- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.221
Valla bende ayırt edemiyorum mat ve parlagi arkadaşların söylediği gibi bende söylüyorum. Ama benim idrar açık canım eskiye göre hatta açılmış benim normalde idrarım koyu dur her zaman hemde. Ama etkisi varmi bilmiyorum bence herşey yüzde yüz değildir canım fazla takma kafana inşallah Rabbim gönlündekini kucağına versin canımHayır canım bir kızım var Allah nasip ederse ikinci çocuğum olacak sağlıklı bir erkek evlat sahibi olmak istiyorum ama idrar rengine bakarsak kız.yani idrarım sarı ama parlağını matını ayırt edemiyorum
cnm rabbim gönlündekini hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah neden olmasın rabbimin yanında nedir ki bu isteğimizİnşallah canım valla bizde alkalik durumu da oldu hani kadın bosalma olunca tamamen alkalik oluyor ya ay kız açık da edemedim belki ordan biraz şans artmış olabilir
cnm rabbim gönlündekini hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah neden olmasın rabbimin yanında nedir ki bu isteğimiz
Ayy benim erkek kardeşim urfada ogretmen 1yil oluyor sayesinde 2,3defa gittim harika bir yer bayılıyorum urfaya
Sagol canım allah razi olsun cümlemizin inşallahcnm rabbim gönlündekini hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah neden olmasın rabbimin yanında nedir ki bu isteğimiz
Evet canim cok güzel benim şehrim ama çok özledim vallaAyy benim erkek kardeşim urfada ogretmen 1yil oluyor sayesinde 2,3defa gittim harika bir yer bayılıyorum urfaya
Ben bir onu beceremedim işteİnşallah canım valla bizde alkalik durumu da oldu hani kadın bosalma olunca tamamen alkalik oluyor ya ay kız açık da edemedim belki ordan biraz şans artmış olabilir
Ben bir onu beceremedim işte
İnşallah cnm aminnvalla her birimiz de zaten birşey eksik bende de zamanlama sorunu var sende mesela zamanlama süper olmuş bende herşeyi yaptım beslenme ve zamanla ma pek doğru olmadı sanki yinede allah bilir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
kız valla ben dıkkat etmeye calıstım da benım esım peynırsız kahvaltı ayransız yemek yemez ona dıkkat et dedım ama pekte dınlemedıCanım valla onlar bizden hiç eksilmez biz sabah peynir kaşar peyniri ev yoğurdu yemeklerin yanında da ayransiz yapamıyoruz. Valla hiç dikkat edemedik inşallah etkisi fazla olmaz canım
Valla canim en çok kadın dikkat etmeli ama bende öyleyim malesef hiç yapamıyorum yoğurt ve ayran sizkız valla ben dıkkat etmeye calıstım da benım esım peynırsız kahvaltı ayransız yemek yemez ona dıkkat et dedım ama pekte dınlemedı
Kız bebek için çok riskli bence. y ler 24 saat yaşıyor . 24 saat içinde çat olursa erkek olabilirKızlaaaar ya ovü testi çift çizgi koyu saat 8 de yapmıştım akşam, gece 12 de tekrar yapcam eğer aynı koyulukta ise ilişki olsunmu sizce kız bebek için? silikleştiyse erkek bebeğe dönüyo biliyorum ama ikiside aynı koyuluktaysa değerlendirsekmi bilemedim kız bebek için
Yok cnm ayni koyulukta olmasida yumun cat oldugunun gostergesidir once pik yapiyor t kopkoyu oluyor sonra c ile ayni koyuluga donuyor osira cat oldugunun gostergesi kisa bir surede aciliyor zatenKızlaaaar ya ovü testi çift çizgi koyu saat 8 de yapmıştım akşam, gece 12 de tekrar yapcam eğer aynı koyulukta ise ilişki olsunmu sizce kız bebek için? silikleştiyse erkek bebeğe dönüyo biliyorum ama ikiside aynı koyuluktaysa değerlendirsekmi bilemedim kız bebek için
Valla kız istiyorsan çok riskli canım ya. tam yum zamanı. ama farketmez dersen değerlendir benceDemi canım ya en iyisi hiç değerlendirmeyelim, yani bizim bu ayda boşa gitti, vazgeçmiştik bu ay korunmaya başlamıştık sonra birden eşimin fikirleri değişti ve sadece 2 kere korunmasız ilişki oldu ama pekde sanmiyorum tutacağını
ay canim öyle gercekten.günde en az 10 kere tuvaletle konusmak hic iyi degilöylemi diyon cnm ne bileyim kilo almakta güzel değil bi ağırlaşıyonki sorma yerimden kalkamıyodum yarım dünya gibi bişey olmuştum
öyle canim elbette.önemli olan saglikli olsunlarda.evin kücük prensesleri hep nazli.benim kücükde öyle cadi hemde nazliCanım bizimki 4 yaşında ve 4 aylık elbiselerle 14 kilo şimdi de hasta oldu 13 falan olmuştur Rabbim yavrularımızi korusun canım yinede sağlıklı olsunlar da varsın zayıf olsunlar
İnşallah canım valla bizde alkalik durumu da oldu hani kadın bosalma olunca tamamen alkalik oluyor ya ay kız açık da edemedim belki ordan biraz şans artmış olabilir
Kiz Allah sizi napsin gece gece guldurdunuz beni ayy iyi ki varsiniz kizBen bir onu beceremedim işte
Kizlar heyecan artıyor brnde .benimde yumurtlama gunu oldu erkek olabilir diye düşünüyorum ama olursa Bile hiç sıkıntı yok takıntılı deilim çok fazla sağlıklı hayırlı olsun da ama bi umut kızı bekliyorum bakalım ne olacak sonuçValla kız istiyorsan çok riskli canım ya. tam yum zamanı. ama farketmez dersen değerlendir bence
Hayırlısı olsun canım. herkes kendinde olmayanı istiyor İşte. Rabbim herkese hayırlısını versin inşallahKizlar heyecan artıyor brnde .benimde yumurtlama gunu oldu erkek olabilir diye düşünüyorum ama olursa Bile hiç sıkıntı yok takıntılı deilim çok fazla sağlıklı hayırlı olsun da ama bi umut kızı bekliyorum bakalım ne olacak sonuç