" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Aynen canım rabbim ol dediği anda biz ne yapsak boş, banada ilk önce kese çok küçük bebek çok küçük düşer dedi doktor ama bak şimdi 6 aylık hamileyim, rabbim sağ sağlim eline ayağına kavuştursun yavruna inşallah

Evet canım 34 leri gorsek rahat bir nefes alıcaz insallah rabbim nasip ederde görürüz
Canım sen nasıl oldun? Lekelenme falan varmı şu an, benim bu akşam peçeteye az bi leke geldi bir kere bir daha olmadı, bi kaç gündür çok geZiyorum annem geldi bebek için alışverişe falan çıktık 3-4 gündür üst üste, acaba ondan mı oldu dedim, tekrar olsaydı acile gidecektim ama olmadı ağrım falanda yok, yarında takip edeyim bakalım inşallah olmaz

Yok canım lekelenme bidaha olmadı progestan kullanıyorum onun icin sabah aksam 1hafta sonra bırakıcam agrilarim oluyor kasilmalarim oluyor ara ara yatiyorum firsat buldukca yordugun icinde olmus olabilir dinlen bikac gun uzan surekli dikkat et canım

Iyigeceler canım bizim kıyafet isi bitti sayılır bikac penye yelek alıcam artîk okadar hepsini yıkadık bugün ütülenmeyi bekliyor haftasonu kardesim gelirse ona utuleticem yerlestiricem lohusa takimimi hastane cıkısını annemler halletti bana resim attilar ben sectim malesef kendim gezemedigim icin 1takim daha kendime pijama almam lazım besik icin bu ay sonuna dogru dusunuyorum ama gecmi kalirim kac gunde gelir bilmiyorum cunku dun koltuk takimi aldim begendigim bi takim vardi direk gidip onu aldim ama yapilip gelmesi 45 gun sonra en erken 1ay sonra dediler insallah ozamana kadar ben dogum falan yapmam ona gore hali perde almam lazim daha bi gelsinde eve tam rengine uygun bakicam puset ve oto koltugumuz eksik ve hastane cantasi icin benim bikac eksigim var

Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Sağlıcakla bebeğini kucağına aldığın günleri de görürsün canım benim allahin izniyle inşallah

Hayırlısıyla gönlündekine hamile kalırsın inşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bi daha olmadı bakalım ya inşallah olmaz, bugünde gitmedim okula dinleneyim diye, dr alttan muayene edecek diyede korkuyorum ama bi daha olursa mecbur gitcem

Selam kızlar, benim adetim 28 bazen 29 günde bir oluyor yumurtlamam genelde 15 yada 16 sına denkgeliyordu bu ay ara vermiştim çünkü eşim yoktu, bugün adetin 18. günüydü nasıl olsa geçti diye dün gece birliktelik oldu. kasıklarımda agrı olunca bugün ovulasyon testi yaptım ve pik olmuş t c den koyu. Sizce napıyım testleri tekrarlayıp deneme olsunmu oldumu olan artık acaba

Olan oldu bence akisina birak dun geve iliski olduysa bugun pic varsa erkek olasiligi yuksektir. Ne istiyorsun bilmiyorum ama.

Olan oldu bence akisina birak dun geve iliski olduysa bugun pic varsa erkek olasiligi yuksektir. Ne istiyorsun bilmiyorum ama.
Evet olan oldu artik, iyi tarafı bu ay tutarsa stressiz oldu , iki kızım var canım üçüncü erkek olsun istiyorum İnşallah.
Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah hamişsindir

Sağol canım. İnşallah

cnm bunu erkek bebek icin takip ediyorsun kiz icin mi

Evet olan oldu artik, iyi tarafı bu ay tutarsa stressiz oldu , iki kızım var canım üçüncü erkek olsun istiyorum İnşallah.
Canim yazmissin zaten erkek bebek icin takip ediyorsun benimde iliski erken olmustu dedim t c den koyuydu ustelk erkendir dedim ama tamdi aslinda ve bebegim erkek hayirlisiyla rabbim sanada nasip etsin belkide boyle olmasi daha iyiydi bilemezsin ben gunlerce yedim kendimi niye erken oldu diye ama bak iyikide erken olmus tam tuttu isalh seninde oyle olur canimm iliskiden sonra baktinmi ne zmann acildi t cizgisi

Canim yazmissin zaten erkek bebek icin takip ediyorsun benimde iliski erken olmustu dedim t c den koyuydu ustelk erkendir dedim ama tamdi aslinda ve bebegim erkek hayirlisiyla rabbim sanada nasip etsin belkide boyle olmasi daha iyiydi bilemezsin ben gunlerce yedim kendimi niye erken oldu diye ama bak iyikide erken olmus tam tuttu isalh seninde oyle olur canimm iliskiden sonra baktinmi ne zmann acildi t cizgisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…