- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Sagol canım allah razı olsun aynen hiç hasta olmasınlar evlatlarımız Rabbim onları her daim korusun inşallahÇok geçmiş olsun kıyamam ya. Çocuklar hiç hasta olmasın hep gülsünler.
Biz almanyada yaşıyoruz acaba burada da var mıdır? İştah açıcı mi ki acaba kilo aldırıyor kızın iştahı yok hiç hemde nasıl edicem bilmiyorum canimCanım büyük marketlerde zayıf kalmış çocuklar için özel bi süt satılıyor. Onlardan denedin mi?
Aminnnnn canım sağol canım allah razı olsunGecmis olsun canimmm allah korusun yavrularimisi
Canım korkutma kendini bende de var hatta otururken ayağa kalktığımda sağ kasigimda sanki çivi batıyor gibi yürüyemiyorum bile. Bu dediğin benimde aklıma gelmedi değil canım ama inan öyle olduğunda kasik ağrısından duramazdık inanki kasik ağrısı normal canım rahim bebek için kalinlasiyor hazırlanıyor haliyle kasiklarim ve yumurtalara yansıyor ve onlarda rahme göre daha hassas ondandır canım böyle düşünüp üzme kendiniYa kizalrrrr ne olur bisisi cok merak ediyorum uyuyamadim bile yanlis anlamayin endisemi aklima geldi birden benim kasik agrim oluyo Boyle batma gibi oluyo sik sik allahhhh korusun' yaaaa dis gebelik olmasin mi cok korkuyorum vallahii uykuda gelmiyo ya tek dilegim saglikli olsun dis gebelik falan olmasin yaa niye Boyle bi korku basti ki beni Boyle insan uyanirya kendimi cekince batma oluyo aciyo bazen egilînce yada farkli bi hareket edince falan oluyo Ve cok agiriyo niye ki yaa sizde de varmi bole hamisler oluyomu Ayyy kizlar cvp yazîn ne olur allah korusun ya valla korusun bebegimi islah Oyle durumlar basimiza gelmez ya
Canım zamanlaman süper olmuş inşallah gönlündeki tutmuştur allahin izniyle sana da hayırlı pazarlar olsun canımGunaydin kizlar aksam 12 de testim koyuydu gece 4 de yaptim iki cizgi esitti o zaman denedik.Sabah baktim acilmisti rengi.Hayırlısi artik.Bundan sonra beklicez.Hepinize hayirli guzel bir pazar gunu olsun canlar
İnşallah canım sağol allah razı olsun canım benimÇok geçmiş olsun canım. çabucak iyileşir inşallah
Multivitaminli yada vitaminsiz balık yagları var duzenli kullanirsaniz faydasi mutlaka olur. Tatları cocukların icebilecegi gibi gayet gzl. Insallah daha iyi olurlar hepsi.Biz almanyada yaşıyoruz acaba burada da var mıdır? İştah açıcı mi ki acaba kilo aldırıyor kızın iştahı yok hiç hemde nasıl edicem bilmiyorum canim
Yok daha gitmedim burda gec veriyolar randevu sali gunu Var randevum ama utrasyon da degil yani bakalim herseyin hayirlisi olsunYok canım ya insallah değildir. Neden aklına kötü şeyleri getiriyorsun. Kasik ağrısı çok normal bişey hepimizde oluyor ve çok siddetliydi ilk zamanlar benim aynı anlattigin gibi. Sen hiç doktora gittin mi bi git için rahatlasın kese gorunur sımdılık zaten
Isalhhhhhhh oyledir cznim yaa tek dilegim ohamılelıgının tadını çıkar kotu seyler dusunursen hıc geçmez 9 ay. ben doğrulamıyordum bıle tam olarak kasıklarımdan ama hıc kotu dusunmedım. cunku bebegın sana tutundu ve vücudun ona hazırlıyor kendını rahım buyumeye başlıyor. kasık ağrısı bel ağrısı bunlar cok normal allah korusun kanama olmadıkça bıseyden korkma
Isalahhh cnm. Burda cok gec veriyolar randevuyu. Ya hep oyleCanim keşke erken doktora gitme ihtimalin olsaydı. ama bence bi sorun yoktür. Çünkü bebis kendine yer yapmaya çalışıyor. mutlaka ağrı olacak
iCanım korkutma kendini bende de var hatta otururken ayağa kalktığımda sağ kasigimda sanki çivi batıyor gibi yürüyemiyorum bile. Bu dediğin benimde aklıma gelmedi değil canım ama inan öyle olduğunda kasik ağrısından duramazdık inanki kasik ağrısı normal canım rahim bebek için kalinlasiyor hazırlanıyor haliyle kasiklarim ve yumurtalara yansıyor ve onlarda rahme göre daha hassas ondandır canım böyle düşünüp üzme kendini
İnşallah canım cok geçmiş olsunKızlar benim kızın midesi enfeksiyon kapmis şimdi hastaneden geldik götürmeden rahat edemedim kuzumu doktor soğuk içecek içsin iyi gelir dedi kendiliğinden geçermiş artık hayırlısı olsun inşallah Rabbim yavrularımıza sağlıklı ömürler versin inşallah
Evet canim ya Allah migreni olanin yardimcisi olsun bende ara ara gebelikten oluyor o bile cekilmiyorKiz ben ne çekiyorum bu baş agrisindan gebelikten galiba çok sık oluyor benimde
yoktur bişey cnm sen cok hassassin onun icin hemen endiseleniyorsun gebelikte kasik bel agrilari cok normal hatta bu agrilar durursa endişe et gebelikte gerileme yada durma işareti olabiliyor onceki gebeligimde oyle olmustu.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm benimYa kizalrrrr ne olur bisisi cok merak ediyorum uyuyamadim bile yanlis anlamayin endisemi aklima geldi birden benim kasik agrim oluyo Boyle batma gibi oluyo sik sik allahhhh korusun' yaaaa dis gebelik olmasin mi cok korkuyorum vallahii uykuda gelmiyo ya tek dilegim saglikli olsun dis gebelik falan olmasin yaa niye Boyle bi korku basti ki beni Boyle insan uyanirya kendimi cekince batma oluyo aciyo bazen egilînce yada farkli bi hareket edince falan oluyo Ve cok agiriyo niye ki yaa sizde de varmi bole hamisler oluyomu Ayyy kizlar cvp yazîn ne olur allah korusun ya valla korusun bebegimi islah Oyle durumlar basimiza gelmez ya
Hadi inşallah hayirli haberini duyariz cnm hayırlı pazarlarGunaydin kizlar aksam 12 de testim koyuydu gece 4 de yaptim iki cizgi esitti o zaman denedik.Sabah baktim acilmisti rengi.Hayırlısi artik.Bundan sonra beklicez.Hepinize hayirli guzel bir pazar gunu olsun canlar
Sagol canım allah razı olsun ama onlar burda yok geçen sene akrabalar gittiğinde sipariş vermiştim getirdiler ama giden gelen olmadığı için burda bişey vermiyorlarMultivitaminli yada vitaminsiz balık yagları var duzenli kullanirsaniz faydasi mutlaka olur. Tatları cocukların icebilecegi gibi gayet gzl. Insallah daha iyi olurlar hepsi.
Ayy cok sagol Can'ım evet ya nerden aklıma geldı anlamadım aminnn işallah hepımız saglıkla kucagımIza alırızyoktur bişey cnm sen cok hassassin onun icin hemen endiseleniyorsun gebelikte kasik bel agrilari cok normal hatta bu agrilar durursa endişe et gebelikte gerileme yada durma işareti olabiliyor onceki gebeligimde oyle olmustu.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm benim
Gunaydin kizlar aksam 12 de testim koyuydu gece 4 de yaptim iki cizgi esitti o zaman denedik.Sabah baktim acilmisti rengi.Hayırlısi artik.Bundan sonra beklicez.Hepinize hayirli guzel bir pazar gunu olsun canlar
canım öncelikle rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize ovilasyon testiyle kızım oldu demişşsin cnm ama erkek olması için tabi rabbimin izni ile testin pikten sonraki ilk silikleşmesinde deneme yapıyoruz tam yumurtanın catladığı anSağol canım benim bende Mart'tan sonra düşünüyorum inşaAllah. Ben erkek istiyorum eşimin gönlü kıza daha yakın ama hayırlısını istiyormuş. Ben kızıma da ovulasyon testiyle hamile kalmıştım. Şimdi yine kullanacağım ama nasip bakalım
ya kız sen nasıl bişeysin bi iyi düşün iyi olsun hamile kalana kadar neler yaptın kaldın hala yapıyon bi rahat ol yaa normal cnm karın kasık ağrısı ne korkutuyon kendini ne zaman senin muayenen hayırlısı ile kucağına al inşallah dahada sıkma canını 9 ay bu nasıl gecircen sen ben bilmiyorum bi rahat olYa kizalrrrr ne olur bisisi cok merak ediyorum uyuyamadim bile yanlis anlamayin endisemi aklima geldi birden benim kasik agrim oluyo Boyle batma gibi oluyo sik sik allahhhh korusun' yaaaa dis gebelik olmasin mi cok korkuyorum vallahii uykuda gelmiyo ya tek dilegim saglikli olsun dis gebelik falan olmasin yaa niye Boyle bi korku basti ki beni Boyle insan uyanirya kendimi cekince batma oluyo aciyo bazen egilînce yada farkli bi hareket edince falan oluyo Ve cok agiriyo niye ki yaa sizde de varmi bole hamisler oluyomu Ayyy kizlar cvp yazîn ne olur allah korusun ya valla korusun bebegimi islah Oyle durumlar basimiza gelmez ya
baş ağrısı için mi göbek atıyonuzKiz ben ne çekiyorum bu baş agrisindan gebelikten galiba çok sık oluyor benimde
ooo süper olmuş aferim kız sana bide dün bi yerde okudum yumurtlamadan sonra 5 gün boyunca ananas suyu için diyorlar cnm bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuşGunaydin kizlar aksam 12 de testim koyuydu gece 4 de yaptim iki cizgi esitti o zaman denedik.Sabah baktim acilmisti rengi.Hayırlısi artik.Bundan sonra beklicez.Hepinize hayirli guzel bir pazar gunu olsun canlar