" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Bide kasik agrisi oluyo halada bende hem say hem sik ama agirlikli sagda canim senin kasik agrin ne zaman basladi ne zaman bitti bide hangi kasigin agirdi Ve bebek hangi yumurtadan
Valla en başından buyana var genelde sagda oluyor benimde hangi yum bilmiyorum drlar takip ederse biliyor yoksa ortaya atildigi icin anlamıyorlar cnm

Selam kızlar, kız bebek isteyenler topiğinden transferim bu ikinci ayımız geçen ay olmadı ovü testi kullandım bu ayda kullanacağım bakalım hayırlısı ile Allah hepimizin gönlündekini versin, 3,5 yaşında bir oğlum var birde sağlıklı sıhhatli bir kızım olur inşallah önce sağlık tabi, sonra rabbim her iki duyguyuda tattırsın hepimize inşallah

Hoşgeldin canım. Rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah. bulut29 da kız bebek istiyor. tecrübelerini paylaşır seninle

Üzülme cnm şurup cok iyi bişey değil. Zaten benim küçükte 3 doldurdu 4 yaşına gircek 15 kilo kıyafetlerle

İnşallah cnm hoş geldin

Valla topigin doktoru ilan ediyorum seni bas agrisina atese herseye ilaci in Var
Yok artık kız bende sağdan soldan duyduğum uygulayıp iyi gelen şeyler sizdenmi saklıyım ben kolay kolay ilaç vermiyom kızlarıma hep böyle şeylerle allaha şükür

amin cnm hoş geldin

amin cnm inşallah iyi yapmışın için rahat eder gelmiş gecmiş olsun cnm

Üzülme cnm ya annelik işte herhangi bi saglik sorunu yoksa kilosunu takma yapisaldir belkide.benim kizda bugun ara ara oksuruyordu bakim o nezaman hastalanacak hemen balli ilik sut icirdim iste kis geldi yandikk
Öyle tabi canım insan rahat edemiyor ama çok şükür hastahaneden geldik şimdi midesi enfeksiyon olmuş doktor kendiliğinden geçer dedi

Cok gecmis olsun benim kizda oyleydi agirlasti ates aldi ama dr gittik ilac verdim gecti canim simdi biraz daha iyi ama normaldir islahh bisisi yoktur coooook gecmis olsun prensese
Sagol canım allah razı olsun bizde hastahaneden geldik demin doktor bişey vermedi kendiliğinden geçer dedi insallah yavrum iyileşir de bende bir oh çekerim. Rabbim hier evlada çocuğa sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…