" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kızlar bu idrar rengi gerçekmi idrarı koyu renk olup oğlu olan yokmu acaba benim de sabah koyu sonra açılıyor su içtiğimdendir heralde
cok aşırı su ıcmıyorsan dıger ıdrarlarda koyu olurdu o zaman. senın kı acıkmıs ıste. bırde koyuluktan kasıt kırmızıya calan koyuluk senınde oylemı

cok sagol canim.mutlaka yapicam dediklerini.pekmezide isitib hem kizlara veriyim hem kendime.tavsiye icin sagol canim supersin.

tesekkür ederim canim.haklisin gercekten zor oluyor.bu gün dinlenicem artik.kizlarida yollamadim krese dinlensinler dedim

sagol canim.senin prensesin istahsizmis.üzülme bir ara benim kücpkde öyleydi.hemen hemen ayni yastalar zaten.patates makarna falan sevmiyormu.ben istahsiz oldugu zamanlar veriyordum.yedikce aciliyordu istahi.
bebek konusunda esim kararliymis öyle dedi.yani istemiyor.ama cok seviyor cocuklsri asiri düskün yani.inadindan yapiyor simdi.inadinin kirilmasinu bekliyorum artik.umarim fazla uzun sürmez
Aynen canım hamburgerci sever ekmek arası sever yemeklerle pek arası yoktur zaten istahsiz 3 gündür de midesi iltihap olmuş kemik gibi duruyor sabah yine doktora götürdüm doktor hiç bişey verme dedi tek bir tarif verdi portakal veya elma suyu siyah çay su tuz ve şeker karışımı yapıp buzdolabında soğutup soğuk içmedi lazım az porsiyon ama geçene kadar çünkü normal su içerken de kusuyor şimdi uzanmış çizgi film bakıyor ama yudum yudum o sıvı dan başka bişey veremiyorum için gidiyor valla

ay canim sizede gecmis olsun.hastaymis o yüzden istahsizmis demek.hastalik yayildi burda.sende almanyadaydin sanirim.bbizim kindergarten cocuklarida hep hsta burda
Aynen canım zaten kindergarten dan kapıyor ne yi kapiyorsa magendarminfekt virüsü var kızımda kaptı işte çekiyoruz şimdi ne yapalım sağol canım sizede çok geçmiş olsun

cok aşırı su ıcmıyorsan dıger ıdrarlarda koyu olurdu o zaman. senın kı acıkmıs ıste. bırde koyuluktan kasıt kırmızıya calan koyuluk senınde oylemı
Hayır kırmızı değil ama baya bildiğin belli sarı yani.sonra gün içinde ister istemez su içildiği için açılıyor renk benim merak ettiğim acaba koyu olupta erkek olan var mı

Hayır kırmızı değil ama baya bildiğin belli sarı yani.sonra gün içinde ister istemez su içildiği için açılıyor renk benim merak ettiğim acaba koyu olupta erkek olan var mı
Canım benim sabahları parlak sari gün içinde hemen hemen su renginde oluyor bende senin gibi tereddüt ettim ama sabah idrari genellikle koyu olur önemli olan rengi değil diyorlar parlak sari ise erkek mat sarı ise kız diyorlar artık ne kadar doğru bilemiyorum. ama arkadaşlar bazılarının koyu ve oğlu olan da olmuş diyorlar ben iki çocuğum da inan hatırlamıyorum canım daha doğrusu bilmediğim için dikkat etmemiştim senin ilk çocuk mu olucak canım ?

Aynen canım zaten kindergarten dan kapıyor ne yi kapiyorsa magendarminfekt virüsü var kızımda kaptı işte çekiyoruz şimdi ne yapalım sağol canım sizede çok geçmiş olsun
canim ya kiyamam kuzuys.benim kizlarda magemdarm infekt oldular 3 ay önce.gec iyilesiydiler.insanin ici gidiyor gercekten.

X