-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.521
evet bence de onun doğruluk payı yüksek bır kızımda yapmıştım 54 cıkmıstı bu hamılelıgımde de yaptırdım 38 cıktı ve erkek bebegımKızlar bu ikili tarama testinde bhcg değeri 50 ve altında ise erkek üstü ise kız diyorlar ya doğrumu diğer çocuklarının tahlillerini saklayanlar bi baksanıza tutmuş mu acaba ben aradım bulamadım testi
Tatlım görmemişim yA nasıl gitsin işde bi iyiyim bi kötüyüm senin nasl geçiyoA.s canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Ben de bugun başlıyorum testlere. bakalım nolacak. benim yum zamanı çok karışık. Önceki ay 13. gün çat oldu geçen ay 16. gün. o yüzden test olmadan anlayamam herhalde.Nasıl takip edeyim. Bir fikriniz var mı acaba
Dediğin doğru ama testler hep dağılmış birsekilde çıkıyor. Yumurta akı gibi uzayan bi akıntı oluncaya kadar takip edeceğim. .Ben de bugun başlıyorum testlere. bakalım nolacak. benim yum zamanı çok karışık. Önceki ay 13. gün çat oldu geçen ay 16. gün. o yüzden test olmadan anlayamam herhalde.
evet cnm aynı dediğin gibi bizim burdaki hastanelerde ama dediğim hastaneye gidiyorum ben belediye hastanesi o cok güzel özel gibi bu özellerde az buz ücret istemiyorlarki millet gitsin cok ucuk fiyatları varUltrason odasi ayrı canım burdada ama oturduk yan yana herkes tek tek derdini anlatıyor yani kadın hastalıkkarı bu kötü ya mahremiyet farklı sorunlarıda olabilir millet birbirinin yuzune bakıyor bide doktor gıcıklık yapınca gerildim iyice
aleyküm selam cnm adımı listeye yaz dedin ya cnm son adet tarihini yazsana bana ekleyelimSlm canlar
darısı başına inşallah kızım girdi iyi gecti dedi bakalım sonuçlar cıkınca ne kadar iyi gecmişGünaydin herkese bugün ve yarın Teog sınavına girecek olan çocuklarımıza başarılar dilerim.. bizde okullar tatil bugün ve yarın zuzular evdeler..
tatil yapıyorlar cnm her sınavda siz teog tadını cıkarın bizde sınav stresiniAllah zihin açıklığı versin yavruna emekleri boşa cıkmasın insallah bizde 2gün tatiliz teogdan dolayı gecici olarak orta okul var bu sene okulumuzda oyüzden tatil olduk
saol cnm darısı sizinkilere olsun iyi gecti dedi bakalım istediğim puanı getirecekmi bana bu seneİnşallah cnm Allah zihin açıklığı versin prensese.bu sinava girecek olan butun yavrularimiza inşallah
saol cnm allah razı olsun darısı başınıza o günleri sizlerde görünSanada günaydın canım aminnn cümlemizin inşallah. Allah zihin açıklığı versin prensese inşallah
amin amin aminnGünaydın canım Rabbim zihin açıklığı versin inşallah herşey istedikleri gibi geçsin
amin cnm cok teşekkür ederimIsalhhhh canim inan cok isterim isalhh olur bi kez
Ayyy keskeeeeeee canim rabbim nasip ettirsin size
Allah butun ogrencilerin emegini bosa cikarmasin isalhhh rabbim yardim etsin sinavda kizina isalhh
canım muayenesizmi kullanıyon biliyorum o doktor korkusunu ama mecbur kalınca gitmelisin benceSağlık Ocagi doktoru.tek kullanimlik bana verdi fitil.ne bi krem ne başka bi şey vermedi ekstradan
sen testlere ne zaman başlıcan bugünmüİnş canım. hayırlısı olsun
ben yaptırmadım cnm hiç o testiKızlar bu ikili tarama testinde bhcg değeri 50 ve altında ise erkek üstü ise kız diyorlar ya doğrumu diğer çocuklarının tahlillerini saklayanlar bi baksanıza tutmuş mu acaba ben aradım bulamadım testi
hoş geldin cnm seni merak etmiştimslmm ben geldiim
hos buldum canm iyim sukur birine burda yorum yapmistim yargisiz infaz yaptg icin ve banlandimhoş geldin cnm seni merak etmiştim