" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
normal doğumda bütün rahim tertemiz oluyor cnm
Doğrudur canım öyle diyorlar. Geçen haberler de okudum İzmir de 6 ay önce bir kadın sezeryan ile doğum yapmış kadının rahminde sargı bezi unutulmuş kadın ağrıdan doktorlara gitmiş hep bişeyin yok demişler en sonunda bütün vücudu iltihap tutmuş kadın ölmüştü Rabbim kimsenin başına getirmesin ama 6 aylık bebeği de annesiz kaldı. Ne günlere ne doktorlara kaldık inan artık çok korkuyorum

allah korusun cnm aklına getirme böyle şeyler

Isalhh duyulur bebisinin kalp atislari canim hayirlisiyla
Evet Bend e pek inanmiyom ama arkadasim burdaydi konustuk dene dedi denedim amann maksat eglence olsun diye yaptik o hic hamile degildi bole denedi heves léniyodu
o dediğin lavabo acıcıyla olan 10 cu haftadan sonra oluyormuş cnm
Amannnn kiz kim ugrasir onla bizimki eglence olsun diye denedik lavabo acicimda yok zaten bosver kismet bekleyip gorucez artik sabirli olmaya calisiyorum guya internette de de birsuru test Var ama yapilmiyo ya hepsini inanmiyorum acikcasi bosver

Sagol canım inşallah duyarız allah nasip ederse

Kiz meleklerim Sen niye bu denemiyon ki Oyle yazmissin basa
yine kimyasal olurmu diye tereddüt ettim o döllenen yumurtayı inanmıcaksın ama gecen haftaya kadar hissetim bide gecti bu ayki yum ayın 28 i gibi adet olmam lazım önümüzdeki ay inşallah

Ama işte böyle şeyleri de okuyup aklında bulundurmali insan canım bu zamanda hiç kimseye güvenilmiyor canım dikkat her zaman iyidir
cnm orası öylede nerden bileceksin kii önümüzde ne var kimse bilmiyor rabbim güzel yazılar yazsın inşallah hayırlı bi ömür cocuklarımızla sevdiklerimizle inşallah

Kızlar Günaydın
ilk günaydın benden olsun Süper Anneler'e
Hayırlı sabahlar
Allah bizi evlad acısı ile imtihan etmesin
kızlar nasıl eşlerinizi ikna ediyorsunuz
bir anlatın lütfen
Canım adamına göre değişiyodur ya kimi ne yapsan istemez kimide delirir cocuk için bizde mesela eşime sorarsan istemiyorum diyor benim gönlüm olsun diye bişey demiyomuş yani öyle diyo

Ultrason odasi ayrı canım burdada ama oturduk yan yana herkes tek tek derdini anlatıyor yani kadın hastalıkkarı bu kötü ya mahremiyet farklı sorunlarıda olabilir millet birbirinin yuzune bakıyor bide doktor gıcıklık yapınca gerildim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…