" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Canım korkutma kendini bende de var hatta otururken ayağa kalktığımda sağ kasigimda sanki çivi batıyor gibi yürüyemiyorum bile. Bu dediğin benimde aklıma gelmedi değil canım ama inan öyle olduğunda kasik ağrısından duramazdık inanki kasik ağrısı normal canım rahim bebek için kalinlasiyor hazırlanıyor haliyle kasiklarim ve yumurtalara yansıyor ve onlarda rahme göre daha hassas ondandır canım böyle düşünüp üzme kendini

Gunaydin kizlar aksam 12 de testim koyuydu gece 4 de yaptim iki cizgi esitti o zaman denedik.Sabah baktim acilmisti rengi.Hayırlısi artik.Bundan sonra beklicez.Hepinize hayirli guzel bir pazar gunu olsun canlar
Canım zamanlaman süper olmuş inşallah gönlündeki tutmuştur allahin izniyle sana da hayırlı pazarlar olsun canım

Biz almanyada yaşıyoruz acaba burada da var mıdır? İştah açıcı mi ki acaba kilo aldırıyor kızın iştahı yok hiç hemde nasıl edicem bilmiyorum canim
Multivitaminli yada vitaminsiz balık yagları var duzenli kullanirsaniz faydasi mutlaka olur. Tatları cocukların icebilecegi gibi gayet gzl. Insallah daha iyi olurlar hepsi.

Yok daha gitmedim burda gec veriyolar randevu sali gunu Var randevum ama utrasyon da degil yani bakalim herseyin hayirlisi olsun
Isalhhhhhhh oyledir cznim yaa tek dilegim o
Canim keşke erken doktora gitme ihtimalin olsaydı. ama bence bi sorun yoktür. Çünkü bebis kendine yer yapmaya çalışıyor. mutlaka ağrı olacak
Isalahhh cnm. Burda cok gec veriyolar randevuyu. Ya hep oyle
i
Isallahhh canim. Valla ne bilim Oyle aklima geldi

İnşallah canım cok geçmiş olsun

yoktur bişey cnm sen cok hassassin onun icin hemen endiseleniyorsun gebelikte kasik bel agrilari cok normal hatta bu agrilar durursa endişe et gebelikte gerileme yada durma işareti olabiliyor onceki gebeligimde oyle olmustu.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm benim

Multivitaminli yada vitaminsiz balık yagları var duzenli kullanirsaniz faydasi mutlaka olur. Tatları cocukların icebilecegi gibi gayet gzl. Insallah daha iyi olurlar hepsi.
Sagol canım allah razı olsun ama onlar burda yok geçen sene akrabalar gittiğinde sipariş vermiştim getirdiler ama giden gelen olmadığı için burda bişey vermiyorlar

Ayy cok sagol Can'ım evet ya nerden aklıma geldı anlamadım aminnn işallah hepımız saglıkla kucagımIza alırız

Gunaydin kizlar aksam 12 de testim koyuydu gece 4 de yaptim iki cizgi esitti o zaman denedik.Sabah baktim acilmisti rengi.Hayırlısi artik.Bundan sonra beklicez.Hepinize hayirli guzel bir pazar gunu olsun canlar

Litaruture gore Kiz/erkek? Hangisi? Erkek bebek için geçerli bir yol mu izlediniz
Gönlünüze gore olsun inş saglikla

canım öncelikle rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize ovilasyon testiyle kızım oldu demişşsin cnm ama erkek olması için tabi rabbimin izni ile testin pikten sonraki ilk silikleşmesinde deneme yapıyoruz tam yumurtanın catladığı an

ya kız sen nasıl bişeysin bi iyi düşün iyi olsun hamile kalana kadar neler yaptın kaldın hala yapıyon bi rahat ol yaa normal cnm karın kasık ağrısı ne korkutuyon kendini ne zaman senin muayenen hayırlısı ile kucağına al inşallah dahada sıkma canını 9 ay bu nasıl gecircen sen ben bilmiyorum bi rahat ol

ooo süper olmuş aferim kız sana bide dün bi yerde okudum yumurtlamadan sonra 5 gün boyunca ananas suyu için diyorlar cnm bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…