" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Selam canim bende 2017 yaz sonu hamile kalma yi planliyorum.bir oglum var 22 aylik.bir de kizimin olmasini çok istiyorum (tabi allah bilir saglikla herkese nasip etsin) ph takibini nasil yapiyorsun ne oluyormuş ph da :))))) bende bir daki bilgilerle muster yaparim herhalde,bir de kizim olursa herkese yayarim bilgilerini :))))
sen kız istiyosan süt tarzı peynir yoğurt kalsiyum yönünden zengin besleneceksiniz sen ve eşin :KK66::KK66:

Selam canim bende 2017 yaz sonu hamile kalma yi planliyorum.bir oglum var 22 aylik.bir de kizimin olmasini çok istiyorum (tabi allah bilir saglikla herkese nasip etsin) ph takibini nasil yapiyorsun ne oluyormuş ph da :))))) bende bir daki bilgilerle muster yaparim herhalde,bir de kizim olursa herkese yayarim bilgilerini :))))
Canım valla bende henüz yeni aldım burda okuduklarımı uygulamaya çalışıyorum. Kız için asidik erkek için alkali olması gerekiyormuş rahim içinin. PH da testinin üstünde renkler var ve testin yanında birde renk cetveli var. Ordan anlıyorsun rahminin durumunu.

küçükmüş cnm kızınbence acele etme en az 2 yaşını doldursun derim ben tabiki yinede sen bilirsin cnm
Bence de erken ama Mart'ta 18 aylık oluyor inşaAllah. Eşimde o zaman denemelere başlayalım istiyor. Aralarında 2,5 yaş olsun istiyormuş. Bana kalsa epeeeey bi düşünmem aslında ama kızımı eşimle yarı yarıya baktım. Geceleri bi ben kalktım bi o. Altını bile sırayla değiştirdik. Haftasonları da genelde eşim ilgileniyor. Bu kadar yardımcı olduğu için ve kızıma hamile kalmayı ben istemiştim o istememişti benim için kabul etmişti şimdi bende onu kırmak istemediğim için düşünüyorum. Kızımın odasını da ayırmıştık, akşam yatırıyorum sabah alıyorum odasından. Rahata da alıştım. Hamilelik kilolarını da verdim. Aslında anlatamam nasıl büyüyor ikinci bir bebek gözümde. Ama ama ama işte..

Bence de erken ama Mart'ta 18 aylık oluyor inşaAllah. Eşimde o zaman denemelere başlayalım istiyor. Aralarında 2,5 yaş olsun istiyormuş. Bana kalsa epeeeey bi düşünmem aslında ama kızımı eşimle yarı yarıya baktım. Geceleri bi ben kalktım bi o. Altını bile sırayla değiştirdik. Haftasonları da genelde eşim ilgileniyor. Bu kadar yardımcı olduğu için ve kızıma hamile kalmayı ben istemiştim o istememişti benim için kabul etmişti şimdi bende onu kırmak istemediğim için düşünüyorum. Kızımın odasını da ayırmıştık, akşam yatırıyorum sabah alıyorum odasından. Rahata da alıştım. Hamilelik kilolarını da verdim. Aslında anlatamam nasıl büyüyor ikinci bir bebek gözümde. Ama ama ama işte..
rabbim ne zaman istersen o zaman gönlündekini hayırla sağlıkla nasip etsin cnm

maşallah diyorum ya ne kadar özenirim hamilelikte kilo almayanlara ben ilk hamilelikte 60 kiloyla hamile kaldım doğuma 82 ile girdim :oha: ikinciyide 70 le kaldım 85 le doğuma bu 3 şayet olursa şuan kilo 78 sanırım bi 100 olurum heraldeee:KK57::KK57::KK57::skandal:
canim inanirmisin ben 15 20 kilo almayi tercih ederdim.ac gezdim resmen hamilelik boyunca.o daha kötü

canim inanirmisin ben 15 20 kilo almayi tercih ederdim.ac gezdim resmen hamilelik boyunca.o daha kötü
öylemi diyon cnm ne bileyim kilo almakta güzel değil bi ağırlaşıyonki sorma yerimden kalkamıyodum yarım dünya gibi bişey olmuştum :KK70:

iwashereonce iwashereonce bak cnm bunlarla besle eşini yani bunları kat menüne özellikle

Eklentiler

• 14875113_1139741162770035_993071043_n.jpg
    14875113_1139741162770035_993071043_n.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 61
kilo sorunu bizdede var var canim.7 nisanda 4 yasi olucak.elbiselerle 13 geliyor.hasta olunca tabii dahada iniyor.Rabbim korusun bütün kuzulari
.
in saAllh canim hayirlisi
Canım bizimki 4 yaşında ve 4 aylık elbiselerle 14 kilo şimdi de hasta oldu 13 falan olmuştur Rabbim yavrularımızi korusun canım yinede sağlıklı olsunlar da varsın zayıf olsunlar

kızın şimdi nasıl cnm
Sabah yine kustu şimdilik bişey vermedim tek o yaptığım meyve suyu ve biraz şekerli soğuk su veriyorum demin yemek indirdim canı çekti bir kaç makarna yiyip geri gitti uzandı inşallah dahada iyi olur yemek vermeye korkuyorum midesi biraz iyileşsin kendisi yine belki yemeğe başlar yine inşallah

@Defne3506 cnm kirtasiyelerde ve eczanelerde satilan turnusol kagidi ilede ph i takip edebilirsin akinti basladimi yap kagit maviye döndügü zaman vajinal alkali olmustur tabi vajina phina gore maviye donuyor alkali hale donmesi icin hazir sulardan 1ay ph 8 ve ustu olanlardan icersen alkali olur turnusol kagidi ilede takip edersin erkek bebek icin pozitif bir ortam olur:)))

Son düzenleme:
maşallah diyorum ya ne kadar özenirim hamilelikte kilo almayanlara ben ilk hamilelikte 60 kiloyla hamile kaldım doğuma 82 ile girdim :oha: ikinciyide 70 le kaldım 85 le doğuma bu 3 şayet olursa şuan kilo 78 sanırım bi 100 olurum heraldeee:KK57::KK57::KK57::skandal:
:KK49:Kız valla inşallah kal da al bişey olmaz doğumdan sonra da diyet topigi açarız yada burdan diyete başlarız ne olacak hepiniz varız sonuçta hepimiz alıcaz

X