- 16 Ağustos 2016
- 1.029
- 2.788
- 35
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.281
Cnm senin bebeğinin cinsiyeti belli oldumuCnm yazdıklarında sonuna kadar haklısın, diretmekten kastım cinsiyeti diretmek değildi yanliş anlaşılmasın, ovu testlerine göre diretip ilişkiye girmek yada girmemek benim kasdettigim.. yoksa benimde Allah acilarini gostermesin 2 kızım var ve bi oğlum olsun o duyguyuda tadayim istiyorum bir ümit bekliyorum dr. erkek desin diye.. ama kız olursada Allahım bana bunu hayırlı kılmış derim çünkü sagliklı hayırlı bir evlat olması hepimizin tek istegi.. kimseyi kırmak istemem sadece nacizane tavsiyede bulunmak istedim herkesin kendi hissiyatı , kendi hayatı, kendisi icin neyin doğru olduğunu herkes yine kendi bilir.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
Canım foto ekledim, ilkini akşam 8 de yaptım 2. Sini şimdi 12 de sanırım pik yaptı ve silikleşmeye başladı demi
Yani tabiki hiç bir yöntemin garantisi yok hepimiz bunu biliyoruz ama yapmadım demek istemiyorum, laf aramızda kızım olacağınıda hiç düşünmüyorum sanki çocuklarımın hepsi erkek olacakmış gibi doğuyo içimeCnm yazdıklarında sonuna kadar haklısın, diretmekten kastım cinsiyeti diretmek değildi yanliş anlaşılmasın, ovu testlerine göre diretip ilişkiye girmek yada girmemek benim kasdettigim.. yoksa benimde Allah acilarini gostermesin 2 kızım var ve bi oğlum olsun o duyguyuda tadayim istiyorum bir ümit bekliyorum dr. erkek desin diye.. ama kız olursada Allahım bana bunu hayırlı kılmış derim çünkü sagliklı hayırlı bir evlat olması hepimizin tek istegi.. kimseyi kırmak istemem sadece nacizane tavsiyede bulunmak istedim herkesin kendi hissiyatı , kendi hayatı, kendisi icin neyin doğru olduğunu herkes yine kendi bilir.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
Oh olmadı zaten uyuttum kocayıS sahra_89201
bence deneme bayağı koyulaşmış cok riskli hemen catlayabilirde ilişki olursa yarın ta bu saatlere kadar y ler ölmez ve bence yumda catlar tahminen ben deneme yapma derim yinede son söz senin
kız sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün inşallahay canim öyle gercekten.günde en az 10 kere tuvaletle konusmak hic iyi degil
.S sahra_89201
bence deneme bayağı koyulaşmış cok riskli hemen catlayabilirde ilişki olursa yarın ta bu saatlere kadar y ler ölmez ve bence yumda catlar tahminen ben deneme yapma derim yinede son söz senin
Hayırlısı cnm biz tedbirimizi aldik bakalim mevlamin takdiri ne olacak.ilk topige geldiğimde, bu konuda senden ogrendigim cok sey var sagolasin cnm benimyapmışın yapacağını daha ne istiyon cnm
hayırlısı cnmKizlar heyecan artıyor brnde .benimde yumurtlama gunu oldu erkek olabilir diye düşünüyorum ama olursa Bile hiç sıkıntı yok takıntılı deilim çok fazla sağlıklı hayırlı olsun da ama bi umut kızı bekliyorum bakalım ne olacak sonuç
belinde ağrı ayağında soğukluk varmı birde 6 veya 7 ci haftada kalp atışı kactı biliyormusun cnmBulutun şansı var canım insallah herkesin istediği olur ama kızlar ben bu belirtilerle kızı bulursam erkek ve kız isteyenler için bi örnek olacam açık renk idrar şuan en belirgin erkek özelliğim....
pipidir o pipi doktora göstermemiştir cnm rabbim gönlüne göre versin inşallahSlm kizlar ikili test sonuçlarımı aldım bugün dr. degerlerin çok iyi olduğunu söyledi. maşallah yaşıma göre bende bu kadar beklemiyordum. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.. bu arada serbest beta hcg değerim 16 çıkmış, idrarım hep parlak ve açık sarı :) bunlara göre erkek , ama nub teorisine göre kız, doktorda 12. haftada emin olmamakla birlikte kız gibi dedi ama 16. haftadan önce net konuşmam sen yinede kimseye bişi söyleme dedi.. bakalim beklemedeyim hala..
yeminle sesli güldümCanım sakin bu gece deneme o zaman. tamamen erkek için ugrasmis olursun. biz bu zamanlamayi yakalamak için neler yapıyoruz bi bilsen
estağfurullah cnm birbirimize sorup ogrenmek icin bir aradayiz.
İkinci çizgi silikleşmeye başlayınca mı yumurta çatlamış oluyor? Bu gece ne ağrıttım başınızı ya kusuruma bakmayınyarın sabah tekar test yapcam bakalım nasıl olacak
amin canim cümlemizi.ama öyle gercektenkız sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün inşallah
Daha haftaya salı günü randevum var artık bakarız inşallah kalp atışlarını duyarız allahin izniyle inşallahcanim doktora gittinmi
aminnn.güzel haberlerini bekliycez.Daha haftaya salı günü randevum var artık bakarız inşallah kalp atışlarını duyarız allahin izniyle inşallah
yine bir uzmanlık sorusuyla karşı karşıyayızFsh 8.51
LH 9.04
Prolaktin 16.62
Estradiol 27
TSH 2.78
meleklerim benim2 bi bakar mısın canım. cuma günü kan vermiştim. Bunlar sonuçlar. bi yorum yapabilir misin
İnşallah canım darısı bu topikte ki hamile kalmak isteyen bütün arkadaşların başına inşallahaminnn.güzel haberlerini bekliycez.
ya öylede cnm şimdi ben bunu bildiğim için cocuk yapmaya karar verdim yoksa rabbim sağlıklı uzun ömür versin benim ve cümlemizin evlatlarına yaşım 38 olmuş bu saatten sonra 2 kızım var zaten cok şükür hiç yapmıyayım kapatayım ama acaba diyorum yapsaydım olurmuyduki diye ilerde cok kafama takılacağına denemeye karar verdim rabbim biliyor ki kulundanmı saklıcam bi oğlum olsun diye niyetlendim he olmadı kızım oldu oda benim baş tacım gözümün nuru bence herkes öyle düşünür normalde bu yazılara evet cok kızarım ama konuya yaklaşım biçimin güzeldi kırıcı değil yani günah yada değil ben kendi adıma dua ile denememi yapıp rabbimden isticem ve istiyorum verir vermez rabbime kalmış bide cnm kesin olsa insan neden dua etsinki öyle değilmi demekki allahtan isteyip birşeyleride sebep yapıyoruz rabbim herkesin murdını hayırlısıyla versin inşallahArkadaşlar yüksek ihtimal tepki alıcam bu yazdıklarımdan ama bazılarınız eşinizin bile bu cinsiyet belirleme olayına tepki vereceğini düşünüp sakliyor ya peki Allahın gücüne gidecegini düşünmüyormusunuz.. ben 1 ay ovu testi ile denedim o ay tutmadı sonra bazı tatsız olaylara şahit oldum ve cok açık soyliyim korktum.. bence çok diretmeyin içinizden geldiği gibi birleşme yaşayın Allahın takdirine bırakın o herseyin hayırlısını verir..
ohhh kolay gelsin yarasın doğum sonu diyet yaparsın artık ye şimdi bebiş ne istiyosaValla idare ediyoruz canım canım acayip etiketler istiyor demin de balık çekti ama nerde bulabilirim ki eşime söyledim yarın bakarım diyor iki gündür kızartılmış tavuk istiyordum bugün de balık çekti canım. Şuan bulantı falan hiç bişey yok tam tersi baya iştahlı olmuşum inşallah bulantılar hiç gelmez canım sen nasıl oldun çocukların nasıl oldu biraz daha iyimisiniz canım