- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.481
Ayy inşallah canımCanım akıntıyı falan ben hiç anlamıyorum ama benim çift çizgiyi gördüğümde ilişki olmuştu pik dahi olmamıştı ama oğlum olacak bence için rahat olsun, nasibinde erkek varsa erkektir zaten ki eğer tuttuysada bence erkek
Ben de bu ay eşim yok diye ara vermek istedim, geldiğinde amann nasıl olsa yumurtlama geçti diye yaptım geç çatlayacağı tuttu, benim ilk kez böyle oluyor hep düzenlidir aslında. Senin erken çatlamış benim ilişkiden sonra yirmidört saate yakın geçmiş oldu, benim de iki kızım var, hayırlısı bakalım. Saglıkla al bebeğini kucağına inşallah canımCanım ben kız için takip ettim 3 ay ama olmayınca amaaan dedim olmuyor nasılsa bu ayda olmaz dediğim ay oldu :) gece 12 de testi yaptığımda çift çizgi eşitti ilişki oldu, sabah saat 10 gibi tekrar test yaptığımda 2. Çizgi silikleşmişti, yani benim yumurta çok çabuk çatlamış, bi önceki ayda o kadar erken çatlamamıştı, 2 günde bir sık ilişki olmuştu içerde x ler vardır onlar tutunur dedim ama bizim y ler baskın çiktı ve oğlum oluyor, 3. Yü yaparsam çok sıkı takip yapmam gerekiyor
Ay masalhh canim sende bitirdin sayilir saglikla sihatle al kucagina isalhhh darisi bizebitti canım şükür. kısmetse haziranin ilk haftasi kucagima alicam Rabbim saglikla nasip etsin inşallah hepimize
Aminnnnn isalhhhYazık valla Rabbim yardımcısı olsun inşallah 35 inci haftasını geçseydi aslında o zaman doğsa da fazla bişey olmazdı. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görürüz allahin izniyle aminnn
kiz ne de yapsak gecmiyo ya meskul etsekde kendimizi nereye kdar hergun disari olmuyo vala bizim icine bu zmanlar gecseydi rahatlardik artikInşallah tatlım aminnn.. hiç stress yapmayın, gün saymayın, bişeylerle meşgul olun, evde durmayın, sonra bi bakmışsınız gelmişsiniz sonuna..
Valla bi çuval laf yedim adamdan. Devlet Hastanesi olduğu için bi şey de diyemedim. Ama sanki 2 çocuktan sonra çocuk yapılmaz yapanlar cahildir gibi bir tavrı vardı adamın. Yani ben ne desem sivri sinek saz olacaktı. O yüzden uğraşmaya bile değmez. Salı günü özele gitcem. Belki o gün bile duyulur kalp atışıSanane sen mi doğurcan deseydin ya kııız :))) şaka bi yana elbetteki zor ama sen bunu göze aldıysan kimseye laf düşmez değilmi ama, hayırla sağlıkla gelsin inşallah, haftayada kalp atışı haberini alırız inşallah senden canım
Hayîrlı cumalar canım o arkadasa sordum gecen hafta cok enerjiktim diyor 3gun ust uste misafir agirlamis 3cocuk ev isi falan diyor cok su icmeyen biriymis kasilmalarî olmus ama normaldir diye dusunmus bu haftada suyu gelmis yani dikkat edin artik dinlenme vakti misafir falan kabul etmeyin sakîn bu saatten sonra bebekleri dusunmemiz lazim vucut agîrlastı sonra vicdan azabı cekmeyelim onlem bizden takdir allahtanHayirli cumalar kizlarrr
Ayy hade ya zor gercekten benimde gecenlerde misafieim gelmisti valahi uyuyamiyodum sabaha kadar artik kabul etmicem misafir falan normal sertlesme oluyo bénde de artik dikat edicem rabbim yardim etsin bize bu ayida atlatsaydik biHayîrlı cumalar canım o arkadasa sordum gecen hafta cok enerjiktim diyor 3gun ust uste misafir agirlamis 3cocuk ev isi falan diyor cok su icmeyen biriymis kasilmalarî olmus ama normaldir diye dusunmus bu haftada suyu gelmis yani dikkat edin artik dinlenme vakti misafir falan kabul etmeyin sakîn bu saatten sonra bebekleri dusunmemiz lazim vucut agîrlastı sonra vicdan azabı cekmeyelim onlem bizden takdir allahtan
Aman canım dikkat et evet insallah atlatıcaz allahın izniyleAyy hade ya zor gercekten benimde gecenlerde misafieim gelmisti valahi uyuyamiyodum sabaha kadar artik kabul etmicem misafir falan normal sertlesme oluyo bénde de artik dikat edicem rabbim yardim etsin bize bu ayida atlatsaydik bi
amin canım sağolasın.darısı sizlere olsun inşallahMasallah canım ya çok sükür,insallah saglıkla al yavrunu kucagına
amin canım, inşallah sende saglikla kolaylikla al kucagina bebişiniHadi bakalım benden sonrada sıra sende Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın canım
inşallah canım benim sizde saglikla alin kucaginiza inşallah Rabbim hepinizin saglikli dogumlarini duymayi nasip etsin deneme gunlerinden bugünlere geldik :)çok şükür hepimizde gonlumuzdekine kavuştuk bazen cok duygulaniyorum ogunleri hatirlayinca hepinizin yeri bende başkaAy masalhh canim sende bitirdin sayilir saglikla sihatle al kucagina isalhhh darisi bize
Aminnnnn isalhhh
kiz ne de yapsak gecmiyo ya meskul etsekde kendimizi nereye kdar hergun disari olmuyo vala bizim icine bu zmanlar gecseydi rahatlardik artik
canım kesen sagda, bebiş kese ici solda ve kese yapisi uzun yani erkek bebekle uyumlu ama hic birsey %100degil fakat cogunda tutuyor Rabbim saglikla tamamlasin inşallahEki Görüntüle 1991797 kızlar benim usgme de yorum yapar mısınız? bebişim solda duruyor ama suan 5 artı 4 dedi doktor
Amin insallah canim. Peki senin kese durumuna göre bebegin cinsiyeti tutuyor mu?canım kesen sagda, bebiş kese ici solda ve kese yapisi uzun yani erkek bebekle uyumlu ama hic birsey %100degil fakat cogunda tutuyor Rabbim saglikla tamamlasin inşallah
canim kesen uzun erkek bebek kesesi böyle oluyor genelde fakat fetus kese ici sagda gb görünüyor ama kese yatay duruyor yolk sac kesesi gorunumu olusunca daha net anlariz netarafa tutundugunu 8haftalikken bidaha at bakalim gene inşallahHayırlı günler hanımlar
Epeydir giremedim. Bugün bebegimin kalp atislarini dinledik. Çok şükür herşey yolunda.6 haftalik usg resmini de koyuyorum bazı arkadaşlar ilk usg ye yorum yapiyordu
evet canim benimde seninki gbydi bende tuttu hayırlısıyla bir oglum olucak inşallahAmin insallah canim. Peki senin kese durumuna göre bebegin cinsiyeti tutuyor mu?
Anladim canim cok tesekkur ederim yorumun icin hem kesenin boyuna hem nerde durduguna mi bakılıyor? Aslinda doktorlar da buna göre bilmiyorlar mi bize neden en basindan soylemiyorlar acaba :)evet canim benimde seninki gbydi bende tuttu hayırlısıyla bir oglum olucak inşallah
kese konumu diye geciyor kesenin netarafta oldugu ve bebegin kese ici konumuna bakiliyor kese yapisinin uzunlugu yada yuvarlakliginada fakat tutmayanda var drlar buna göre konusmazlarAnladim canim cok tesekkur ederim yorumun icin hem kesenin boyuna hem nerde durduguna mi bakılıyor? Aslinda doktorlar da buna göre bilmiyorlar mi bize neden en basindan soylemiyorlar acaba :)
Tamam canim sagol verdigin bilgiler icin.kese konumu diye geciyor kesenin netarafta oldugu ve bebegin kese ici konumuna bakiliyor kese yapisinin uzunlugu yada yuvarlakliginada fakat tutmayanda var drlar buna göre konusmazlar
fakat
bilimsel olarak
drlar kemik yapisi ve kalp atim hizindan 9.hftada tahmin ediyorlar aslinda ama soyleyip riske girmiyorlar cinsel organ gelisene kadar beklemeyi ve görmeyi tercih ediyorlar
benim drum 9.hftada erkege benziyor demisti kemik yapisi ve kalp atisindan dolayi 7.hftada 130du 10.hftalarda 150civariydi
Aynen canım aminnn inşallahSorma yaa. Ne karışıyorsa. Çocuk benim zorluk benim. Rabbim sağlıkla doğurmayi nasip etsin inşallah