" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
kız valla sana ne desem bilmiyom bu kadar pinpirik yapma diye cok kızıyorum ama sen yanlış okuyosun bi daha oku yazımı canım kırılmanı gerektircek bişey yazmadım ki
Ya kız sen Nasıl bişeysın 9ay Nasıl gecırıcen bılmıyorum demen ıyı mi sence cvp verım boyle biriyım Can'ım

Canım benim bende demin fark ettim topige giremediğini hatta meleklerim benim e özelden yazdım ceza alındığını bile bilmiyordum. Güzel sözlerin için çok sağol bende burdaki bütün arkadaşlarımızı seviyorum hepiniz iyiki varsınız canım için de kötü bişey yok biliyorum ama yazdıkların ters gelmiş mesela hepimiz istiyoruz ve istemekde yanlış bişey degil ki ve o arkadaş gerçekten bebegi olmadığı için uğraş vermiş sadece üst üste yazdığından dolayı öyle düşünmüş olabilirsin. Hepimiz bilmeden belki bazen yanlış anlayabiliyor yanlış tepki verebiliyor vede yanlış anlasilabiliyoruz insanız sonuçta önemli olan konuşarak birbimizi anlayıp anlaşarak hayatımıza devam etmektir. Sen böyle düşünme senin yerinde ben olsaydım benimde yazdıklarımı düzeltirmem gerektiğini söylenirdi ki bunda kötü bişey yok sen yanlış okumuşsun tepkini vermişsin bizde tepkini yanlış bulduk. Ama seni aramızda görmeyi çok isteriz lütfen hatırımız için kal canım böyle şeyler olabilir canım bizde seni çok seviyoruz ve kalmanı çok isteriz şahsen ben çok isterim vede gitmene üzülürüm canım.

Dogrudur cnm çünkü bende az icerim ona ragmen acik ve parlak oluyor ilkinde turuncu bi renk olurdu ama boyle koyu olup oglu olanda var hani nekadar dogrudur bilemiyorum onun icin.belkide o an vucudun salgiladigi hormona gore oluyordur
Olabilir canım bazen idrarım da yanma oldumu idrar koyulaşiyor

Kizlar ozur dileyerek soyluyorum bende artik girmicem birileride rahat eder artik ama sevdiklerimle ozelden konusmaya devam edecem tabi hade Kalin selametle hepinizi seviyorum allahhh herkesin gonlune Gore versin
Bacım ne bu şimdi meleklerim benim kltü anlamda bişey demedi ki hatta öyle yazdığında çok tatlı oluyor yani kötü anlamda yazmıyor yani sevdiğinden öyle yazıyor yani her insanın konuşma tarzı ayrıdır mesela onun konuşma yazma tarzı bana çok tatlı geliyor sana da tam tersi öyle gelmiş ama inan kötü bişey yoktu yapmasında. Sizden rica ediyorum biz bu topigi açarak böyle düsünmemistik beraber hamis kalıp hamileliği beraber geçirip herşeyi paylaşıp konusucaktik. Lütfen rica ediyorum canım hem sana hemde Tekvatan sana canım eğer azıcık hatrimiz varsa böyle yapmayın biz kadın kadına burda zamanımızı geçiriyoruz bazen tartışma olur farklı düşüncelere fikirler olur her farklı düsüncelerde fikirlerde kırılıp darilmayalim kocaman kadınlarız. Eğer birşey kırılırsak konuşarak hal ederiz böyle küsüp gitmek niye bunun için topik açmadık kızlar rica ediyorum lütfen...

Aynen canım bende böyle anladım besirsu canım bende aynen böyle anladım arkadaşımızın yazısını sen yanlış anlamışsın canım

Cnm renginden cok mat mı , parlak mı ona dikkat et o daha önemliymiş

Valla çok güzel anlatmışsin canım. yüreğine sağlık

Canim oda benim konusmami cok abarti farkli buluyo dun Oyle yazdim Sen guzelce cvp verdin o niye tesselli yerine kiz Sen nesinn falan diyo 9 ay nasil beklicén diyo bosuna kiziyo bence cunku bén merak etme gecer ilk bi duygular cikar gayet normal demesini beklerken o kiziyo yani tabiki bende cikmak istemem hayatta bak bén baska topikde kedi elimi tirmaladi kan geldi bisi olurmu bebege zarar verir mu diye okudum ama ona cevap veren ler hep bisi olmaz merak etme demis meleklerim benim2 olsa bén Oyle desem agzima sicar kiz Sen ne sacmaliyon der yemin ediyom icimden bazen bisileri paylasmak geliyo korkuyom ondan kizar gene diye belki beni sevmiyo tahamul edemiyordur gayet anlayisla karsilarim

Valla çok güzel anlatmışsin canım. yüreğine sağlık
Valla kızlar inanın içimden geleni yazdım konuşarak çözülmeyecek bişey yok inanın. Arkadaşlarımız hamis bazen çok duygusal olunabiliyor ben kendim de öyleyim şahsen. Kızlar önemli olan yine birbimizi anlayıp anlasmaktır besirsu ve Tekvatan canlar hadi buraya kızlar konuşulup çözülmeyecek şeyler değil bunlar kızlar en kötü günlerimiz böyle olsun iyiki varsınız kızlar hepinizi çok seviyorum

Tam kizlar valla sizi birakmam istemiyorum canim burdayim merak etmeyin vazgectim cikmaktan sizin hatriniza

Ay canım kan şuan ne desem bilemedim çok tatlısın ama inan meleklerim benim konuşması öyle ki çok dobra bir insan onu konuşması sadece sana ters geliyor valla bana öyle dese ben çok tatlı buluyorum inanki. Bacım kızmaz sana tam tersi içindeki ni sen söyle ama meleklerim benim hiç öyle bir değil hatta fazla stres yapmaman için stresini almak için öyle yazıyor ama sana yanlış geliyor. Bence yanlış düşünüyorsun canım inanki. meleklerim benim2 bacım bundan sonra sen bana öyle kelimeler söyle besirsu canım sen yanlış anlıyor inanki gülüm hiç öyle düşünme arkadaşımız kötü biri değil içi tertemiz dır ve zaten öyle olduğu için de yanlış anlaşılıyor. rica ediyorum canım öyle düşünme

Bende pek bırakacağımı zannetmiyorum

Canim o bilir o hem msjlarima ters seyler soyluyo sizin yorum lara guzel konusuyo hic de bana verdigi cvp gibi kimseye vermedi sauna kadar bende onu sevdigim icin ona kiriliuorum ama en iyisi bosver artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…