" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149

Himmm Anladim benim bir oğlum var 22 aylık :)))) Kiz için geçerli değil mi

Canım bende amerikadayım burda var. Bir tür süt aslında ama içine ihtiyacı olan vitaminleri falan da katıyorlar iştahı da açılıyor. Araştır bence vardır.
Bakarım ama bugün doktorda bir kadın markette bir meyve suyu var dedi biraz iştah açıcı ona da bakicam artık inşallah iyi gelir canım bilgin için çok sağol

Himmm Anladim benim bir oğlum var 22 aylık :)))) Kiz için geçerli değil mi
Allah bağışlasın .
Kiz icinse dedigim hazir sudan icmemelisin turnusol kagidi maviye donunce alkali demek bu erkek cocuk icin iyi, kirmiziya yada eflatuna donerse asidik demek buda kiz cocuk icin iyi yani kiz icin vajenin ph i asidik olmali o sekilde bakabilirsin kiz icin

hadi inşallah dahada iyi olacak cnm ısrar etmem canı istedikce yesin tekrar gecmiş olsun

Son düzenleme:
valla cnm ben izmirin göbeğinde otoruyorum ne kırtasiye nede eczanede bulabildim sadece medikal deposu vardı ordan almıştım zamanında

sen kız istiyosan süt tarzı peynir yoğurt kalsiyum yönünden zengin besleneceksiniz sen ve eşin
Canım valla onlar bizden hiç eksilmez biz sabah peynir kaşar peyniri ev yoğurdu yemeklerin yanında da ayransiz yapamıyoruz. Valla hiç dikkat edemedik inşallah etkisi fazla olmaz canım

Canım valla onlar bizden hiç eksilmez biz sabah peynir kaşar peyniri ev yoğurdu yemeklerin yanında da ayransiz yapamıyoruz. Valla hiç dikkat edemedik inşallah etkisi fazla olmaz canım
yum tam zamanındaysa etkisi olmaz diye düşünüyorum en önemlisi zamanlama cnm

Hayır canım bir kızım var Allah nasip ederse ikinci çocuğum olacak sağlıklı bir erkek evlat sahibi olmak istiyorum ama idrar rengine bakarsak kız.yani idrarım sarı ama parlağını matını ayırt edemiyorum

Hayatimsiniz121385 canım balik yagida inanilmaz iştahı açıyor.bi yakinim cocuguna verdi cook ise yaradı
Yok canım geçen sene türkiye'den iki şişe sipariş ettik hiç faydası olmadı belki her çocukda aynı olmuyor ki burda onlardan da yok hiç bişey yok burda türkiye'den ancak sipariş etmem lazım. Sipraktin şurubu çok iyi diyorlar artık denk gelirse onu sipariş edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…