- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.461
ya ne bileyim hiç böyle denk gelmedim allahta denk getirmesin ne fark eder ha o ha bu sonuçta yapılmış testler değilmiHiç sorma canım ya. ben de devlet hastanesi ne gidiyorum genelde ama bazı doktorlar çok gıcık oluyor. Ne var sanki başka doktora da gitmenin ne sakıncası olacak. neyse bebiş iyi olsun da önemli olan o.
cnm eğer mantar için verdiyse fitili eşinede krem yazması gerekiyor diye biliyorum ben ilk evlendiğimde olmuştu cok şükür bi daha görmedim fitil hap ve krem yazmıştı kremi eşinle birlikte kullan demişti banaCanimm çok sağol amin ins..ayyy en korktugum kadin hastaliklari,geldi beni buldu(( bugunde kasigimda hafif bi agri karnimda şişlik var anlamadimda fitil yapmis olabilir mi
kız ciddimisin izmirdeyim ben gerci buca daki doğum hastanesini bilmiyorumda tepecik var bide tmm onlarda içeri 3 veya 4 kişi alır ama muayene odası ayrı cnm ya ayrı derken kalın perde cekili ama bide büyükşehir belediye hastanesi var o tam anlamıyla süper sadece ssk ve bağkura bakıyor devletin özel hastanesi deriz biz özel hastane gibi cnm ben hep oraya giderim randevularıda en fazla 3 günlük her branştan doktor var yaşadığınız yerlerdede yokmudur bi araştırsanızAynen canım 4kisi kurbanlık koyun gibi dizildik hızlı hızlı hemen yolluyorlar sedyenin ustunde ortu bile yoktu of allah herkesin yardımcısı olsun mecbur kalınca insanlar ne yapsın
inşallah cnm rabbim yazmışsa oda olurÇok güzel olmuş ama inşallah en yakın zamanda sizde katilirsiniz
hadi gözün aydın cnm allah kavuştursunHayatimsiniz121385 Kız urfadan konuştuk ettik kardeşim yarin geliyormuş buraya 2günlüğüne nasil mutlu oldum
inşallah kurtulursun cnm sen ilaclarını düzenli alNe güzel ne iyi insanlarsiniz yaaaa,hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum.Allahim muradinizi versin.herşeye yardimci oluyorsunuz.umarim su yanma probleminden kurtulurum.
ev yoğurdunun ekşi suyunu duymuştum yani içildiğinde iyi geliyor diye bunu hiç duymamıştım inşallah hiiç gerek olmazda aklımda olsunCanım ne kadar istersen kullan hiç zararı yok o yanmayı da indiriyor burda herkes yoğurt kullanıyor aslında ben uğraşmak istemediğim için fitil almıştım ama bende yanma geçmediği zaman iki defa kullandım gerçekten çok yarıyor. Yani kaç tane eczane bana söyledi yoğurdun etkisi bu canım. Vajina mantarlı enfeksiyonlu olduğunda ph değeri de bozuluyor yoğurt ph değerini düzeltiyor ph değeri düzelince o mantar yaralar enfeksiyon lar da kendiliğinden iyileşiyor canım sen kullan hiç zararı yok şırınga yi doldur hiç bir zararı yok etkisi gerçekten çok çok rahatlarsın o yanmayı söker inşallah
a s cnm sen nasılsınselam herkese.nasilsiniz?
Idare ediyoruz canım siz nasılsınız bakalımselam herkese.nasilsiniz?
ay allah yardımcınız olsun kız benim eşimde istemez ama tmm der yoksa istiyorda banamı belli etmiyorsagol canim.kizlarimla etkinlik yaptik.oynuyorlar.yaticaklr az sonra.bende internette ovulasyon testi bakiyorumdaha esimi ikna edemedim niye bakiyorsam
Çekiyor canım ağzı fazla küçük olmazsa ki bence küçük olsa da çeker canım dene senTamam deneyecegim.peki yoğurdun kendisini de cekermi siringa,yoksa direk suyunumu cekiyor
sen muaffak oldun darısı diğer kızlara inşallah eşleri kabul etsinBenimde ikna etme uğraşlarım cok olmuştur.inşallah seninkide ikna olur cnm rabbim nasip etsin anne olmak isteyen her kadina
Hayırlı akşamlar canım reglin kaçıncı günündesin bakalimHayırlı akşamlar kızlar.
habersiz bırakma canım bizi inşallah iyi haberi verirsin bu ayhayırlı akşamlar canım
Haftaya salı günü randevum var kan testi ve ultrason da yapılır büyük ihtimalle keseyi görmek için inşallah kalp atışını da duyarız belki daha erken ama inşallah duyarız canım. Kendine dikkat et kendini fazla yormaIsalhh canim benim senin utrasyon ne zaman benim uc hafta sonra verdi ayin 12 sinde
Sagol canim benim Aynen Oyle allah korkuyo bebeklerimizi zaten
Hayirli aksamlar kiz Sen ne yaptin testte basladin mi canim benim bi aralar birz yogunum arada giriyom yaziyom misafirlerle ugrasiyom iki gun gelip gittiler persembe gene Var misafir yarin kan alma gidecem eve gelip hazir lik yapicam yarina Oyle valla bu hafta biraz yogunum yazamiyom ama aklim dasin yani
kimi hamile değilim köpürüyo diyo kimi hamileyim köpürmüyor diyo ben kimyasal olduğum ay 7 ci günde denemeye başlamıştım hiç köpürmüyordu gebelik testini yapacağım günün öncesi akşam yapmıştım köpürme olmuştu o zaman bende olmuştu ama köpürende var köpürmeyende doğruluk payı var gibiKizlar karbonati testini duydunuzmu hic gebelik testi olarak yapiliyomus denedim dogru ya kopurdu benimki hamileyim arkadasim gene degil onun ki kopurmedi
o dediğin lavabo acıcıyla olan 10 cu haftadan sonra oluyormuş cnmOnu ben de her ay yapıyorum. ama hiç köpürmedidoğru mudur bilmem. cinsiyet tahmini için lavaboac la yapılan bi şey var. Onu dene istersen
Aynen canım benim de fitil yanında krem vardı ama ayrı değil zaten paketin içinde hem kendinde etrafına sürüyon hemde esindecnm eğer mantar için verdiyse fitili eşinede krem yazması gerekiyor diye biliyorum ben ilk evlendiğimde olmuştu cok şükür bi daha görmedim fitil hap ve krem yazmıştı kremi eşinle birlikte kullan demişti bana
Kız çok yarıyor kesinlikle aklında bulunsun burdaki ebeler ve eczacılar da söylüyor eğer bir gün olurda ilaç alma zamanın durumun olmazsa doğal yolla yoğurdu dene hiç zararı yok çok iyi geliyorev yoğurdunun ekşi suyunu duymuştum yani içildiğinde iyi geliyor diye bunu hiç duymamıştım inşallah hiiç gerek olmazda aklımda olsun
doğru hatırlıyorum o zaman senin doğumların normalmi oluyor cnmAynen canım benim de fitil yanında krem vardı ama ayrı değil zaten paketin içinde hem kendinde etrafına sürüyon hemde esinde