" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
ay hihi.bende hamileyken cok cikarurdim malesef iki kizimdada.ilacla serumla duruyordum.yemek desen hayaldi.51 kiloyla basladim hmileliye 58 le dogum oldu.onun icin bende diyorum hamile kalirsam asericemmmmmm.istiyorum ya kapris yapicam
maşallah diyorum ya ne kadar özenirim hamilelikte kilo almayanlara ben ilk hamilelikte 60 kiloyla hamile kaldım doğuma 82 ile girdim ikinciyide 70 le kaldım 85 le doğuma bu 3 şayet olursa şuan kilo 78 sanırım bi 100 olurum heraldeee

Kızlar bu idrar rengi gerçekmi idrarı koyu renk olup oğlu olan yokmu acaba benim de sabah koyu sonra açılıyor su içtiğimdendir heralde
idrarı koyu olup oğlu olan biri vardı cnm topikte bide bizim kendi gelinimiz hamileliğinde acık parlaktı idrarı kızı oldu hiç bi belirti hiçbi yöntem yüzde yüz değil cnm rabbim gönlündekini sağlıkla nasip etsin inşallah

cok aşırı su ıcmıyorsan dıger ıdrarlarda koyu olurdu o zaman. senın kı acıkmıs ıste. bırde koyuluktan kasıt kırmızıya calan koyuluk senınde oylemı
kız ben bu kadınlar kulübünden öğrendiklerimi 10 yıl tıp okusam öğrenemezdim eminim

Evet canım o zaman ben kolay hamile kalayım diye yapmıştım. Ovulasyon testi de etkili ama ben beslenmeye de inanıyorum. Çünkü kızım olduğun da benim beslenme düzenim aynı kız bebek için önerilenler gibiymiş. Sonradan öğrenince fark ettim.

Biz almanyada yaşıyoruz acaba burada da var mıdır? İştah açıcı mi ki acaba kilo aldırıyor kızın iştahı yok hiç hemde nasıl edicem bilmiyorum canim
Canım bende amerikadayım burda var. Bir tür süt aslında ama içine ihtiyacı olan vitaminleri falan da katıyorlar iştahı da açılıyor. Araştır bence vardır.

Pazar günü sınavagirdim. Ve yine pazar günü adet oldum. Kasım ayı iyi gelmedi bana. .
yılmak yok aralıkta devam o kadar alıştımki ben test yapmaya eğer rabbim nasib ederde hamile kalırsam bile alışkanlıktan test yaparım heralde sınavında iyi gecmiştir inşallah cnm

yılmak yok aralıkta devam o kadar alıştımki ben test yapmaya eğer rabbim nasib ederde hamile kalırsam bile alışkanlıktan test yaparım heralde sınavında iyi gecmiştir inşallah cnm
sorma canim ya her ay bi sürü testim artiyo diyorumki simdi napicam bunlari hamile kalinca ne isime yarayacak ama ertesi ay da isime yariyor

allah kızını sana bağışlasın hayırlı evlat olsun ikinçiyi ne zaman düşünüyorsun

sorma canim ya her ay bi sürü testim artiyo diyorumki simdi napicam bunlari hamile kalinca ne isime yarayacak ama ertesi ay da isime yariyor
seviyom ben testlerimi her ay en az ya 20 yada 30 gecen ayda aldım bu ay kullanıcam ama deneme yapmadığım halde ara ara yaptım test yaa senden bu ay güzel haber bekliyorum inşallah sende tutturcan

allah kızını sana bağışlasın hayırlı evlat olsun ikinçiyi ne zaman düşünüyorsun
Canım Allah nasip ederse Mart'ta düşünüyorum. Kızım 14 aylık daha. Biraz daha büyüse iyi olur ama eşim çocuk delisi oldu bi anda. Şimdi işte yazılanları okuyorum bir de PH takibi yapmaya başladım bu ay kendime. Bakalım sonuç ne olacak

Selam canim bende 2017 yaz sonu hamile kalma yi planliyorum.bir oglum var 22 aylik.bir de kizimin olmasini çok istiyorum (tabi allah bilir saglikla herkese nasip etsin) ph takibini nasil yapiyorsun ne oluyormuş ph da :))))) bende bir daki bilgilerle muster yaparim herhalde,bir de kizim olursa herkese yayarim bilgilerini :))))

küçükmüş cnm kızınbence acele etme en az 2 yaşını doldursun derim ben tabiki yinede sen bilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…