" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Hiç sorma canım ya. ben de devlet hastanesi ne gidiyorum genelde ama bazı doktorlar çok gıcık oluyor. Ne var sanki başka doktora da gitmenin ne sakıncası olacak. neyse bebiş iyi olsun da önemli olan o.
ya ne bileyim hiç böyle denk gelmedim allahta denk getirmesin ne fark eder ha o ha bu sonuçta yapılmış testler değilmi

Canimm çok sağol amin ins..ayyy en korktugum kadin hastaliklari,geldi beni buldu (( bugunde kasigimda hafif bi agri karnimda şişlik var anlamadimda fitil yapmis olabilir mi
cnm eğer mantar için verdiyse fitili eşinede krem yazması gerekiyor diye biliyorum ben ilk evlendiğimde olmuştu cok şükür bi daha görmedim fitil hap ve krem yazmıştı kremi eşinle birlikte kullan demişti bana

Aynen canım 4kisi kurbanlık koyun gibi dizildik hızlı hızlı hemen yolluyorlar sedyenin ustunde ortu bile yoktu of allah herkesin yardımcısı olsun mecbur kalınca insanlar ne yapsın
kız ciddimisin izmirdeyim ben gerci buca daki doğum hastanesini bilmiyorumda tepecik var bide tmm onlarda içeri 3 veya 4 kişi alır ama muayene odası ayrı cnm ya ayrı derken kalın perde cekili ama bide büyükşehir belediye hastanesi var o tam anlamıyla süper sadece ssk ve bağkura bakıyor devletin özel hastanesi deriz biz özel hastane gibi cnm ben hep oraya giderim randevularıda en fazla 3 günlük her branştan doktor var yaşadığınız yerlerdede yokmudur bi araştırsanız

ev yoğurdunun ekşi suyunu duymuştum yani içildiğinde iyi geliyor diye bunu hiç duymamıştım inşallah hiiç gerek olmazda aklımda olsun

sagol canim.kizlarimla etkinlik yaptik.oynuyorlar.yaticaklr az sonra.bende internette ovulasyon testi bakiyorumdaha esimi ikna edemedim niye bakiyorsam
ay allah yardımcınız olsun kız benim eşimde istemez ama tmm der yoksa istiyorda banamı belli etmiyor

Haftaya salı günü randevum var kan testi ve ultrason da yapılır büyük ihtimalle keseyi görmek için inşallah kalp atışını da duyarız belki daha erken ama inşallah duyarız canım. Kendine dikkat et kendini fazla yorma

Kizlar karbonati testini duydunuzmu hic gebelik testi olarak yapiliyomus denedim dogru ya kopurdu benimki hamileyim arkadasim gene degil onun ki kopurmedi
kimi hamile değilim köpürüyo diyo kimi hamileyim köpürmüyor diyo ben kimyasal olduğum ay 7 ci günde denemeye başlamıştım hiç köpürmüyordu gebelik testini yapacağım günün öncesi akşam yapmıştım köpürme olmuştu o zaman bende olmuştu ama köpürende var köpürmeyende doğruluk payı var gibi

Aynen canım benim de fitil yanında krem vardı ama ayrı değil zaten paketin içinde hem kendinde etrafına sürüyon hemde esinde

ev yoğurdunun ekşi suyunu duymuştum yani içildiğinde iyi geliyor diye bunu hiç duymamıştım inşallah hiiç gerek olmazda aklımda olsun
Kız çok yarıyor kesinlikle aklında bulunsun burdaki ebeler ve eczacılar da söylüyor eğer bir gün olurda ilaç alma zamanın durumun olmazsa doğal yolla yoğurdu dene hiç zararı yok çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…