- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.021
Su an topiktebulut29 canım Sat son adet tarihinin başlangıcı oluyodu demi canım ya o zaman benim 9 kasım oluyo, birde ovü ile kız tutturan varmı acaba ben topiği okuyamadım hepsini ama yavaştan okuyorum, varsa bilmediğimiz bi yöntem hemen deneyelim
Bende kızımda öyleydim bulanıyordu ama çıkaramıyordunmGecenki kaybettigim gebeligimden biliyorum canım cok bulaniyordu ama cıkarmıyordum hic sinir bozucu gercekten
Süt biraz riskli canım ya. genelde daha çok kusturur. dikkatli ver bence. istemezse ısrar etmeCok şükür canım düne göre iyi Allahtan dün sadece kusmakla geçirdik Allahtan bugün kurmadı gerçi fazla bişey yemedi ama sabah biraz yoğurt demin de bir dilim pizza yedi çok şükür birazdan da süt veririm içerse yeter valla inşallah daha da iyi olur yavrum
Beklerim cnm
Biliyorum canım, biz bulutcumla en başından beri konuşuyoruz, kız bebek isteyenler topiğindeydik ama sadece ikimiz konuşuyoduk, yani ovü yöntemini ikimiz denemiştik ben hamile kalamadım ama o kaldı bakalım inşallah tutar, biz 2 ay korunmadık olmadı,bu ay adet bitiminde korunduk çünkü ben aynı zamanda üniversite okuyorum doğumun yaza gelmesi gerekiyor ama eşim illa bu ayda deneyelim dedi olmadı bir dönem uzar be olacak dedi bakalım bu ay da deneyeceğiz o yüzden biraz karışığım yani benSu an topiktebulut29 denedi ovu textile kız bebek. daha yeni hamile. biz de merakla bekliyoruz
Hayırlısı olsun inş canım. biz de 5 aydır deniyoruz olmuyor. 2 çocuğum da hemen olmuştu. yani zamanı biz tayin edemiyoruz. insan olmayınca üzülüyor ama bakalım Rabbim ne zaman nasip edecekBiliyorum canım, biz bulutcumla en başından beri konuşuyoruz, kız bebek isteyenler topiğindeydik ama sadece ikimiz konuşuyoduk, yani ovü yöntemini ikimiz denemiştik ben hamile kalamadım ama o kaldı bakalım inşallah tutar, biz 2 ay korunmadık olmadı,bu ay adet bitiminde korunduk çünkü ben aynı zamanda üniversite okuyorum doğumun yaza gelmesi gerekiyor ama eşim illa bu ayda deneyelim dedi olmadı bir dönem uzar be olacak dedi bakalım bu ay da deneyeceğiz o yüzden biraz karışığım yani ben
Isalhhh nasip olur canim sikma canini nasipHayırlısı olsun inş canım. biz de 5 aydır deniyoruz olmuyor. 2 çocuğum da hemen olmuştu. yani zamanı biz tayin edemiyoruz. insan olmayınca üzülüyor ama bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek
Valla bi konuda pek bi fikrim yok canim kizlar bisey derler simdi geneldeKızlar ya bşy sorcam bebeğin çok aşağıya indiğini hissediyorum kasığımin üstü çok sertleşti ne yapim hastaneyemi gitsem acaba
Tm cnm saolValla bi konuda pek bi fikrim yok canim kizlar bisey derler simdi geneldemeleklerim benim2 anlar o biliyo herseyi goruruse cvp verir
Kendini iyi hissetmiyosàn gene git dr à nasil oldu agirmi kaldirdinTm cnm saol
Yok ya kaldırmadım da ilk defa böyle oldu sanki Doğum pozisyonu gibi önce tekme attı oynadı sonrA aşağıya baskı yaptıKendini iyi hissetmiyosàn gene git dr à nasil oldu agirmi kaldirdin
Doğru diyorsun dün süt verdim daha da kötü oldu ama bugün biraz iyileşmiş kendiside istedi çok az içtiğim zaten inşallah yarın dahada iyi olur yavrumSüt biraz riskli canım ya. genelde daha çok kusturur. dikkatli ver bence. istemezse ısrar etme
Aynı koyuluga gelince hafif açılmış demek oluyor ya o zaman denemistim bende. Önce t çizgisi c den daha koyuydu ikisi aynı olunca açılmış oluyor cnmCanım sende pik ten aynı koyuluga geldiğin de mi yoksa hafif sılıkken mi ilişki olmuştu
Isalhhh de ilac vermedi miDoğru diyorsun dün süt verdim daha da kötü oldu ama bugün biraz iyileşmiş kendiside istedi çok az içtiğim zaten inşallah yarın dahada iyi olur yavrum
Ağrın falan varmı canim belki bir yerine baskı yapıyordur ondan öyle hissediyorsun canimKızlar ya bşy sorcam bebeğin çok aşağıya indiğini hissediyorum kasığımin üstü çok sertleşti ne yapim hastaneyemi gitsem acaba
Tekrar cok gecmis olsun kizin ustune cok gitmé yemek icin birak o ilesirse yer kendisi vall cocuklar yemek yemegince acayip uzuluyo insan valla anliyorum ama tez zamanda ilesir isalhhhhDoğru diyorsun dün süt verdim daha da kötü oldu ama bugün biraz iyileşmiş kendiside istedi çok az içtiğim zaten inşallah yarın dahada iyi olur yavrum
Ya cnm bilmiyorum ki önce tekmeledi oynadı sonrA kasık larıma baskı yaptı Hale'nde yapıyoAğrın falan varmı canim belki bir yerine baskı yapıyordur ondan öyle hissediyorsun canim
Doğru canım bende de pik ken gece saat 2de ilişki oldu ikindi akşam arası da tam çat oldu canım. Bende çok çabuk catladıgi için biraz erken olsun dedik çünkü önceden siliklesmesini bekledik tutmadı zaten yumurta da 12 saat sonra kalitesini kaybediyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bakalım canım. Peki idrarın rengi nasıl ve bulantılarin oluyormu canımAynı koyuluga gelince hafif açılmış demek oluyor ya o zaman denemistim bende. Önce t çizgisi c den daha koyuydu ikisi aynı olunca açılmış oluyor cnm