- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 35
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.401
Aynen canım rabbim ol dediği anda biz ne yapsak boş, banada ilk önce kese çok küçük bebek çok küçük düşer dedi doktor ama bak şimdi 6 aylık hamileyim, rabbim sağ sağlim eline ayağına kavuştursun yavruna inşallahçok saol allah razı olsun...sanırım 6 tüp bebekten sonra isviçrede bilim adamına bile gitsem içime bi şüphe atar çünkü tıbba göre benim doğal hamile kalamamam gerek :) :) ama rabbim ol dedikten sonra kimse önüne geçemez sanırım sabırlı olmam gerek inşalahh bu sefer anne olabilirim..sizinde bebğiniz hayırlı olsun saglıkla büyütün
Canım sen nasıl oldun? Lekelenme falan varmı şu an, benim bu akşam peçeteye az bi leke geldi bir kere bir daha olmadı, bi kaç gündür çok geZiyorum annem geldi bebek için alışverişe falan çıktık 3-4 gündür üst üste, acaba ondan mı oldu dedim, tekrar olsaydı acile gidecektim ama olmadı ağrım falanda yok, yarında takip edeyim bakalım inşallah olmazEvet canım 34 leri gorsek rahat bir nefes alıcaz insallah rabbim nasip ederde görürüz
Yok canım lekelenme bidaha olmadı progestan kullanıyorum onun icin sabah aksam 1hafta sonra bırakıcam agrilarim oluyor kasilmalarim oluyor ara ara yatiyorum firsat buldukca yordugun icinde olmus olabilir dinlen bikac gun uzan surekli dikkat et canımCanım sen nasıl oldun? Lekelenme falan varmı şu an, benim bu akşam peçeteye az bi leke geldi bir kere bir daha olmadı, bi kaç gündür çok geZiyorum annem geldi bebek için alışverişe falan çıktık 3-4 gündür üst üste, acaba ondan mı oldu dedim, tekrar olsaydı acile gidecektim ama olmadı ağrım falanda yok, yarında takip edeyim bakalım inşallah olmaz
Iyigeceler canım bizim kıyafet isi bitti sayılır bikac penye yelek alıcam artîk okadar hepsini yıkadık bugün ütülenmeyi bekliyor haftasonu kardesim gelirse ona utuleticem yerlestiricem lohusa takimimi hastane cıkısını annemler halletti bana resim attilar ben sectim malesef kendim gezemedigim icin 1takim daha kendime pijama almam lazım besik icin bu ay sonuna dogru dusunuyorum ama gecmi kalirim kac gunde gelir bilmiyorum cunku dun koltuk takimi aldim begendigim bi takim vardi direk gidip onu aldim ama yapilip gelmesi 45 gun sonra en erken 1ay sonra dediler insallah ozamana kadar ben dogum falan yapmam ona gore hali perde almam lazim daha bi gelsinde eve tam rengine uygun bakicam puset ve oto koltugumuz eksik ve hastane cantasi icin benim bikac eksigim varİyi geceler kızlar bayağıdır giremedim hafta sonu 1 mayıs tatili derken hava da güzrl.Çıktık dışarıya.Yeni hamişler hayırlı olsun bebişleriniz.Benimde karnım bunda çok erken büyüdü sanki 7 aylığım şu anhaftaya kontrole gidicem inşallah.Doğumu yaklaşanlar nasılsınız beşikler kıyafetler hazır mı bakalım
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Sağlıcakla bebeğini kucağına aldığın günleri de görürsün canım benim allahin izniyle inşallahSÜPER ANNELER meraba
bende süper olmasamda zor zor anne olmaya çalışanlardanım..son 4 senede 6 negatif tüp bebek denemem var ..geçen sene 5nci demeden sonra kimyasal gebelik oldu doğal yoldan ..ve ben allahın da izniyle yine doğal yoldan hamile kaldım hala inanamıyorum ve çok tedirginim..kanda ilk öğrendiğimde hcg 400 sonra 978 oldu bidaha kan istemedi artış iyi dedi 2 gün öncede kese için muayene etti ve evet kesede var dedi ama ben o kadar çok ağladım ki ne yaptığımı bile hatırlamıyorum o ana kadar çünkü hiç umudum yoktu neysee çok ağladığım için muayene edemedi doktor eşime ultrosan fotosu nu verdi ama eşimde ağlıyodu sadece iyimi dedim ..biraz haftasına göre küçük ama olabilir dedi ilaçlarımı yazdı haftaya gelin dedi ...tabi biz çıktık salak salak şimdi içim içimi yiyor ..kesenin küçük olması kötü bişi mi bilemedim böle olan varmı aranızda bana iki güzel söz yazsın ...bugün tatil olduğu için gidemiyorum doktor haftaya gel dedi ama ben yarına kadar bile dayanamıyacam sizlere bi sorum dedim ...kese küçük dediğinde 4+5 günlüktü ultrason resminde minicik siyah bi balon içinde toplu iğne başı gibi beyaz nokta var bu iyi bişimi tecrübeli arkadşlardan yorum bekliyorum...sevgiler
Hayırlısıyla gönlündekine hamile kalırsın inşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKizlar merhaba. Bu ay denedik hayirlisiyla. Cattan 50 saat once son.iliski oldu derine olmadi sola yattim. Bat 9 mayis. Benim arada minik.kasiklarim ageiyor adet olacakmisin gibi. 2 gundur istahsizim. Cabuk yoruluyorum. Goguslerim.normalde bata 10 gun kala cok agrir. Hic gogus agrim yok. Arada minik damar cekilmesi gibi oluyor. 2 gun omce beyaz kremsi bi akinti basladi arada ic camasirima geliyor kokusuz. İnsAllah bu ay tutunmustur. Siz nasilsiniz?/
aminnn inaşalahhHayırlı uğurlu olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Sağlıcakla bebeğini kucağına aldığın günleri de görürsün canım benim allahin izniyle inşallah
Bi daha olmadı bakalım ya inşallah olmaz, bugünde gitmedim okula dinleneyim diye, dr alttan muayene edecek diyede korkuyorum ama bi daha olursa mecbur gitcemYok canım lekelenme bidaha olmadı progestan kullanıyorum onun icin sabah aksam 1hafta sonra bırakıcam agrilarim oluyor kasilmalarim oluyor ara ara yatiyorum firsat buldukca yordugun icinde olmus olabilir dinlen bikac gun uzan surekli dikkat et canım
hayirli sabahlarrrr canimmmHayırlı sabahlar herkese canlar
İnsAllah canim. Sende akinti olmus muydu? Beyaz durunca sararan bi akinti var az az geliyor camasirima. Baksa da birsry yok.Hadi bakalım canîm insallah tutmustur ve kızın yoldadır haberdar edersin bizi
Olan oldu bence akisina birak dun geve iliski olduysa bugun pic varsa erkek olasiligi yuksektir. Ne istiyorsun bilmiyorum ama.Selam kızlar, benim adetim 28 bazen 29 günde bir oluyor yumurtlamam genelde 15 yada 16 sına denkgeliyordu bu ay ara vermiştim çünkü eşim yoktu, bugün adetin 18. günüydü nasıl olsa geçti diye dün gece birliktelik oldu. kasıklarımda agrı olunca bugün ovulasyon testi yaptım ve pik olmuş t c den koyu. Sizce napıyım testleri tekrarlayıp deneme olsunmu oldumu olan artık acaba
Hatırladıgım kadarıyla seffaf bir akıntı oluyorduİnsAllah canim. Sende akinti olmus muydu? Beyaz durunca sararan bi akinti var az az geliyor camasirima. Baksa da birsry yok.
Evet olan oldu artik, iyi tarafı bu ay tutarsa stressiz oldu , iki kızım var canım üçüncü erkek olsun istiyorum İnşallah.Olan oldu bence akisina birak dun geve iliski olduysa bugun pic varsa erkek olasiligi yuksektir. Ne istiyorsun bilmiyorum ama.
Sağol canım. İnşallahAminn insalahh devami gelir ...kese icibdeki beyaz nokta bebekmi diyosun yani allahimmm insalahh yolk sac falan bisiler olmasi da lazim tabi ama yolk sac nokta degilde halka gibi bisi yaziyor hep interntte ...valla sabirli olmak laxim galiba
Seninde bebegin hayirli olsun saglikla gelsin hepimizinki insalah
cnm bunu erkek bebek icin takip ediyorsun kiz icin miSelam kızlar, benim adetim 28 bazen 29 günde bir oluyor yumurtlamam genelde 15 yada 16 sına denkgeliyordu bu ay ara vermiştim çünkü eşim yoktu, bugün adetin 18. günüydü nasıl olsa geçti diye dün gece birliktelik oldu. kasıklarımda agrı olunca bugün ovulasyon testi yaptım ve pik olmuş t c den koyu. Sizce napıyım testleri tekrarlayıp deneme olsunmu oldumu olan artık acaba
Canim yazmissin zaten erkek bebek icin takip ediyorsun benimde iliski erken olmustu dedim t c den koyuydu ustelk erkendir dedim ama tamdi aslinda ve bebegim erkek hayirlisiyla rabbim sanada nasip etsin belkide boyle olmasi daha iyiydi bilemezsin ben gunlerce yedim kendimi niye erken oldu diye ama bak iyikide erken olmus tam tuttu isalh seninde oyle olur canimm iliskiden sonra baktinmi ne zmann acildi t cizgisiEvet olan oldu artik, iyi tarafı bu ay tutarsa stressiz oldu , iki kızım var canım üçüncü erkek olsun istiyorum İnşallah.
Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah hamişsindir
Canim yazmissin zaten erkek bebek icin takip ediyorsun benimde iliski erken olmustu dedim t c den koyuydu ustelk erkendir dedim ama tamdi aslinda ve bebegim erkek hayirlisiyla rabbim sanada nasip etsin belkide boyle olmasi daha iyiydi bilemezsin ben gunlerce yedim kendimi niye erken oldu diye ama bak iyikide erken olmus tam tuttu isalh seninde oyle olur canimm iliskiden sonra baktinmi ne zmann acildi t cizgisiEvet olan oldu artik, iyi tarafı bu ay tutarsa stressiz oldu , iki kızım var canım üçüncü erkek olsun istiyorum İnşallah.
Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah hamişsindir