" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Ya varya hemen dramatikleştiriyosun üzülüyorum ya ben burda bi tuhaf oldum allah şifa versin benim bebeğimde öyle hasta olunca hiç bişyi görmek istemiyo cnm ya hiç dayanamıyorum valla
Bilmiyorum canım ameliyat olduğumda da çocuklarımı gördüğümde yazdığımda sen de çok etkilenmiştin sağol canım allah gönlüne göre versin ama bazen anne olarak insan dayanamıyor. Birde konu ben oldummu ben çok duygusalim demin o ses türkiye ye bakıyordum bir oğlan gelmişti arabesk söyledi annesi arkada hüngür hüngür ağlıyordu yanında duran kadın sordu annesine kadın iki oğlun öldü onda teselli buluyorum oda kafasını dağıtsın diye buraya getirdim deyince bende ipler koptu çocuk gibi hüngür hüngür ağladım. Biri evladı için ağladımi bende gözler çeşme oluyor elimde değil canım ben böyleyim ne yapayım :cry:

Evet bulantilarim oldu zorladı beni 12. Haftaya kadar ama kizlarimda daha da zordu. Idrar rengi açık genelde ama bazen koyulasiyordu da. Ara sıra koyulasmaya takılma. genelde nasıl önemli olan o
Tmm canım sağol bende şuan bulantı falan yok ama bence 7 inci haftadan başlar bende iki çocuğum da da öyleydi çünkü bakalım haktan hayırlısı inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Bilmiyorum canım ameliyat olduğumda da çocuklarımı gördüğümde yazdığımda sen de çok etkilenmiştin sağol canım allah gönlüne göre versin ama bazen anne olarak insan dayanamıyor. Birde konu ben oldummu ben çok duygusalim demin o ses türkiye ye bakıyordum bir oğlan gelmişti arabesk söyledi annesi arkada hüngür hüngür ağlıyordu yanında duran kadın sordu annesine kadın iki oğlun öldü onda teselli buluyorum oda kafasını dağıtsın diye buraya getirdim deyince bende ipler koptu çocuk gibi hüngür hüngür ağladım. Biri evladı için ağladımi bende gözler çeşme oluyor elimde değil canım ben böyleyim ne yapayım :cry:
Vallahı bende öyleyim aglaysnlara dayanamıyom hemen aglıyom valla

Tmm canım sağol bende şuan bulantı falan yok ama bence 7 inci haftadan başlar bende iki çocuğum da da öyleydi çünkü bakalım haktan hayırlısı inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Senın idrarın Nasıl benım baya koyu valla ama cok su içmiyorum

Senın idrarın Nasıl benım baya koyu valla ama cok su içmiyorum
Canım bende fazla su içmediğim de biraz koyulaşiyor ama sıvı aldığımda rengi su gibi ama bende çok koyu değil yani daha önceki idrarım çok çok koyu idi bu öyle değil yani eskiye göre yorumlarsam açık canım bende

Aynen canım hayırlısı olsun kız hakkımızda hamileliğin tadını çıkaralım ama ben hala bire yemek yemek istiyorum sende öylemi sin baya kilo alırım diye korkuyorum valla
Gecen haftaya kadar ıştahsızlık vardı ıkı gundur yemek ıstıyom yıyomda ama bulantı olmuyo Arada yanma gıbı hıssedıyom o kadar pek de bişi yok şuan dıkat et valla cok da kılo alma Can'ım kac kılosun suan ben kızımdada cok yıyodum bi damla kusmadım yanı bundada oylemı olucak bılmıyorum ama hala aynı şuana kadar

Kızlar dünden beri idrarım da koyulukta var niye bilmiyorum artık bekleyip görücez. @the craysy canım senin idrarın bu zamana kadar hep açıp parlak sarimiydi yoksa arada bir koyulaşiyor mu ?
canımcım bebek erkekse ayakta soğukluk belde ağrı idrarda renk değilde daha cok sanırım parlak olması bide kalp atışının 6 veya 7 ci haftalarda 140 ın altı olurmuş genelde kız bebiş içinde ayak sıcaklığı karın ağrısı idrarın mat olması ve kalp atışlarının 140 ın üstünde oluyormuş genelde tabiki istisnalar vardır yani tutmayanlar hiçbi olasılık yüzde yüz değildir cnm:KK66:

Canim oda benim konusmami cok abarti farkli buluyo dun Oyle yazdim Sen guzelce cvp verdin o niye tesselli yerine kiz Sen nesinn falan diyo 9 ay nasil beklicén diyo bosuna kiziyo bence cunku bén merak etme gecer ilk bi duygular cikar gayet normal demesini beklerken o kiziyo yani tabiki bende cikmak istemem hayatta bak bén baska topikde kedi elimi tirmaladi kan geldi bisi olurmu bebege zarar verir mu diye okudum ama ona cevap veren ler hep bisi olmaz merak etme demis meleklerim benim2 meleklerim benim2 olsa bén Oyle desem agzima sicar kiz Sen ne sacmaliyon der yemin ediyom icimden bazen bisileri paylasmak geliyo korkuyom ondan kizar gene diye belki beni sevmiyo tahamul edemiyordur gayet anlayisla karsilarim
obowww kız böylemi düşünüyon biz seninle ilk tartıştığımızda özelden konuşmadıkmı kızgındım gecti gitti dedim ya cnm olabilir birbirimize kızabiliriz ama vallahi bugünkü konuşmam azarlama değildi yaa hoşuma gitti yeminle gülümseyerek yazdım sanki karşımda arkadaşım varmışta takılır gibi bende böyleyim cnm ya ben kızar parlarım ama sonra sakinleşirim kin tutmam inan seninle ilk o tartışmadan sonra artık topiğe girmicem dedim ama kızlar için döndüm senide böyle pinpirikli kabul ederim ona göre cümle kurarım ne yapalım hamilesin hormonların etkilenmesin cnm:-)

Ay canım kan şuan ne desem bilemedim çok tatlısın ama inan meleklerim benim konuşması öyle ki çok dobra bir insan onu konuşması sadece sana ters geliyor valla bana öyle dese ben çok tatlı buluyorum inanki. Bacım kızmaz sana tam tersi içindeki ni sen söyle ama meleklerim benim hiç öyle bir değil hatta fazla stres yapmaman için stresini almak için öyle yazıyor ama sana yanlış geliyor. Bence yanlış düşünüyorsun canım inanki. meleklerim benim2 meleklerim benim2 bacım bundan sonra sen bana öyle kelimeler söyle besirsu besirsu canım sen yanlış anlıyor inanki gülüm hiç öyle düşünme arkadaşımız kötü biri değil içi tertemiz dır ve zaten öyle olduğu için de yanlış anlaşılıyor. rica ediyorum canım öyle düşünme
tamam cnm seni kıracağıma kafamı kırarım sorun yok :KK14::KK14::KK14:

selam canlar nasilsiniz.ben 2 gündür mesgulum misafirlerim vardi.onlari yolcu ettim.ev isi filan derken yoruldum.cok hastayim kizlarya.hem adet oldum,hem kötü gribim.bogazim p kadar agriyorki sesim cikmiyor konusamiyorum:hasta: öksürük rahat vermiyor.kizlarda hasta malesef öksürüyorlar.:KK43:

Canim o bilir o hem msjlarima ters seyler soyluyo sizin yorum lara guzel konusuyo hic de bana verdigi cvp gibi kimseye vermedi sauna kadar bende onu sevdigim icin ona kiriliuorum ama en iyisi bosver artik
cnmcım ben aynı cevap verdiğime eminim herkese seninle ne alıp veremediğim olsun ilk zamanlar tartıştığımız gün gercekten üzüldüm ve cok kızdım yalan değil topiğe bile girmicem diyodum sen cok abartıyosun ve sakinleşmiyosun özel mesajlarını ac bak sağ sol olayına takıldığın zamanlar hem özeline hem buraya okuduğum şeyleri sana yolladım takılma diye dahada iyi niyetimi anlamazsan sana bişey diyemem bide seni umursuyorumki cevap vermişim deme umursamasam yazmam cnm emin ol sonuçta kanlı bıcaklı değiliz değilmi

X