" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Sagol canım yarin endokrinden once kendi doktorumuda bi göstericem bakalım o ne diyecek

Valla ben de tam olarak bilmiyorum ama 3-4 gunden sonra basliyormus galiba.

Cnm kisiden kisiye değişmekle beraber en erken belirti gogus hassasiyeti ilk haftalar başlıyor sahsen benim iliskiden 2,3 gun sonra başladı bide uclari koyulasmaya başlamıştı

o doktor koltuğu korkusu bendede var ama mecbur katlanıyoruz

Yani ama böyle yazılanları değişenleri okuyunca değişirmi die düşünüyorum şuan erkek onu bunu bırakta sen niye eklemedin beni bakim
kız sen okumuyonmu kac seferdir son adet tarihini yaz diyom ya yazarsan eklerim yazmazsan nerden bileyim son adet tarihini cnm

Forumu okudum sanirim yumurtlama günü ne denk getirmek sansi artiriyormus.evde kendim takip edebilirmiyim
Cnm ovulasyon kiti aliyoruz internetten yada eczaneden o sekilde takip ediyoruz internetten daha uygun t cizgisi pembelesiyor sonra gitgide koyulasiyor acilmayi gordugun an yumurta catliyor demek ogun iliski oluyor birkere sonra gebelik bekleniyor bu sekilde %70sans artiyor erkek bebek icin.sen testlerden al kullaninca fotosunu atarsin buraya seni yonlendiririz inşallah

valla şimdilik bişey hissetmiyorum.Gögüs hassasiyeti hafif var.Sol kasıkta batma oldu bugün bir kere.Çok mu kendimi dinliyorum dedim.Bir de afedersiniz idrarım çok keskin koktu bugün az su içtiğimden mi acaba
cnm göğsünü arada kontrol et yama gibi kararma oluyormu birde denemeden 1 hafta kadar sonra idrara sık cıkmaya başlarsan gebelik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…