- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.301
dene cnm aklında kalmasın acabamı demek daha kötü bence bizimde hepsi kız olacak gibi geliyorYani tabiki hiç bir yöntemin garantisi yok hepimiz bunu biliyoruz ama yapmadım demek istemiyorum, laf aramızda kızım olacağınıda hiç düşünmüyorum sanki çocuklarımın hepsi erkek olacakmış gibi doğuyo içimeişte demeyeyim sonra yumurtlama öncesi olsaydı kız olurdu diye zaten bu şekilde 3-4 ay denersin sonra akışına bırakırsın, bu bizim 3. Ayımız hakkımızda hayırlısı neyse o
evet cnm en koyu olduktan sonraki silinme azıcık bile olsa catlama başlıyor demektir.
İkinci çizgi silikleşmeye başlayınca mı yumurta çatlamış oluyor? Bu gece ne ağrıttım başınızı ya kusuruma bakmayınyarın sabah tekar test yapcam bakalım nasıl olacak
ciddimisin kız vallahi bende senden öğrendim bircok şeyiHayırlısı cnm biz tedbirimizi aldik bakalim mevlamin takdiri ne olacak.ilk topige geldiğimde, bu konuda senden ogrendigim cok sey var sagolasin cnm benim
Bende de tam tersi bunda çok uykuyu seviyorum biraksalarda bol bol uyusamkiz buaralar uyku tutmuyor gebeligin etkisi zaar ilk gebeligimde uyuyan şirin olduydum bu gebelikte uyku muyku yok zombi oldum bundada
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar kızlar. çok teşekkür ederimmeleklerim benim2 bilmesen de yardımcı olmaya çalışıyorsun canım. Allah razı olsun
Bencede canım hadi bakalım bebişler bulun annelerinizi huhhuuuudene cnm aklında kalmasın acabamı demek daha kötü bence bizimde hepsi kız olacak gibi geliyor
Günaydın canımm gözünü kk da açanlar günaydıınHayirli sabahlar kizlarr gunaydinnnn
Cnm benim dr. 16. haftadan önce söylemem diyor.. 12. haftadaki ikili taramada pipi varmı diye sordum :) net bir pipi göremedim bekleyelim dedi..Cnm senin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu
Sağol canım. Demekki yum. Günlerinde kocaya kusmecezHadi ya. Demek ki kusken bebis olmuyorşaka bi yana önümüzdeki ay denersin canım napalım hayırlısı olsun inşallah
Sağol canım. Demekki yum. Günlerinde kocaya kusmecez
Öyle yaparız ne yapalım canım inşallah sende hamis kaldı beraber aserelimohhh kolay gelsin yarasın doğum sonu diyet yaparsın artık ye şimdi bebiş ne istiyosa
Belim hiç agrimadi canım ama ayağım oldum olası hep soğuktur yani hsmilelik den öncede soğuktu...kalp atislarina cesaret edip soramadımbelinde ağrı ayağında soğukluk varmı birde 6 veya 7 ci haftada kalp atışı kactı biliyormusun cnm
Bencede canım hadi bakalım bebişler bulun annelerinizi huhhuuuu