" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Allah zihin açıklığı versin yavruna emekleri boşa cıkmasın insallah bizde 2gün tatiliz teogdan dolayı gecici olarak orta okul var bu sene okulumuzda oyüzden tatil olduk

Canım adamına göre değişiyodur ya kimi ne yapsan istemez kimide delirir cocuk için bizde mesela eşime sorarsan istemiyorum diyor benim gönlüm olsun diye bişey demiyomuş yani öyle diyo
Aynen cnm benim esimde çocuğu çok sevenlerden bu çocuğu yaparken çok yardimciydi bana sağolsun ne desem tamam diyordu

Kızlar Günaydın
ilk günaydın benden olsun Süper Anneler'e
Hayırlı sabahlar
Allah bizi evlad acısı ile imtihan etmesin
kızlar nasıl eşlerinizi ikna ediyorsunuz
bir anlatın lütfen
Valla cnm ben her yolu denemistim kavga,cocuga imrendirme,kardeş istegi ...hic biri ise yaramadi bende artik istemiyorum bitti dedim bir sure sonra kendi istedi biraz ben naz yaptim sonra denemeler başladı sonrasında bir düşük ve sonunda gebelik rabbim hepinize nasip etsin hic ugrastirmadan ben cok uğraştım

İnşallah cnm Allah zihin açıklığı versin prensese.bu sinava girecek olan butun yavrularimiza inşallah

Sanada günaydın canım aminnn cümlemizin inşallah. Allah zihin açıklığı versin prensese inşallah

yine kimyasal olurmu diye tereddüt ettim o döllenen yumurtayı inanmıcaksın ama gecen haftaya kadar hissetim bide gecti bu ayki yum ayın 28 i gibi adet olmam lazım önümüzdeki ay inşallah
Isalhhhh canim inan cok isterim isalhh olur bi kez
beğendiğinize sevindim bizimde adımız yazar inşallah ilerde birgün acar okuruz hatıra kalır belki
Ayyy keskeeeeeee canim rabbim nasip ettirsin size
Allah butun ogrencilerin emegini bosa cikarmasin isalhhh rabbim yardim etsin sinavda kizina isalhh

Slmmmm cnm nasilsinn hamilelikle aran nasil

Sağlık Ocagi doktoru.tek kullanimlik bana verdi fitil.ne bi krem ne başka bi şey vermedi ekstradan

Kızlar bu ikili tarama testinde bhcg değeri 50 ve altında ise erkek üstü ise kız diyorlar ya doğrumu diğer çocuklarının tahlillerini saklayanlar bi baksanıza tutmuş mu acaba ben aradım bulamadım testi
Cnm ben kızımın kini bilmiyorum da şuan hamileyim 26,2 çıktı erkek diyorlar ama değişmezse tabi senin kaç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…