" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
öncekinde 4 olup önlem alınmadımı diyorsun cnm cnm ben öyle anladım
Evet canim ya bak onceki gebeligim dede 4.56 imis bana hersey normal demisti bu 6.01 ciktı 2.5 ustu olmammsi lazım dedi doktor düsüge neden olabilir dedi acaba diyorum ozamn oyuzdenmi kalbi durdu cunku ben pıhtılasma testi faln yaptirdim hic problem cıkmadi umarım bu sefer bisey olmaz yarın bi gidiyim bakıyım ne diycekler endokrinden

olabilirde olmayabilirde ilk düşüğünle ilgisi cnm iyi bunda doktor seni yönlendirmiş önlem alırsın hayırlısıyla sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm

Selam canım valla o kadar yoğunumki anca girebildim, ya benim 2 gün 2. Çizgi 1. Ye çok yakın oldu, ilk gün ilişki olmadı ama 2. Gün oldu, bugünde 2. Çizgi iyice silikleşmiş bugün yumurtladım sanırım, hayırlısı artık, ama hiç yatmadım hemen kalktım bakalım bu ay ne olacak

hayırlısı sağlıklısı gönlündeki olsun inşallah

cnm sen test falan kullanmışmıydın bebişe ne zaman hamile kaldın biliyomusun
ilknde drlar cok bekletti dr lar oyaladi resmen ozele gittim klomen inofolik adet olmam icn ilac falan verdi oyle kaldm ama bunda cok sukur bisey kullanmadm allahm sanada nasip etsn insallah canm test ovulasyon testimi diyosun canim ben onu bilmiyorm bilmiyodumda burda ogrendm herseyi

başa liste yapıyorum ya ne yazayım diye sordum karambole yazayım barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…