" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Cnm senin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu

Yani tabiki hiç bir yöntemin garantisi yok hepimiz bunu biliyoruz ama yapmadım demek istemiyorum, laf aramızda kızım olacağınıda hiç düşünmüyorum sanki çocuklarımın hepsi erkek olacakmış gibi doğuyo içime işte demeyeyim sonra yumurtlama öncesi olsaydı kız olurdu diye zaten bu şekilde 3-4 ay denersin sonra akışına bırakırsın, bu bizim 3. Ayımız hakkımızda hayırlısı neyse o

S sahra_89201
bence deneme bayağı koyulaşmış cok riskli hemen catlayabilirde ilişki olursa yarın ta bu saatlere kadar y ler ölmez ve bence yumda catlar tahminen ben deneme yapma derim yinede son söz senin
.
İkinci çizgi silikleşmeye başlayınca mı yumurta çatlamış oluyor? Bu gece ne ağrıttım başınızı ya kusuruma bakmayın yarın sabah tekar test yapcam bakalım nasıl olacak

hayırlısı cnm

Bulutun şansı var canım insallah herkesin istediği olur ama kızlar ben bu belirtilerle kızı bulursam erkek ve kız isteyenler için bi örnek olacam açık renk idrar şuan en belirgin erkek özelliğim....
belinde ağrı ayağında soğukluk varmı birde 6 veya 7 ci haftada kalp atışı kactı biliyormusun cnm

pipidir o pipi doktora göstermemiştir cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah

.
İkinci çizgi silikleşmeye başlayınca mı yumurta çatlamış oluyor? Bu gece ne ağrıttım başınızı ya kusuruma bakmayın yarın sabah tekar test yapcam bakalım nasıl olacak
estağfurullah cnm birbirimize sorup ogrenmek icin bir aradayiz
T cizgisi hafif acilmaya basladimi cat oluyor demek cnm

Fsh 8.51
LH 9.04
Prolaktin 16.62
Estradiol 27
TSH 2.78
meleklerim benim2 bi bakar mısın canım. cuma günü kan vermiştim. Bunlar sonuçlar. bi yorum yapabilir misin
yine bir uzmanlık sorusuyla karşı karşıyayız kız ben anlamamda kendi değerlerime bakmıştım bu testi yaptığımda
lh 9.04 cıkmış 2 .00 ile 15 arası normalmiş bu iyi
prolaktin 16.62 cıkmış 10 ile 25 arası normalmiş bu da iyi
estradiol 27 cıkmış 30 ile 119 arası normalmiş bu azıcık düşük ama cok sorun değil
TSH 2.78 cıkmış 04 ile 4.0 arası normalmiş bu da iyi
FSH 8.51 cıkmış 2.00 ile 10 arası normalmiş buda iyi
cnm bilmem anlatabildimmi cnm kendi değerlerimi araştırırken yazmıştım bi kenara bak lazım oldusüpersin şimdi yum takibin kaldı onuda halledersen süper olur

ya öylede cnm şimdi ben bunu bildiğim için cocuk yapmaya karar verdim yoksa rabbim sağlıklı uzun ömür versin benim ve cümlemizin evlatlarına yaşım 38 olmuş bu saatten sonra 2 kızım var zaten cok şükür hiç yapmıyayım kapatayım ama acaba diyorum yapsaydım olurmuyduki diye ilerde cok kafama takılacağına denemeye karar verdim rabbim biliyor ki kulundanmı saklıcam bi oğlum olsun diye niyetlendim he olmadı kızım oldu oda benim baş tacım gözümün nuru bence herkes öyle düşünür normalde bu yazılara evet cok kızarım ama konuya yaklaşım biçimin güzeldi kırıcı değil yani günah yada değil ben kendi adıma dua ile denememi yapıp rabbimden isticem ve istiyorum verir vermez rabbime kalmış bide cnm kesin olsa insan neden dua etsinki öyle değilmi demekki allahtan isteyip birşeyleride sebep yapıyoruz rabbim herkesin murdını hayırlısıyla versin inşallah

ohhh kolay gelsin yarasın doğum sonu diyet yaparsın artık ye şimdi bebiş ne istiyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…