" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Canım bende seni ve bulut29 u heyecanla bekliyorum bakalım cinsiyetler ne olacak

Valla kız istiyorsan çok riskli canım ya. tam yum zamanı. ama farketmez dersen değerlendir bence
Farketmez diyemiyorum ya kız olsun istiyorum ama kocama kız olsun ona göre ayarlıyorum diyemiyorum yoksa siparişlemi oluyo bu işler diye kızar valla

Canım bende seni ve bulut29 u heyecanla bekliyorum bakalım cinsiyetler ne olacak
Bulutun şansı var canım insallah herkesin istediği olur ama kızlar ben bu belirtilerle kızı bulursam erkek ve kız isteyenler için bi örnek olacam açık renk idrar şuan en belirgin erkek özelliğim....

Bulutun şansı var canım insallah herkesin istediği olur ama kızlar ben bu belirtilerle kızı bulursam erkek ve kız isteyenler için bi örnek olacam açık renk idrar şuan en belirgin erkek özelliğim....
Canım benim oğlumda idrarım hep çok koyuydu, çok su içememe rağmen koyuydu ama erkek oldu inşallah seninde kızın oluuuur, bu ara kafayı yemiş durumdayım, normalde her çocuğu çok sevmem ama şimdi nerde kız çocuğu görsem dibim düşüyo resmen

Slm kizlar ikili test sonuçlarımı aldım bugün dr. degerlerin çok iyi olduğunu söyledi. maşallah yaşıma göre bende bu kadar beklemiyordum. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.. bu arada serbest beta hcg değerim 16 çıkmış, idrarım hep parlak ve açık sarı :) bunlara göre erkek , ama nub teorisine göre kız, doktorda 12. haftada emin olmamakla birlikte kız gibi dedi ama 16. haftadan önce net konuşmam sen yinede kimseye bişi söyleme dedi.. bakalim beklemedeyim hala..

Akşam Saat 8 de yaptığımda ikiside aynı koyuluktaydı, 12 de tekrar yapcam bakalım ne çıkacak ona göre bakayım o zaman
Canım sakin bu gece deneme o zaman. tamamen erkek için ugrasmis olursun. biz bu zamanlamayi yakalamak için neler yapıyoruz bi bilsen

Evet canim kızlar çok tatlı oluyor yani sevdiriyolar kendilerini.......rabbim duy sesimizi herkese tattir istediklerini pembe görmek istiyorum beeennn

ay canim öyle gercekten.günde en az 10 kere tuvaletle konusmak hic iyi degil

öyle canim elbette.önemli olan saglikli olsunlarda.evin kücük prensesleri hep nazli.benim kücükde öyle cadi hemde nazli
Benim ki konuşurken bile nazlidir yani dokunsan kırılacak gibi kızım çok nazlı ama çoğu kızlar öyle zaten canım

Hadi hayırlısı olsun canım inşallah gönlündekine hamilesindir allahin izniyle inşallah canım

Ne güzel canım çok sevindim senin adına, yumurtlama öncesi yada sonrasımı oldu hatırlıyomusun canım bi yöntem uygulamışmıydın

Arkadaşlar yüksek ihtimal tepki alıcam bu yazdıklarımdan ama bazılarınız eşinizin bile bu cinsiyet belirleme olayına tepki vereceğini düşünüp sakliyor ya peki Allahın gücüne gidecegini düşünmüyormusunuz.. ben 1 ay ovu testi ile denedim o ay tutmadı sonra bazı tatsız olaylara şahit oldum ve cok açık soyliyim korktum.. bence çok diretmeyin içinizden geldiği gibi birleşme yaşayın Allahın takdirine bırakın o herseyin hayırlısını verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…