- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.561
Benden şuan herşey iyi daha rahatsız edecek bişey yokTatlım görmemişim yA nasıl gitsin işde bi iyiyim bi kötüyüm senin nasl geçiyo
Hadi bakalım canım inşallah herşey isteğin gibi gönlünce olsunSlm kızlar nasılsınız. Ben iyiyim. Bu gün adetim bitti. Yarın sabah banyo yapıp bismillah diyip basliyacam. Allah yardımcımız olsun.
K. V. Kalıyoruz testler evde ben zaten testleri kullanmak istemiyorum. Bozulmuş galiba iki çizgi hep dağılmış birsekilde çıkıyor.
yanlış yapa yapa öğrendin bakalım bu ay nasıl yapıcan allah işini rast getirsin inşallahEvet canım bugün baslicam
Sorma canım yarin endokrin bölümüne gidicem 225 tl muayne ucretievet cnm aynı dediğin gibi bizim burdaki hastanelerde ama dediğim hastaneye gidiyorum ben belediye hastanesi o cok güzel özel gibi bu özellerde az buz ücret istemiyorlarki millet gitsin cok ucuk fiyatları var
hadi gözün aydıniyiz cok sukur bugun ikili testimiz vardi cok sukur allahima temiz cikti
evet sanıyorum o kac yazıyor onda canım birde son adet tarihini yazarmısın 1 ci sayfada liste var ekleyeyim senidefree bhcg yazio omu
cnm 50 nin altı ise erkek üstü ise kız diyor arkadaşlar bakalım ne kadar doğru senin kaçneyi belirliyo ki o ne icin
eminmisin 124.8 olduğuna başka beta yazan varmı124,8 yazio ama oysa
Gözün aydın cnm darisi bize olsun inşallahiyiz cok sukur bugun ikili testimiz vardi cok sukur allahima temiz cikti
öncekinde 4 olup önlem alınmadımı diyorsun cnm cnm ben öyle anladımKızlar hastaneye gittim bugun dun devlette yaptirdigim bazî testlerin sonucu bugun digerleri 10 gun sonra cikicaktı neyse sonuclari aldim bakmadim bile oglum yanimda markete falanda gitmem lazmdi eve geldim bazi degerler cok yuksek cikmis esim hemen ozele kendi doktoruna git dedi gittim doktorum bugun yokmis baska bir doktora girdim benim korktugum testlerin onemli olmadigini ama tsh yani troid cok yüksek cikmos dedi hamilelikte 2 .5 olmasi lazimmmis benim 6.01 cikmis düsüge neden olabilir endokrine git ilac verir dedi yarîn endokrine gidicem onceki gebeligime baktim ondada 4küsürmüs simdi acaba o bebegimi doktorun ihmali yuzundenmi kaybettim diye dusunuyorum
senin ilk cocukmu cnmbilmeem pek inanmiyorm ama benmki sanki baya yuksek cikmis ama omu bilmiyorm
insallah canim insallahGözün aydın cnm darisi bize olsun inşallah
Allahim bunu korusun cnm sana bağışlasın inşallahKızlar hastaneye gittim bugun dun devlette yaptirdigim bazî testlerin sonucu bugun digerleri 10 gun sonra cikicaktı neyse sonuclari aldim bakmadim bile oglum yanimda markete falanda gitmem lazmdi eve geldim bazi degerler cok yuksek cikmis esim hemen ozele kendi doktoruna git dedi gittim doktorum bugun yokmis baska bir doktora girdim benim korktugum testlerin onemli olmadigini ama tsh yani troid cok yüksek cikmos dedi hamilelikte 2 .5 olmasi lazimmmis benim 6.01 cikmis düsüge neden olabilir endokrine git ilac verir dedi yarîn endokrine gidicem onceki gebeligime baktim ondada 4küsürmüs simdi acaba o bebegimi doktorun ihmali yuzundenmi kaybettim diye dusunuyorum
iknci insallahsenin ilk cocukmu cnm
1 eylul canimevet sanıyorum o kac yazıyor onda canım birde son adet tarihini yazarmısın 1 ci sayfada liste var ekleyeyim senide
off off offSorma canım yarin endokrin bölümüne gidicem 225 tl muayne ucreti
Çok yüksek sanki. o olmayabilir124,8 yazio ama oysa
Çok yüksek sanki. o olmayabilir
İnşallahyanlış yapa yapa öğrendin bakalım bu ay nasıl yapıcan allah işini rast getirsin inşallah
ilkin kızmıydı erkekmi bu erkek sanırımiknci insallah
1 eylul canim
bencede o değil cnmÇok yüksek sanki. o olmayabilir