" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Su an topikte bulut29 denedi ovu textile kız bebek. daha yeni hamile. biz de merakla bekliyoruz

Süt biraz riskli canım ya. genelde daha çok kusturur. dikkatli ver bence. istemezse ısrar etme

Su an topikte bulut29 denedi ovu textile kız bebek. daha yeni hamile. biz de merakla bekliyoruz
Biliyorum canım, biz bulutcumla en başından beri konuşuyoruz, kız bebek isteyenler topiğindeydik ama sadece ikimiz konuşuyoduk, yani ovü yöntemini ikimiz denemiştik ben hamile kalamadım ama o kaldı bakalım inşallah tutar, biz 2 ay korunmadık olmadı,bu ay adet bitiminde korunduk çünkü ben aynı zamanda üniversite okuyorum doğumun yaza gelmesi gerekiyor ama eşim illa bu ayda deneyelim dedi olmadı bir dönem uzar be olacak dedi bakalım bu ay da deneyeceğiz o yüzden biraz karışığım yani ben

Hayırlısı olsun inş canım. biz de 5 aydır deniyoruz olmuyor. 2 çocuğum da hemen olmuştu. yani zamanı biz tayin edemiyoruz. insan olmayınca üzülüyor ama bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek

Doğru diyorsun dün süt verdim daha da kötü oldu ama bugün biraz iyileşmiş kendiside istedi çok az içtiğim zaten inşallah yarın dahada iyi olur yavrum
Tekrar cok gecmis olsun kizin ustune cok gitmé yemek icin birak o ilesirse yer kendisi vall cocuklar yemek yemegince acayip uzuluyo insan valla anliyorum ama tez zamanda ilesir isalhhhh

Aynı koyuluga gelince hafif açılmış demek oluyor ya o zaman denemistim bende. Önce t çizgisi c den daha koyuydu ikisi aynı olunca açılmış oluyor cnm
Doğru canım bende de pik ken gece saat 2de ilişki oldu ikindi akşam arası da tam çat oldu canım. Bende çok çabuk catladıgi için biraz erken olsun dedik çünkü önceden siliklesmesini bekledik tutmadı zaten yumurta da 12 saat sonra kalitesini kaybediyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bakalım canım. Peki idrarın rengi nasıl ve bulantılarin oluyormu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…