- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.601
Hadi hayırlısı canımSelam canım valla o kadar yoğunumki anca girebildim, ya benim 2 gün 2. Çizgi 1. Ye çok yakın oldu, ilk gün ilişki olmadı ama 2. Gün oldu, bugünde 2. Çizgi iyice silikleşmiş bugün yumurtladım sanırım, hayırlısı artık, ama hiç yatmadım hemen kalktım bakalım bu ay ne olacak
Insallah canim sagolbulut29 canım erken önlem almak iyi olur. Rabbim korusun bebişi inşallah
sayfa 1 e bak cnm hamilelerin ismi yazıyorne listesi
canım muayenesizmi kullanıyon biliyorum o doktor korkusunu ama mecbur kalınca gitmelisin bence
biraz daha yakın cekermisin cnm izninle birine sorucamarkadaslar nub teorisi hakkinda bilgisi olan varmi aceba sizce nedir cinsiyeti
cektim ama yuklemiyo ay buyuk foto diyobiraz daha yakın cekermisin cnm izninle birine sorucam
İnşallah inşallahKizlar ilk sayfaya baktımda 9 tanecik hamis var hadi coğalsın insallah bu ay sayılar
Valla ben hiç anlamıyorum canım yayokmu arkadaslar anlayan
eveto ama senın kı baya yüksek cıkmısfree bhcg yazio omu
anlamadm vallaeveto ama senın kı baya yüksek cıkmıs
ben asagı yukarı bı tahmın yaparım belkı ama hem uzak cekmıssın hemde bacak arasının ordan bı cızgı gecıyoryokmu arkadaslar anlayan
doktor değerler ıyı demısse dmekkı normal bır degeranlamadm valla
Canım sabahları ikinci idrarla en doğrusu ilk idrarimda 2-3 saat sonraki idrar la yap iki çizginin koyulastigi gün 3-4 saat aralıklarla testleri tekrarla ondan önce her sabah bir tane yeterli taa ki koyulaşana kadarNasıl takip edeyim. Bir fikriniz var mı acaba
canım test kullanmadan nasıl yumurtlamayı anlarım dıye soruyorCanım sabahları ikinci idrarla en doğrusu ilk idrarimda 2-3 saat sonraki idrar la yap iki çizginin koyulastigi gün 3-4 saat aralıklarla testleri tekrarla ondan önce her sabah bir tane yeterli taa ki koyulaşana kadar
Aminnnnn inşallah canımsaol cnm allah razı olsun darısı başınıza o günleri sizlerde görün
Hoşgeldin canım nasılsınslmm ben geldiim