- 20 Kasım 2016
- 4
- 7
- 28
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Yok kız bende her ikisi de aynı ydi ki birde pek fazla dikkat etmemiştim o zamanlar çok yoğun çalıştığım için inan şimdi burda okuyanlara hayret ediyorum çünkü hiç dikkat etmediğim için ama bulantı ikisinde de vardı yalan yok ama kızımda çok fazlaydı oğlumda da vardı ama kızım daki kadsr değildi bunda şimdilik bişey yok allaha şükür baş dönmesi var ama bunda da ara sıraAmin cnm inşallah senin oğlunda var onun belirtilerinden anlarsın ama
Hoşgeldin canım hamile mi kalmak istiyorsun?Banada yardımcı olurmusunuz kızlar
şuan hamileyim canım hcg 48 çıkmıştı 4 gün sonra 117 acaba normalmi biraz endişeleniyorum
Canim mesela koyu sari ama bulanik degil ve parlak yada bulanik ve parlamayan yani mat öyleMat hangi renk oluyor canım meşale kırmızı idrar var kahverengi limon rengi ama mat hangi renk
192 olmasi gerekti 2ye katlanmış olmasi icin drun herhangi bir sorun oldugunu soyledimi belki normaldir kiminin yavas yukselip birden çıkış yapabiliyorkızlar bişey sorucam ama ben burda yeniyim yardımcı olurmusunuz beta 48 çıkmıştı 4 gün sonra işe 117 nırmalmi sizce biraz endişeleniyorum
Senin adet günün ne zamandı canım en son söyle gele internetten ona göre bakarım normalmi degilmi canımşuan hamileyim canım hcg 48 çıkmıştı 4 gün sonra 117 acaba normalmi biraz endişeleniyorum
Cok sağol canım benim allah razı olsun aynen öyle olduk valla hassas yapıyor hormonlar sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor bulaştın falan varmıAy kızlar neler olmus oku oku bitiremedim neyse kimse gitmemis sevindim bu hormonlar bizi cok hassas yapıyorHayatimsiniz121385 cok gecmis olsun canım
6 ekim canım ama benim adetlerim çok düzensizdiSenin adet günün ne zamandı canım en son söyle gele internetten ona göre bakarım normalmi degilmi canım
Anladım canım yok benim ki parlak o belli oluyor sadece hafif sararıyor sabahları yada üsüttügüm zaman zaten sıvı aldığım zaman da hemen hemen su gibi oluyor zatenCanim mesela koyu sari ama bulanik degil ve parlak yada bulanik ve parlamayan yani mat öyle
Ya cnm bende hiç bulantı olmadı kusmadım başımda dönmedi yemek yapıp yiyordum şuandada Hale'n öyle ilk baş kıza benzettiler ama şuan erkek biliyoruz değişmez dimi en son erkekte kaldık çünkü ufak tefek bşyler aldım beşik fln bakıyoruz ne bilim yaYok kız bende her ikisi de aynı ydi ki birde pek fazla dikkat etmemiştim o zamanlar çok yoğun çalıştığım için inan şimdi burda okuyanlara hayret ediyorum çünkü hiç dikkat etmediğim için ama bulantı ikisinde de vardı yalan yok ama kızımda çok fazlaydı oğlumda da vardı ama kızım daki kadsr değildi bunda şimdilik bişey yok allaha şükür baş dönmesi var ama bunda da ara sıra
Canım şuan 7 inci haftada sin hesaplamaya göre değerler olması gerektiğinden düşük ama geç döllenme de olabilir doktora gittin mi yada randevun varmı. Eğer geç döllenme olduğunda da değerler düşük oluyor. İnşallah herşey gönlünce olsun canım dilerim sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah6 ekim canım ama benim adetlerim çok düzensizdi
Bulantım oluyor canım ama cok degil ara ara gelip gidiyor simdilik insallah cogalmazCok sağol canım benim allah razı olsun aynen öyle olduk valla hassas yapıyor hormonlar sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor bulaştın falan varmı
İnşallah cnm çok sağol allah razı olsun sabahtan beri bm hiç bişey yememişti sabah biraz yoğurt yedi şimdi de bir küçük dilim pizza verdim oda biraz zorladım ama korkuyorum zorlamaya da yoksa midesini bulandırıp af edersin yine geri çıkarıyor ondan bir dilim yeterli bence onu bile beklemezdim ama çok şükür düne göre toparlanmis yavrum sabah saat 4 te ateşi de çıkmıştı şurup verdim şimdi iyi allaha şükür inşallah dahada iyi olucak benim kızım Rabbim yavrularımızi korusun inşallahHayatimsiniz121385 Geçmiş olsun cnm 1,2gune toparlar inşallah rabbim şifa versin yavruna
Yok canım bu haftalarda söylemisse yanıma payı hemen hemen hiç olmuyor çünkü 15 inci haftadan sonra tam gösteriyor kendini hafi hayalim sağlıcakla kucaginada alırsın inşallahYa cnm bende hiç bulantı olmadı kusmadım başımda dönmedi yemek yapıp yiyordum şuandada Hale'n öyle ilk baş kıza benzettiler ama şuan erkek biliyoruz değişmez dimi en son erkekte kaldık çünkü ufak tefek bşyler aldım beşik fln bakıyoruz ne bilim ya
İnşallah çoğalmaz canım en kötüsü de sabah aç karnına o bulantılar hiç çekilmiyor bende en cok sabah bulantılari vardı çocuklarım da ama bunda daha bişey yok ama 7 inci haftada başlar diye korkuyorum inşallah hiç olmaz yaBulantım oluyor canım ama cok degil ara ara gelip gidiyor simdilik insallah cogalmaz
İnşallah cnm benim ya sizde sağ Salim kucaklarsınız inşallahYok canım bu haftalarda söylemisse yanıma payı hemen hemen hiç olmuyor çünkü 15 inci haftadan sonra tam gösteriyor kendini hafi hayalim sağlıcakla kucaginada alırsın inşallah