- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.201
63 kiloyu geçmek veya inmek istemiyorum aslında hem bana yakışıyor hemde memleketimin plakasıbence iyisin ne zayıf nede şişman
@Defne3506 cnm kirtasiyelerde satilan turnusol kagidi ilede ph i takip edebilirsin akinti basladimi yap kagit maviye döndügü zaman vajinal alkali olmustur tabi vajina phina gore maviye donuyor alkali hale donmesi icin hazir sulardan 1ay ph 8 ve ustu olanlardan icersen alkali olur turnusol kagidi ilede takip edersin erkek bebek icin pozitif bir ortam olur:)))
Bakarım ama bugün doktorda bir kadın markette bir meyve suyu var dedi biraz iştah açıcı ona da bakicam artık inşallah iyi gelir canım bilgin için çok sağolCanım bende amerikadayım burda var. Bir tür süt aslında ama içine ihtiyacı olan vitaminleri falan da katıyorlar iştahı da açılıyor. Araştır bence vardır.
Bekliyorum bende ismini canım çok iyi olurCanım işte onu bilmiyorum araştırayım söylerim inşaAllah
Allah bağışlasın .Himmm Anladim benim bir oğlum var 22 aylık :)))) Kiz için geçerli değil mi
hadi inşallah dahada iyi olacak cnm ısrar etmem canı istedikce yesin tekrar gecmiş olsunSabah yine kustu şimdilik bişey vermedim tek o yaptığım meyve suyu ve biraz şekerli soğuk su veriyorum demin yemek indirdim canı çekti bir kaç makarna yiyip geri gitti uzandı inşallah dahada iyi olur yemek vermeye korkuyorum midesi biraz iyileşsin kendisi yine belki yemeğe başlar yine inşallah
valla cnm ben izmirin göbeğinde otoruyorum ne kırtasiye nede eczanede bulabildim sadece medikal deposu vardı ordan almıştım zamanında@Defne3506 cnm kirtasiyelerde ve eczanelerde satilan turnusol kagidi ilede ph i takip edebilirsin akinti basladimi yap kagit maviye döndügü zaman vajinal alkali olmustur tabi vajina phina gore maviye donuyor alkali hale donmesi icin hazir sulardan 1ay ph 8 ve ustu olanlardan icersen alkali olur turnusol kagidi ilede takip edersin erkek bebek icin pozitif bir ortam olur:)))
Canım valla onlar bizden hiç eksilmez biz sabah peynir kaşar peyniri ev yoğurdu yemeklerin yanında da ayransiz yapamıyoruz. Valla hiç dikkat edemedik inşallah etkisi fazla olmaz canımsen kız istiyosan süt tarzı peynir yoğurt kalsiyum yönünden zengin besleneceksiniz sen ve eşin
yaparız valla ne olcakki alt tarafı 25 bilemedin 30 kiloKız valla inşallah kal da al bişey olmaz doğumdan sonra da diyet topigi açarız yada burdan diyete başlarız ne olacak hepiniz varız sonuçta hepimiz alıcaz
memleketinin plakası63 kiloyu geçmek veya inmek istemiyorum aslında hem bana yakışıyor hemde memleketimin plakası
Evet cnm biraz zor bulunuyor bende kirtasiyeye sipariş vererek getittirmistimvalla cnm ben izmirin göbeğinde otoruyorum ne kırtasiye nede eczanede bulabildim sadece medikal deposu vardı ordan almıştım zamanında
yum tam zamanındaysa etkisi olmaz diye düşünüyorum en önemlisi zamanlama cnmCanım valla onlar bizden hiç eksilmez biz sabah peynir kaşar peyniri ev yoğurdu yemeklerin yanında da ayransiz yapamıyoruz. Valla hiç dikkat edemedik inşallah etkisi fazla olmaz canım
Sagol canım allah razı olsun inşallah dahada iyi olur yavrumhadi inşallah dahada iyi olacak cnm ısrar etmem canı istedikce yesin tekrar gecmiş olsun
amin cnm inşallahSagol canım allah razı olsun inşallah dahada iyi olur yavrum
Hayır canım bir kızım var Allah nasip ederse ikinci çocuğum olacak sağlıklı bir erkek evlat sahibi olmak istiyorum ama idrar rengine bakarsak kız.yani idrarım sarı ama parlağını matını ayırt edemiyorumCanım benim sabahları parlak sari gün içinde hemen hemen su renginde oluyor bende senin gibi tereddüt ettim ama sabah idrari genellikle koyu olur önemli olan rengi değil diyorlar parlak sari ise erkek mat sarı ise kız diyorlar artık ne kadar doğru bilemiyorum. ama arkadaşlar bazılarının koyu ve oğlu olan da olmuş diyorlar ben iki çocuğum da inan hatırlamıyorum canım daha doğrusu bilmediğim için dikkat etmemiştim senin ilk çocuk mu olucak canım ?
Yok canım geçen sene türkiye'den iki şişe sipariş ettik hiç faydası olmadı belki her çocukda aynı olmuyor ki burda onlardan da yok hiç bişey yok burda türkiye'den ancak sipariş etmem lazım. Sipraktin şurubu çok iyi diyorlar artık denk gelirse onu sipariş edicemHayatimsiniz121385 canım balik yagida inanilmaz iştahı açıyor.bi yakinim cocuguna verdi cook ise yaradı
Aynenmemleketinin plakası
İnşallah canım valla bizde alkalik durumu da oldu hani kadın bosalma olunca tamamen alkalik oluyor ya ay kız açık da edemedim belki ordan biraz şans artmış olabiliryum tam zamanındaysa etkisi olmaz diye düşünüyorum en önemlisi zamanlama cnm
Malesef Değerlendiremedikinşallah değerlendirmişindir gönlüne göre versin rabbim cnm