- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 35
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.241
Yani yapmıyorum bu geceYok cnm ayni koyulukta olmasida yumun cat oldugunun gostergesidir once pik yapiyor t kopkoyu oluyor sonra c ile ayni koyuluga donuyor osira cat oldugunun gostergesi kisa bir surede aciliyor zaten
Canım bende seni veKizlar heyecan artıyor brnde .benimde yumurtlama gunu oldu erkek olabilir diye düşünüyorum ama olursa Bile hiç sıkıntı yok takıntılı deilim çok fazla sağlıklı hayırlı olsun da ama bi umut kızı bekliyorum bakalım ne olacak sonuç
Pik oldu ve ayni koyuluga geri donduyse eger yapma canimYani yapmıyorum bu gece
Farketmez diyemiyorum ya kız olsun istiyorum ama kocama kız olsun ona göre ayarlıyorum diyemiyorum yoksa siparişlemi oluyo bu işler diye kızar vallaValla kız istiyorsan çok riskli canım ya. tam yum zamanı. ama farketmez dersen değerlendir bence
Bulutun şansı var canım insallah herkesin istediği olur ama kızlar ben bu belirtilerle kızı bulursam erkek ve kız isteyenler için bi örnek olacam açık renk idrar şuan en belirgin erkek özelliğim....
Akşam Saat 8 de yaptığımda ikiside aynı koyuluktaydı, 12 de tekrar yapcam bakalım ne çıkacak ona göre bakayım o zamanPik oldu ve ayni koyuluga geri donduyse eger yapma canim
Canım benim oğlumda idrarım hep çok koyuydu, çok su içememe rağmen koyuydu ama erkek oldu inşallah seninde kızın oluuuur, bu ara kafayı yemiş durumdayım, normalde her çocuğu çok sevmem ama şimdi nerde kız çocuğu görsem dibim düşüyo resmenBulutun şansı var canım insallah herkesin istediği olur ama kızlar ben bu belirtilerle kızı bulursam erkek ve kız isteyenler için bi örnek olacam açık renk idrar şuan en belirgin erkek özelliğim....
Canım sakin bu gece deneme o zaman. tamamen erkek için ugrasmis olursun. biz bu zamanlamayi yakalamak için neler yapıyoruz bi bilsenAkşam Saat 8 de yaptığımda ikiside aynı koyuluktaydı, 12 de tekrar yapcam bakalım ne çıkacak ona göre bakayım o zaman
Evet canim kızlar çok tatlı oluyor yani sevdiriyolar kendilerini.......rabbim duy sesimizi herkese tattir istedikleriniCanım benim oğlumda idrarım hep çok koyuydu, çok su içememe rağmen koyuydu ama erkek oldu inşallah seninde kızın oluuuur, bu ara kafayı yemiş durumdayım, normalde her çocuğu çok sevmem ama şimdi nerde kız çocuğu görsem dibim düşüyo resmen
Benim ki konuşurken bile nazlidir yani dokunsan kırılacak gibi kızım çok nazlı ama çoğu kızlar öyle zaten canımay canim öyle gercekten.günde en az 10 kere tuvaletle konusmak hic iyi degil
öyle canim elbette.önemli olan saglikli olsunlarda.evin kücük prensesleri hep nazli.benim kücükde öyle cadi hemde nazli
Kiz Allah sizi napsin gece gece guldurdunuz beni ayy iyi ki varsiniz kiz
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah gönlündekine hamilesindir allahin izniyle inşallah canımSlm kizlar ikili test sonuçlarımı aldım bugün dr. degerlerin çok iyi olduğunu söyledi. maşallah yaşıma göre bende bu kadar beklemiyordum. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.. bu arada serbest beta hcg değerim 16 çıkmış, idrarım hep parlak ve açık sarı :) bunlara göre erkek , ama nub teorisine göre kız, doktorda 12. haftada emin olmamakla birlikte kız gibi dedi ama 16. haftadan önce net konuşmam sen yinede kimseye bişi söyleme dedi.. bakalim beklemedeyim hala..
Ne güzel canım çok sevindim senin adına, yumurtlama öncesi yada sonrasımı oldu hatırlıyomusun canım bi yöntem uygulamışmıydınSlm kizlar ikili test sonuçlarımı aldım bugün dr. degerlerin çok iyi olduğunu söyledi. maşallah yaşıma göre bende bu kadar beklemiyordum. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.. bu arada serbest beta hcg değerim 16 çıkmış, idrarım hep parlak ve açık sarı :) bunlara göre erkek , ama nub teorisine göre kız, doktorda 12. haftada emin olmamakla birlikte kız gibi dedi ama 16. haftadan önce net konuşmam sen yinede kimseye bişi söyleme dedi.. bakalim beklemedeyim hala..
Ayyy kesin yapmıyorum o zaman, bu gece başım ağrısın en iyisiCanım sakin bu gece deneme o zaman. tamamen erkek için ugrasmis olursun. biz bu zamanlamayi yakalamak için neler yapıyoruz bi bilsen
Bendeeeee pembiş pembiş kıyafetler alalıııımmEvet canim kızlar çok tatlı oluyor yani sevdiriyolar kendilerini.......rabbim duy sesimizi herkese tattir istediklerinipembe görmek istiyorum beeennn
Kesin ağrısın başın. hatta git yat uyuAyyy kesin yapmıyorum o zaman, bu gece başım ağrısın en iyisi
öyle canim.sen nasilsin.hamilelik nasil gidiyor?doktora gittinmiBenim ki konuşurken bile nazlidir yani dokunsan kırılacak gibi kızım çok nazlı ama çoğu kızlar öyle zaten canım