi gördük elhamdulillah. Haftaya da kalp atışı için çağırdı. Yalnız doktor üçüncüyü dogurmak istiyorum diye çok kızdı :bicak:iki tane var daha niye yapıyon çocuk dedi. Ben de dicektim ki biz dogurmazsak siz işsiz kalırsınız. Ama demedim. İçimde kaldı :dondurma::dondurma::dondurma:
:KK70:Ay keşke deseydin ona ne kaç çocuk yapıyorsan sen çekiyorsun zorluğunu sorumluluk sende allah allah ama keşke deseydin yapistirsaydin o cevabı ona. Neyse onun yüzünden moralimizi bozmayalım çok şükür keseyi görmüşsün canım inşallah sağlıcakla haftaya kalp atışlarını da duyarsın allahin izniyle o zaman gelsin bekleme sırası Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn

31+ larda canım takvimi 32 gosteriyor cunku erken dogucagini hissetmistim ama bu kadar erken olucagini sanmazdim yazmis demekki biseyler hissediyordu 4.cocugu dinlenemedi belkide bilmiyorum
Yazık valla Rabbim yardımcısı olsun inşallah 35 inci haftasını geçseydi aslında o zaman doğsa da fazla bişey olmazdı. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görürüz allahin izniyle aminnn

Kızlar birde ovulasyon testinde çizgi eşitken ve aynı koyuluktayken vajinada ıslaklıkta oluyor uzayan akıntıda geliyor ama silikleşince kuru oluyorum sizdede mi öyle oluyordu? Üç aydır takip ediyorum hep öyle
Siliklestiginde çatlama oluyor ondan sonra o uzayan akıntı da bitiyor zaten canım normal yani

Sğl cnm iyiyim, kontrolüm vardı bugün, bebiş maşallah gününden önde gidiyor , dr o yüzden spinal sezeryanla haftaya 12 mayıs cuma günü doğurtacak Allahın izniyle..
Hayırlısı olsun inşallah canım sağlıcakla kucağına da alırsın allahin izniyle inşallah. Darısı bizlerin başına inşallah

:KK70:Ay keşke deseydin ona ne kaç çocuk yapıyorsan sen çekiyorsun zorluğunu sorumluluk sende allah allah ama keşke deseydin yapistirsaydin o cevabı ona. Neyse onun yüzünden moralimizi bozmayalım çok şükür keseyi görmüşsün canım inşallah sağlıcakla haftaya kalp atışlarını da duyarsın allahin izniyle o zaman gelsin bekleme sırası Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn
Sorma yaa. Ne karışıyorsa. Çocuk benim zorluk benim. Rabbim sağlıkla doğurmayi nasip etsin inşallah

Kızlar nasılsınız lütfen kendinize dikkat edin yormayın temmuz grubundan bir arkadasîn dün suyu geldi doguma kadar hastanede yatıcak tutabildikleri kadar tutmaya calısıyorlarmis bebegi aman kendinizi yormayın aksamdan beri kafama taktım valla kötü oldum yine icim sıkıldı
Off bende çok korkuyorum bundan ya, kendimi ister istemez yoruyorum, lekelenmede olunca hep korku içindeyim, inşallah zamanında gelir bebişlerimiz

İyiyim canım çok şükür. Bugün muayene oldum. Keseyi gördük elhamdulillah. Haftaya da kalp atışı için çağırdı. Yalnız doktor üçüncüyü dogurmak istiyorum diye çok kızdı :bicak:iki tane var daha niye yapıyon çocuk dedi. Ben de dicektim ki biz dogurmazsak siz işsiz kalırsınız. Ama demedim. İçimde kaldı :dondurma::dondurma::dondurma:
Sanane sen mi doğurcan deseydin ya kııız :))) şaka bi yana elbetteki zor ama sen bunu göze aldıysan kimseye laf düşmez değilmi ama, hayırla sağlıkla gelsin inşallah, haftayada kalp atışı haberini alırız inşallah senden canım :KK200:

Kızlar birde ovulasyon testinde çizgi eşitken ve aynı koyuluktayken vajinada ıslaklıkta oluyor uzayan akıntıda geliyor ama silikleşince kuru oluyorum sizdede mi öyle oluyordu? Üç aydır takip ediyorum hep öyle
Canım akıntıyı falan ben hiç anlamıyorum ama benim çift çizgiyi gördüğümde ilişki olmuştu pik dahi olmamıştı ama oğlum olacak bence için rahat olsun, nasibinde erkek varsa erkektir zaten ki eğer tuttuysada bence erkek :KK200:

S sahra_89201 merhaba canım ilk sayfada gördüm senin yumurtlama öncesi gibi olmuş,ne kadar önceydi acaba?
Canım ben kız için takip ettim 3 ay ama olmayınca amaaan dedim olmuyor nasılsa bu ayda olmaz dediğim ay oldu :) gece 12 de testi yaptığımda çift çizgi eşitti ilişki oldu, sabah saat 10 gibi tekrar test yaptığımda 2. Çizgi silikleşmişti, yani benim yumurta çok çabuk çatlamış, bi önceki ayda o kadar erken çatlamamıştı, 2 günde bir sık ilişki olmuştu içerde x ler vardır onlar tutunur dedim ama bizim y ler baskın çiktı ve oğlum oluyor, 3. Yü yaparsam çok sıkı takip yapmam gerekiyor

X