- 2 Aralık 2011
- 1.171
- 3.373
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.261
Cnm regl döngüm 28 gündür.. 5. 9. ve 12. günü olan birleşmelerden biri tuttu ama hangisi bilmiyorum.Ne güzel canım çok sevindim senin adına, yumurtlama öncesi yada sonrasımı oldu hatırlıyomusun canım bi yöntem uygulamışmıydın
Valla idare ediyoruz canım canım acayip etiketler istiyor demin de balık çekti ama nerde bulabilirim ki eşime söyledim yarın bakarım diyor iki gündür kızartılmış tavuk istiyordum bugün de balık çekti canım. Şuan bulantı falan hiç bişey yok tam tersi baya iştahlı olmuşum inşallah bulantılar hiç gelmez canım sen nasıl oldun çocukların nasıl oldu biraz daha iyimisiniz canımöyle canim.sen nasilsin.hamilelik nasil gidiyor?doktora gittinmi
masaAllah canim ne güzel iste beslen güzelce.yarasin minnosa.bizde tam düzelemiyoruz malesef.yavas yavas gecer in saAllah.bunada sükürValla idare ediyoruz canım canım acayip etiketler istiyor demin de balık çekti ama nerde bulabilirim ki eşime söyledim yarın bakarım diyor iki gündür kızartılmış tavuk istiyordum bugün de balık çekti canım. Şuan bulantı falan hiç bişey yok tam tersi baya iştahlı olmuşum inşallah bulantılar hiç gelmez canım sen nasıl oldun çocukların nasıl oldu biraz daha iyimisiniz canım
Tmm cnm daha pik olmamış ozaman ben t kopkoyu olup tekrar ayni koyuluga döndü sandımAkşam Saat 8 de yaptığımda ikiside aynı koyuluktaydı, 12 de tekrar yapcam bakalım ne çıkacak ona göre bakayım o zaman
Canım haklısın böyle düşünmekle bende çok gitgeller yaşadım haalada yaşıyorum rabbim ne verirse güzelini verir, çokta araştırdım okudum inançlıda bir insanım, kız bebek istemek kesinlikle günah değil, rabbim dua edin vereyim diyor, ben hep dua ederken öncelikle sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün, aza noksansız ailesine vatanına hayırlı bir evlat istiyorum diye dua ediyorum,birde peygamberimizin tattığı duyguyu banada tattır diyorum bu şekilde dua etmek gerekiyormuş zaten, gerisi Allaha kalmış, ne verirse tabiki kabülümüz,burda farklı algılanabilir herşeyi apaçık sorup konuşuyoruzki daha bilgili olalım diye,eşimde biliyor tabi kız istediğimi ama o yine erkek olsun istiyor,oğlumuza arkadaş olur diye, yani herkesin gönlünde bişey var ve bunu istemek günah değil,tabiki edebiyle uslubuyla istemek... Ne olursa olsun kız olsun demiyoruz, önce sağlık gerisi teferruatArkadaşlar yüksek ihtimal tepki alıcam bu yazdıklarımdan ama bazılarınız eşinizin bile bu cinsiyet belirleme olayına tepki vereceğini düşünüp sakliyor ya peki Allahın gücüne gidecegini düşünmüyormusunuz.. ben 1 ay ovu testi ile denedim o ay tutmadı sonra bazı tatsız olaylara şahit oldum ve cok açık soyliyim korktum.. bence çok diretmeyin içinizden geldiği gibi birleşme yaşayın Allahın takdirine bırakın o herseyin hayırlısını verir..
Ağrıdı ağrıdıKesin ağrısın başın. hatta git yat uyu
En iyisi hiç kafa karıştırmayayım artık bi dahaki ayın yumurtlama öncesini yakalayayım bu ay karıştı benim işlerTmm cnm daha pik olmamış ozaman ben t kopkoyu olup tekrar ayni koyuluga döndü sandım
Aynen cnm koyulasmayi gördüğün zaman artik büyük risk kiz icin koyulasana kadar dene gordugun an bitir inşallah rabbim bir prenses nasip etsin sanaEn iyisi hiç kafa karıştırmayayım artık bi dahaki ayın yumurtlama öncesini yakalayayım bu ay karıştı benim işler
Amin canım inşallahAynen cnm koyulasmayi gördüğün zaman artik büyük risk kiz icin koyulasana kadar dene gordugun an bitir inşallah rabbim bir prenses nasip etsin sana
Cnm yazdıklarında sonuna kadar haklısın, diretmekten kastım cinsiyeti diretmek değildi yanliş anlaşılmasın, ovu testlerine göre diretip ilişkiye girmek yada girmemek benim kasdettigim.. yoksa benimde Allah acilarini gostermesin 2 kızım var ve bi oğlum olsun o duyguyuda tadayim istiyorum bir ümit bekliyorum dr. erkek desin diye.. ama kız olursada Allahım bana bunu hayırlı kılmış derim çünkü sagliklı hayırlı bir evlat olması hepimizin tek istegi.. kimseyi kırmak istemem sadece nacizane tavsiyede bulunmak istedim herkesin kendi hissiyatı , kendi hayatı, kendisi icin neyin doğru olduğunu herkes yine kendi bilir.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..Canım haklısın böyle düşünmekle bende çok gitgeller yaşadım haalada yaşıyorum rabbim ne verirse güzelini verir, çokta araştırdım okudum inançlıda bir insanım, kız bebek istemek kesinlikle günah değil, rabbim dua edin vereyim diyor, ben hep dua ederken öncelikle sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün, aza noksansız ailesine vatanına hayırlı bir evlat istiyorum diye dua ediyorum,birde peygamberimizin tattığı duyguyu banada tattır diyorum bu şekilde dua etmek gerekiyormuş zaten, gerisi Allaha kalmış, ne verirse tabiki kabülümüz,burda farklı algılanabilir herşeyi apaçık sorup konuşuyoruzki daha bilgili olalım diye,eşimde biliyor tabi kız istediğimi ama o yine erkek olsun istiyor,oğlumuza arkadaş olur diye, yani herkesin gönlünde bişey var ve bunu istemek günah değil,tabiki edebiyle uslubuyla istemek... Ne olursa olsun kız olsun demiyoruz, önce sağlık gerisi teferruat
canımcım şuan hamilesin öncelikle rabbim sana hayırlı sağlıklı gönlünden gecen evladı nasip etsin... bu kadar karamsar olma canım takılmada bu kadar bu belirtilerin hiçbiri yüzde yüz değil emin ol tutanda var coğunlukta tutmayanda var idrarı koyu olup oğlu olanda var acık olup kızı olanda cnm sonuçta şuan hamilesin üzme kendini tadını cıkar gebeliğinin bebişinde üzülmesin annesiHayır canım bir kızım var Allah nasip ederse ikinci çocuğum olacak sağlıklı bir erkek evlat sahibi olmak istiyorum ama idrar rengine bakarsak kız.yani idrarım sarı ama parlağını matını ayırt edemiyorum
hayırlısı cnm dün olsaymış iyiymiş testin ne kadar koyu peki aynımı t cizgisi c den dahamı koyuMalesef Değerlendiremedikşimdide test yaptım çift çizgi koyu, bugün ilişki olacak kesin ama erkek bebeğe geçiyor artık, bakalım kısmet
yapmışın yapacağını daha ne istiyon cnmBen bir onu beceremedim işte
Aynen cnm bende öyleydim valla kızım 3.5 yaşında çok rahatım bizde beraber büyüttük eşimle bu bende rejim yaptım ölümden döndüm diyebilirim şuan gene hamileyim kısmet olursa 5 ay kaldı bunuda ikimiz istedik ilkini eşim çok istemişti ama büyüyorlar hiç canı nı sıkma allah yardım ediyoBence de erken ama Mart'ta 18 aylık oluyor inşaAllah. Eşimde o zaman denemelere başlayalım istiyor. Aralarında 2,5 yaş olsun istiyormuş. Bana kalsa epeeeey bi düşünmem aslında ama kızımı eşimle yarı yarıya baktım. Geceleri bi ben kalktım bi o. Altını bile sırayla değiştirdik. Haftasonları da genelde eşim ilgileniyor. Bu kadar yardımcı olduğu için ve kızıma hamile kalmayı ben istemiştim o istememişti benim için kabul etmişti şimdi bende onu kırmak istemediğim için düşünüyorum. Kızımın odasını da ayırmıştık, akşam yatırıyorum sabah alıyorum odasından. Rahata da alıştım. Hamilelik kilolarını da verdim. Aslında anlatamam nasıl büyüyor ikinci bir bebek gözümde. Ama ama ama işte..
kız için riskli cnm ama şuda var yumurtan ne zaman catlar mesela benim 15 saat sonra catladı pik ten sonra @ABADTE arkadaşımız vardı 2 gün sürdü testinin pik durumu yinede bence riskliKızlaaaar ya ovü testi çift çizgi koyu saat 8 de yapmıştım akşam, gece 12 de tekrar yapcam eğer aynı koyulukta ise ilişki olsunmu sizce kız bebek için? silikleştiyse erkek bebeğe dönüyo biliyorum ama ikiside aynı koyuluktaysa değerlendirsekmi bilemedim kız bebek için
Canım foto ekledim, ilkini akşam 8 de yaptım 2. Sini şimdi 12 de sanırım pik yaptı ve silikleşmeye başladı demihayırlısı cnm dün olsaymış iyiymiş testin ne kadar koyu peki aynımı t cizgisi c den dahamı koyu
Sagol canım allah şifa versin inşallah daha da iyi oluruz hepimizmasaAllah canim ne güzel iste beslen güzelce.yarasin minnosa.bizde tam düzelemiyoruz malesef.yavas yavas gecer in saAllah.bunada sükür
yumurtan şu aralar catlarsa tutma ihtimali yüksek bi önceki ilişkiden kalan x leri cünki y ler ölmüştür büyük ihtimal yinede rabbim bilir tabikiDemi canım ya en iyisi hiç değerlendirmeyelim, yani bizim bu ayda boşa gitti, vazgeçmiştik bu ay korunmaya başlamıştık sonra birden eşimin fikirleri değişti ve sadece 2 kere korunmasız ilişki oldu ama pekde sanmiyorum tutacağını
sayfa kacta bakıyom bulamadımCanım foto ekledim, ilkini akşam 8 de yaptım 2. Sini şimdi 12 de sanırım pik yaptı ve silikleşmeye başladı demi