- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.581
Evet canim ya bak onceki gebeligim dede 4.56 imis bana hersey normal demisti bu 6.01 ciktı 2.5 ustu olmammsi lazım dedi doktor düsüge neden olabilir dedi acaba diyorum ozamn oyuzdenmi kalbi durdu cunku ben pıhtılasma testi faln yaptirdim hic problem cıkmadi umarım bu sefer bisey olmaz yarın bi gidiyim bakıyım ne diycekler endokrindenöncekinde 4 olup önlem alınmadımı diyorsun cnm cnm ben öyle anladım
Amin canımAllahim bunu korusun cnm sana bağışlasın inşallah
Ben hiç hatırlamıyorum öyle bir şeyaynen sanirim tek tup kan alindi tek kagit verdiler sende nerde yaziyodu aceba
bende ilk defa duydmBen hiç hatırlamıyorum öyle bir şeyburadaki arkadaşlardan duydum. yoksa bildigimden değil yani
olabilirde olmayabilirde ilk düşüğünle ilgisi cnm iyi bunda doktor seni yönlendirmiş önlem alırsın hayırlısıyla sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin cnmEvet canim ya bak onceki gebeligim dede 4.56 imis bana hersey normal demisti bu 6.01 ciktı 2.5 ustu olmammsi lazım dedi doktor düsüge neden olabilir dedi acaba diyorum ozamn oyuzdenmi kalbi durdu cunku ben pıhtılasma testi faln yaptirdim hic problem cıkmadi umarım bu sefer bisey olmaz yarın bi gidiyim bakıyım ne diycekler endokrinden
kiz canm ilkimilkin kızmıydı erkekmi bu erkek sanırım
bizlerde yeni yeni öğreniyoruz ne kadar doğru zaman gösterecek cnmbende ilk defa duydm
hadi rabbim bi paşacık versin sana hayırlısıyla sağlıkla cnmkiz canm ilkim
Selam canım valla o kadar yoğunumki anca girebildim, ya benim 2 gün 2. Çizgi 1. Ye çok yakın oldu, ilk gün ilişki olmadı ama 2. Gün oldu, bugünde 2. Çizgi iyice silikleşmiş bugün yumurtladım sanırım, hayırlısı artık, ama hiç yatmadım hemen kalktım bakalım bu ay ne olacakMerhaba kızlar ay yine çok yazmıssınız dün yemege misafirlerim vardı yeni girebildim S sahra_89201 canım cok iyi olmuş bidaha iliski olmaması son iliski kac gun once oldu xler dòllenir insallah canım @kizim06 canım sen ne zaman cinsiyet ògrenmeye gidicen insallah kız dır @ANGIE79 insallah seninde erkektir canım rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı saglıklı evlat nasip etsin
insallah canim sagliklica olsn insallah allahm olmayanlarada nasip etsin insallahhadi rabbim bi paşacık versin sana hayırlısıyla sağlıkla cnm
hayırlısı sağlıklısı gönlündeki olsun inşallahSelam canım valla o kadar yoğunumki anca girebildim, ya benim 2 gün 2. Çizgi 1. Ye çok yakın oldu, ilk gün ilişki olmadı ama 2. Gün oldu, bugünde 2. Çizgi iyice silikleşmiş bugün yumurtladım sanırım, hayırlısı artık, ama hiç yatmadım hemen kalktım bakalım bu ay ne olacak
amin cnm cümlemizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin rabbiminsallah canim sagliklica olsn insallah allahm olmayanlarada nasip etsin insallah
cnm sen test falan kullanmışmıydın bebişe ne zaman hamile kaldın biliyomusuninsallah canim sagliklica olsn insallah allahm olmayanlarada nasip etsin insallah
ilknde drlar cok bekletti dr lar oyaladi resmen ozele gittim klomen inofolik adet olmam icn ilac falan verdi oyle kaldm ama bunda cok sukur bisey kullanmadm allahm sanada nasip etsn insallah canm test ovulasyon testimi diyosun canim ben onu bilmiyorm bilmiyodumdacnm sen test falan kullanmışmıydın bebişe ne zaman hamile kaldın biliyomusun
beni eklednmi canmS sahra_89201 cnm senin son adet tarihin neydi söylersen başta takip yapıyoruz ekleyelim
başa liste yapıyorum ya ne yazayım diye sordum karambole yazayım bariiilknde drlar cok bekletti dr lar oyaladi resmen ozele gittim klomen inofolik adet olmam icn ilac falan verdi oyle kaldm ama bunda cok sukur bisey kullanmadm allahm sanada nasip etsn insallah canm test ovulasyon testimi diyosun canim ben onu bilmiyorm bilmiyodumdaburda ogrendm herseyi
ekledim cnmbeni eklednmi canm
ne listesibaşa liste yapıyorum ya ne yazayım diye sordum karambole yazayım barii