- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.161
maşallah diyorum ya ne kadar özenirim hamilelikte kilo almayanlara ben ilk hamilelikte 60 kiloyla hamile kaldım doğuma 82 ile girdimay hihi.bende hamileyken cok cikarurdim malesef iki kizimdada.ilacla serumla duruyordum.yemek desen hayaldi.51 kiloyla basladim hmileliye 58 le dogum oldu.onun icin bende diyorum hamile kalirsam asericemmmmmm.istiyorum yakapris yapicam
vallahi cnm bütün hamilelerin hakkıdır bence kolaymı bi can büyütüyorsun içinde rabbim kadınlarımıza güç kuvvet versinPardon yanlis yazmisim valla1.69 ,1.70
idrarı koyu olup oğlu olan biri vardı cnm topikte bide bizim kendi gelinimiz hamileliğinde acık parlaktı idrarı kızı oldu hiç bi belirti hiçbi yöntem yüzde yüz değil cnm rabbim gönlündekini sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar bu idrar rengi gerçekmi idrarı koyu renk olup oğlu olan yokmu acaba benim de sabah koyu sonra açılıyor su içtiğimdendir heralde
inşallah hamilesindir cnmGecmis olsunn @nazlma ....
Kizlar nasilsiniz ne var ne yok ...Ben Aralık Ayini dort gozlebekliyorum acaba hamilemiyimmm
kız ben bu kadınlar kulübünden öğrendiklerimi 10 yıl tıp okusam öğrenemezdim eminimcok aşırı su ıcmıyorsan dıger ıdrarlarda koyu olurdu o zaman. senın kı acıkmıs ıste. bırde koyuluktan kasıt kırmızıya calan koyuluk senınde oylemı
bence iyisin ne zayıf nede şişmanKız sende yine boy var benim boy 1.60 cm kilom 65
Evet canım o zaman ben kolay hamile kalayım diye yapmıştım. Ovulasyon testi de etkili ama ben beslenmeye de inanıyorum. Çünkü kızım olduğun da benim beslenme düzenim aynı kız bebek için önerilenler gibiymiş. Sonradan öğrenince fark ettim.canım öncelikle rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize ovilasyon testiyle kızım oldu demişşsin cnm ama erkek olması için tabi rabbimin izni ile testin pikten sonraki ilk silikleşmesinde deneme yapıyoruz tam yumurtanın catladığı an
Canım bende amerikadayım burda var. Bir tür süt aslında ama içine ihtiyacı olan vitaminleri falan da katıyorlar iştahı da açılıyor. Araştır bence vardır.Biz almanyada yaşıyoruz acaba burada da var mıdır? İştah açıcı mi ki acaba kilo aldırıyor kızın iştahı yok hiç hemde nasıl edicem bilmiyorum canim
yılmak yok aralıkta devam o kadar alıştımki ben test yapmaya eğer rabbim nasib ederde hamile kalırsam bile alışkanlıktan test yaparım heraldePazar günü sınavagirdim. Ve yine pazar günü adet oldum. Kasım ayı iyi gelmedi bana. .
rabbim kuçağına sağlıkla almayı nasip etsin cnmEvet ilk olucak nasipse
sorma canim ya her ay bi sürü testim artiyo diyorumki simdi napicam bunlari hamile kalinca ne isime yarayacak ama ertesi ay da isime yariyoryılmak yok aralıkta devam o kadar alıştımki ben test yapmaya eğer rabbim nasib ederde hamile kalırsam bile alışkanlıktan test yaparım heraldesınavında iyi gecmiştir inşallah cnm
meleklerim benim2 sat:28 ekim
tmmdır kızlar eklicem sizleri birazdan sakin kafaylameleklerim benim2 sat20 eylül
allah kızını sana bağışlasın hayırlı evlat olsun ikinçiyi ne zaman düşünüyorsunEvet canım o zaman ben kolay hamile kalayım diye yapmıştım. Ovulasyon testi de etkili ama ben beslenmeye de inanıyorum. Çünkü kızım olduğun da benim beslenme düzenim aynı kız bebek için önerilenler gibiymiş. Sonradan öğrenince fark ettim.
sütün isminide söylesydin süper olurdu cnmCanım bende amerikadayım burda var. Bir tür süt aslında ama içine ihtiyacı olan vitaminleri falan da katıyorlar iştahı da açılıyor. Araştır bence vardır.
seviyom ben testlerimi her ay en az ya 20 yada 30 gecen ayda aldım bu ay kullanıcam ama deneme yapmadığım halde ara ara yaptım test yaasorma canim ya her ay bi sürü testim artiyo diyorumki simdi napicam bunlari hamile kalinca ne isime yarayacak ama ertesi ay da isime yariyor
Canım işte onu bilmiyorum araştırayım söylerim inşaAllahsütün isminide söylesydin süper olurdu cnm
Canım Allah nasip ederse Mart'ta düşünüyorum. Kızım 14 aylık daha. Biraz daha büyüse iyi olur ama eşim çocuk delisi oldu bi anda. Şimdi işte yazılanları okuyorum bir de PH takibi yapmaya başladım bu ay kendime. Bakalım sonuç ne olacakallah kızını sana bağışlasın hayırlı evlat olsun ikinçiyi ne zaman düşünüyorsun
tmm cnm ben sen kullanıyosun sandımCanım işte onu bilmiyorum araştırayım söylerim inşaAllah
Canım Allah nasip ederse Mart'ta düşünüyorum. Kızım 14 aylık daha. Biraz daha büyüse iyi olur ama eşim çocuk delisi oldu bi anda. Şimdi işte yazılanları okuyorum bir de PH takibi yapmaya başladım bu ay kendime. Bakalım sonuç ne olacak
küçükmüş cnm kızınbence acele etme en az 2 yaşını doldursun derim ben tabiki yinede sen bilirsin cnmCanım Allah nasip ederse Mart'ta düşünüyorum. Kızım 14 aylık daha. Biraz daha büyüse iyi olur ama eşim çocuk delisi oldu bi anda. Şimdi işte yazılanları okuyorum bir de PH takibi yapmaya başladım bu ay kendime. Bakalım sonuç ne olacak