" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Canim yazmissin zaten erkek bebek icin takip ediyorsun benimde iliski erken olmustu dedim t c den koyuydu ustelk erkendir dedim ama tamdi aslinda ve bebegim erkek hayirlisiyla rabbim sanada nasip etsin belkide boyle olmasi daha iyiydi bilemezsin ben gunlerce yedim kendimi niye erken oldu diye ama bak iyikide erken olmus tam tuttu isalh seninde oyle olur canimm iliskiden sonra baktinmi ne zmann acildi t cizgisi
Aynen canım ya ben de yiyorum kendinkendimi nasıl böyle oldu diye :KK43: testlere göre ilişkiden yirmidört saat sonra çizgi açılmış, benimki çok erken oldu

Selam kızlar, benim adetim 28 bazen 29 günde bir oluyor yumurtlamam genelde 15 yada 16 sına denkgeliyordu bu ay ara vermiştim çünkü eşim yoktu, bugün adetin 18. günüydü nasıl olsa geçti diye dün gece birliktelik oldu. kasıklarımda agrı olunca bugün ovulasyon testi yaptım ve pik olmuş t c den koyu. Sizce napıyım testleri tekrarlayıp deneme olsunmu oldumu olan artık acaba:KK43:
Canım deneme oldu ise takipte kal bakalım açılma ne zaman olur inşallah takipte kalmışsındir çünkü pik ken erken çatladigi zaman yine şansın yok yüksek oluyor bende öyleydi hatta pik olduğunu görmemiştim gece 2 de ilişki oldu daha sabah kalktım pik olmuş akşamı bulmadan da açılma oldu erken çatlama olursa senin yüksek olur yine inşallah sağlıcakla gönlündekini tutunur sana canım

Canım deneme oldu ise takipte kal bakalım açılma ne zaman olur inşallah takipte kalmışsındir çünkü pik ken erken çatladigi zaman yine şansın yok yüksek oluyor bende öyleydi hatta pik olduğunu görmemiştim gece 2 de ilişki oldu daha sabah kalktım pik olmuş akşamı bulmadan da açılma oldu erken çatlama olursa senin yüksek olur yine inşallah sağlıcakla gönlündekini tutunur sana canım
Canım bu sabah testi tekrarladım silinmişti çizgi, bidaha deneme olamadı malesef .
benimde ilişki gece 1 de olmuştu sabah t koyuydu düzenli test yaptım en son gece 2:30 gibi silikleşmiş yani bi yirmidört saat geçmiş, geç çatlamış oluyor yani demi?

Canım bu sabah testi tekrarladım silinmişti çizgi, bidaha deneme olamadı malesef .
benimde ilişki gece 1 de olmuştu sabah t koyuydu düzenli test yaptım en son gece 2:30 gibi silikleşmiş yani bi yirmidört saat geçmiş, geç çatlamış oluyor yani demi?
Canım siliklesme de değil hani t cizgisi daha koyu iken geri kontrol çizgisi ile aynı koyuluga geldıgı zaman yumurtan catlamis demektir sende t cizgisi c ye göre siliklesmis ise belki ondan önce catlamis demektir yani aynı koyuluga gelir gelmez çatlama gerçekleşmiş oluyor

yuzde elli sans oluyo bakalim isalh tutmustir ki bence tutmustur oyle hissediyorum rabbim nasip etsin isalhhh
İnşallah canım, Allah razı olsun

Canım siliklesme de değil hani t cizgisi daha koyu iken geri kontrol çizgisi ile aynı koyuluga geldıgı zaman yumurtan catlamis demektir sende t cizgisi c ye göre siliklesmis ise belki ondan önce catlamis demektir yani aynı koyuluga gelir gelmez çatlama gerçekleşmiş oluyor
Bakalım hayırlısı, hiç böyle olacağını tahmin etmezdim, yine batı beklemeye başlayım bakalım

Slm hanımlar hayırlı akşamlar ben hala evle uğraşıyorum ramazana bayrama pırıl pırıl giricem artık doğuma kadar elimi bişeye sürmem heralde cok yoruldum valla bugün sabah kalktım yorgunluktan ayağımın üstüne basamadım o derece yani kızlar yarın yada cuma artık ne zaman vakit bulursam cinsiyet için doktora gidicem en az 2 hafta sonra gel dedi ama ben dayanamayıp 2 haftayı beklemicem gidicem inşallah kesin bişey der artık

Slm hanımlar hayırlı akşamlar ben hala evle uğraşıyorum ramazana bayrama pırıl pırıl giricem artık doğuma kadar elimi bişeye sürmem heralde cok yoruldum valla bugün sabah kalktım yorgunluktan ayağımın üstüne basamadım o derece yani kızlar yarın yada cuma artık ne zaman vakit bulursam cinsiyet için doktora gidicem en az 2 hafta sonra gel dedi ama ben dayanamayıp 2 haftayı beklemicem gidicem inşallah kesin bişey der artık
Kolay gelsin canım aman dikkatli ol cok yorma kendini insallah ögrenirsin cinsiyeti bizide haberdar et muhakkak

Kolay gelsin canım. İnşallah öğrenirsin bu sefer. Güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıklı bir paşa haberi verirsin inşallah bize.

canim dikat et kendine yorma kendini fazla islah hayorli haberlerle gelirsin dort gozlz bekliyoruz canim pasa haberini

Canım dikkat et bebiş daha çok küçük Rabbim ikinizi de korusun inşallah. İnşallah bize Güzel haberlerle verirsin Rabbim sağlıcakla gönlündekini duymayı nasip etsin inşallah aminnn

Papatyam321 Papatyam321 canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor yine kan vermeye gittin mi yada kontrole ne zaman gidiceksin ınsalah Rabbim sağlıcakla tamamına erdirir canım dualarımız seninle :KK200:
İyiyim canım çok şükür. Bugün muayene oldum. Keseyi gördük elhamdulillah. Haftaya da kalp atışı için çağırdı. Yalnız doktor üçüncüyü dogurmak istiyorum diye çok kızdı :bicak:iki tane var daha niye yapıyon çocuk dedi. Ben de dicektim ki biz dogurmazsak siz işsiz kalırsınız. Ama demedim. İçimde kaldı :dondurma::dondurma::dondurma:

X