- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Hiç deme canim cok sağol aynen öyle ama benim kızımın iştahsızlık sorunu var burda doktorlar bişey vermiyor Türkiye'de ne güzel iştah sorunu veriyorlar pazartesi doktora gidicem mecbur bişey yazsin kızım 4 yaşında ve 4 Aylık 13-14 kilo arası normal değil kemik kalmışgecmis olsun canim.Benim kucukte hasta sesi kisildi gozleri kipkirmizi.Cocuklar hasta olunca biz daha cok aci cekiyoruz dimi
Geçmiş olsun canım çok sağol allah razı olsun zaten diyor boğazı da agriyor artık pazartesi doktoruna sorucam böyle olmaz hiç bişey yemiyor zaten 4 yaşını geçmiş 14 kilo bile değil içim gidiyor öyle gördükçeGeçmiş olsun cnm ya öksürük ve kusma varsa faranjit olabilir bogaz iltihabi yani.Allahım şifa versin kuzuna.bende iyiyim basim ağrıyor biraz
Cok sağol canım ama inan suyu bile geri çıkarıyor mahvoldukGecmiş olsun canım üşütmüştür sütle sıcak sahlep varsa yap içsin boğazını yumuşatır
canim malesef 2 gyn var perhiz uzun degilS snfogretmeni cnm son yaptığın testen 4 saat gecsin bende gecen ay 1 saat yada 2 saat arayla yapmıştım hep pikti en az testlerin arası 4 saat olsun sıvı almadan testi yap t ve c aynı koyuluğa geldiğinde catlama başlamış olur sen her ihtimale karşı eşine kahve içir yatmadan perhizin varmı kac gün
uzulme canim saglikli olsun da kilo onemli degil iyilesir insallah canm yaa annelik boyle birsey isteGeçmiş olsun canım çok sağol allah razı olsun zaten diyor boğazı da agriyor artık pazartesi doktoruna sorucam böyle olmaz hiç bişey yemiyor zaten 4 yaşını geçmiş 14 kilo bile değil içim gidiyor öyle gördükçe
Üzülme cnm ya annelik işte herhangi bi saglik sorunu yoksa kilosunu takma yapisaldir belkide.benim kizda bugun ara ara oksuruyordu bakim o nezaman hastalanacak hemen balli ilik sut icirdim iste kis geldi yandikkGeçmiş olsun canım çok sağol allah razı olsun zaten diyor boğazı da agriyor artık pazartesi doktoruna sorucam böyle olmaz hiç bişey yemiyor zaten 4 yaşını geçmiş 14 kilo bile değil içim gidiyor öyle gördükçe
Hayirlisi artik isalhh olur canim bi kezolcak inşallah adeti bekliyorum bakalım nasip
Geçmiş olsun canım. Çocukların hastalığı çok zor. Allah şifa versinHiç deme canim cok sağol aynen öyle ama benim kızımın iştahsızlık sorunu var burda doktorlar bişey vermiyor Türkiye'de ne güzel iştah sorunu veriyorlar pazartesi doktora gidicem mecbur bişey yazsin kızım 4 yaşında ve 4 Aylık 13-14 kilo arası normal değil kemik kalmışyaşıtlarına bakıyorum çok küçük duruyor onların yanında kim görse 2 yaşında sanıyor
Sen neyapiyon cnm pek gorunmedin bugünHayirlisi artik isalhh olur canim bi kez
Cok gecmis olsun benim kizda oyleydi agirlasti ates aldi ama dr gittik ilac verdim gecti canim simdi biraz daha iyi ama normaldir islahh bisisi yoktur coooook gecmis olsun prenseseSorma canım ya kızım sabahtan beri ne bisey yedi ne bisey icti 10 kere kustu şimdi uzanıyor ne yapacağımı bilmiyorum dün öksürüyordu biraz acaba midesini mi üsüttüsen nasılsın canım ne yapıyorsun
Valla misafirim vardi eltimin kizi kocasi ailecek geldiler sabahtan burdaydilar az once ciktilar evden bende yorgunluktan yataga attim kendimi yemekti caydi meyveydi sonra kahveydi derken oldum yorgunluktanSen neyapiyon cnm pek gorunmedin bugün
Geçmiş olsun cnm tam hastalık donemiCok gecmis olsun benim kizda oyleydi agirlasti ates aldi ama dr gittik ilac verdim gecti canim simdi biraz daha iyi ama normaldir islahh bisisi yoktur coooook gecmis olsun prensese
Dinlen iyice cnm ayaklarını uzatValla misafirim vardi eltimin kizi kocasi ailecek geldiler sabahtan burdaydilar az once ciktilar evden bende yorgunluktan yataga attim kendimi yemekti caydi meyveydi sonra kahveydi derken oldum yorgunluktan
Valla topigin doktoru ilan ediyorum seni bas agrisina atese herseye ilaci in VarBuzluktan bi parca buz al kafanda gezdir cnm oda iyi gelir
Oyle yaptim bende suan Sen ne yapiyon canimDinlen iyice cnm ayaklarını uzat
AynenValla topigin doktoru ilan ediyorum seni bas agrisina atese herseye ilaci in Var
Benim iki uc gunde bir oluyor evet vallaAynen.sendede oluyormu bazen bas ağrısı gebeliktenmi acaba
Cok kötü yahu ilk gebeligimde hic olmamıştı nekadar dogru bilmem ama gebelikteki bas agrisi erkekte olurmuş kizzBenim iki uc gunde bir oluyor evet valla
Bi tuttumu agiriyo cok ama basta hafif oluyo sonra yavas yavas agirlasiyo ama hergun degil aradaCok kötü yahu ilk gebeligimde hic olmamıştı nekadar dogru bilmem ama gebelikteki bas agrisi erkekte olurmuş kizz
Hem sag hem sol yazacaktim yanlis olmusBide kasik agrisi oluyo halada bende hem say hem sik ama agirlikli sagda canim senin kasik agrin ne zaman basladi ne zaman bitti bide hangi kasigin agirdi Ve bebek hangi yumurtadan