" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Selam arkadaşlar araniza yeni katiluyorumm babada yardimci olur musunuz
tabiki cnm hoş geldin

Rabbim nasip eder inşallah erkek bebis
ovilasyon testiyle şansını yüzde 70 _80 e kadar artırabilirsin cnm

Forumu okudum sanirim yumurtlama günü ne denk getirmek sansi artiriyormus.evde kendim takip edebilirmiyim
evet cnm evde testle takip edebilirsin

Marka varmi onereceginiz.bu yöntemle hamile kalan ve erkek olan kimler var
kullandığımız marka genelde Laboquick marka alıyoruz tabi diğer markalarıda kullananlar var adet bitimi akıntı takibiyle başlıyoruz akıntı başladığında test yapmaya başlıyoruz sabah ilk idrarla değil 2 ci idrarla olucak mesela sabah lavaboya cık 7 veya 8 gibi sonra sıvı alma üzerinden 4 saat gecince test yap cizgi koyulaşana kadar günde 1 tane yeterli cizgiler koyulaştığında 5 veya 6 saat arayla testi tekrar yap t ve c cizgisi vardır testlerin üzerinde t cizgisi c cizgisini gecince test pik olmuş oluyor sanra yine test sıvı alımına dikkat ederek 5 veya 6 saat sonra yap 2 cizgi aynı koyuluğa tekrar gelince yumurtanın catlama işlemi başlıyor ve tam o an deneme yapılıyor tek ilişki ve eşinin perhizde olmasıda lazım bence en az 3 en cok 7 gün yeterli

Ayyy inşallah uç kizim var cook tatlılar ama gönül iste bide farklı olsun istiyorum
1 ci sayfada beren betül var onunda 3 kızı var şimdi rabbim izin verirse oğlu olacak ovilasyon testiyle hamile kaldı rabbim sanada nasip etsin inşallah 3 çiçeğin yanına bir böcük şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…