- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
erkek için caliştıLitaruture gore Kiz/erkek? Hangisi? Erkek bebek için geçerli bir yol mu izlediniz
Gönlünüze gore olsun inş saglikla
Cok sağol canım allah razı olsunİnşallah canım cok geçmiş olsun
Başından beri hep parlak ve acik cnm az su iciyorsan ondanda koyulasabilirKızlar dünden beri idrarım da koyulukta var niye bilmiyorum artık bekleyip görücez.the craysy canım senin idrarın bu zamana kadar hep açıp parlak sarimiydi yoksa arada bir koyulaşiyor mu ?
Bildiğim kadarıyla az sıvı alıp o zamanki rengi en doğrusu derler ne kadar doğru bilmiyorum canimBaşından beri hep parlak ve acik cnm az su iciyorsan ondanda koyulasabilir
Dogrudur cnm çünkü bende az icerim ona ragmen acik ve parlak oluyor ilkinde turuncu bi renk olurdu ama boyle koyu olup oglu olanda var hani nekadar dogrudur bilemiyorum onun icin.belkide o an vucudun salgiladigi hormona gore oluyordurBildiğim kadarıyla az sıvı alıp o zamanki rengi en doğrusu derler ne kadar doğru bilmiyorum canim
Bu baslarda oluyo insanda canim her zaman degil yani 9 ay boyunca degil surmez o kadar hosuna gitmiyo yazdiklarim madem niye kiziyôn ki cvp vermezsin olur biterya kız sen nasıl bişeysin bi iyi düşün iyi olsun hamile kalana kadar neler yaptın kaldın hala yapıyon bi rahat ol yaa normal cnm karın kasık ağrısı ne korkutuyon kendini ne zaman senin muayenen hayırlısı ile kucağına al inşallah dahada sıkma canını 9 ay bu nasıl gecircen sen ben bilmiyorum bi rahat ol
Benimde hep koyu vallaKızlar dünden beri idrarım da koyulukta var niye bilmiyorum artık bekleyip görücez.the craysy canım senin idrarın bu zamana kadar hep açıp parlak sarimiydi yoksa arada bir koyulaşiyor mu ?
Canım bence sen yanlış anladın. o senin iyiliğin için, kendini de bebeği de üzmemen ve rahat bir hamilelik geçirmen için oyle söyledi. en azından ben öyle algiladim. ama ufak bir şey için bir daha girmemeyi dusunuyorsan elbette ki kararına saygı duyarım. ama biz burada birbirimize destek oluyoruz. birlikte üzülüp birlikte seviniyoruz. Madem gitmek istiyorsun o zaman kendine iyi bak. inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur. bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.Kizlar ozur dileyerek soyluyorum bende artik girmicem birileride rahat eder artik ama sevdiklerimle ozelden konusmaya devam edecem tabi hade Kalin selametle hepinizi seviyorum allahhh herkesin gonlune Gore versin
kız valla sana ne desem bilmiyom bu kadar pinpirik yapma diye cok kızıyorum ama sen yanlış okuyosun bi daha oku yazımı canım kırılmanı gerektircek bişey yazmadım kiBu baslarda oluyo insanda canim her zaman degil yani 9 ay boyunca degil surmez o kadar hosuna gitmiyo yazdiklarim madem niye kiziyôn ki cvp vermezsin olur biter
Saol cnm rabbim seninde gönlündekini hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallahgerçekten burda dura dura kafa gitmiş sizin bi iyi okuyun ya evet bende istiyodum şuanda da hamileyim Bebeğimde eli ayağı düzgün ve o ikiz gebelik gibi görünen kordon bağı eşimin ısrarı üzerine beni dün götürdü hemen hemen kayboluyormuş ve bi kez daha paşa büyümüş dedi sevindik tabikide kim istemezki değişik olsun bakın bi msj lara digerleri gibi yazmışmıyım ben orda okuduğum kadarıyla 5 yıl boyunca erkek için çalışmışta zor tutturmuş gibi yazıyordu anlamadığım şey siz neden bu kadar ayaklandınız ayrıca yazdıklarınızı daha yeni gördüm kuralları flnmı ihlal etmişim ne 2 gündür girmem yasaklanmış bu saatten sonrada önemi Yok ztn çünkü artık tiskindim burdan çok değişiksiniz gerçekten sanal yani resmen ama bi tek kişi hariçHayatimsiniz121385 sen dünyanın en iyi insanız allah senin gönlüne göre versin senin le gerçek hayatta tanışmayı çok isterdim kapı komşu olmayı ama sen taa dünyanın öbür ucundasın umarım Birgün bi yerde tanışırız kim bilir belki çocuklarınızın sayesinde olur birgün kendine çok iyi bak meleklerim benim2 seni tanıdığımada çok sevindim sen de çok iyisin inşallah en yakın zamanda tosun bi oğlun olur eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olur inşallah seninlede biyerde tanışma fırsatımız olur kendinize iyi bakın canlarııım ...)
Canim ozelden konusabiliriz bén sizden ayrilmak istemiyorum ama isteyen ler Var hep ozelden yazisiriz opuyom bendeCanım bence sen yanlış anladın. o senin iyiliğin için, kendini de bebeği de üzmemen ve rahat bir hamilelik geçirmen için oyle söyledi. en azından ben öyle algiladim. ama ufak bir şey için bir daha girmemeyi dusunuyorsan elbette ki kararına saygı duyarım. ama biz burada birbirimize destek oluyoruz. birlikte üzülüp birlikte seviniyoruz. Madem gitmek istiyorsun o zaman kendine iyi bak. inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur. bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.
destek Oyle olmuyo bén kendi beni tirmaladi kan geldi elimden acaba bisi olurmu diyeni bile okudum ama Boyle cvp gormedim canim vallaCanım bence sen yanlış anladın. o senin iyiliğin için, kendini de bebeği de üzmemen ve rahat bir hamilelik geçirmen için oyle söyledi. en azından ben öyle algiladim. ama ufak bir şey için bir daha girmemeyi dusunuyorsan elbette ki kararına saygı duyarım. ama biz burada birbirimize destek oluyoruz. birlikte üzülüp birlikte seviniyoruz. Madem gitmek istiyorsun o zaman kendine iyi bak. inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur. bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.