" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
canım yumurtanı takip et benim 17 mm di perşembe günü pazar sabahı cat olmuştu yumurtam yarın bile catlayabilir takipte ol yarın

folik asidin tadı kötü değil acaba agızda eritilip içilmezmi sor bi doktoruna

canım yumurtanı takip et benim 17 mm di perşembe günü pazar sabahı cat olmuştu yumurtam yarın bile catlayabilir takipte ol yarın
canim sen boyle deyince bi test yapayim dedim bi de ne goreyim t c den koyu az once yani 1 saat gecmis oldu yaptim yine koyu.Demekki bu gece catlayacak Allahim hayirlisiyla gonlumuzdekini nasip eder insallah canim.Bu arada bugun smear testi de yaptirdim hafif bi kanama oldu

Canım dikkat et benim gibi catlamadan deneme yapma. benim yum çok geç catladi. gece catlar diye deneme yaptık sonra çok pişman oldum. inşallah smear testi de temiz çıkar

valla suan sen anlatirken bile migdem bulandi inan haptan tiskindim ben bekarken ve agri kesici dahi icemiyorum sadece ilk gebeligmde troid cikmsti cok korkmustm mecbur bebegm icn aglaya sizlaya ictm ama bunlari icemiyorum decavit falan cok buyik
Canım ben folio marka folik asit kullaniyorum kırmızı mercimek kadar cok kucuk istersen ondan al

Benimde gecen hafta19 mm di. Ertesi gece catladi. Takibi bırakma.

Canım hadi bakalım inşallah gönlündeki neyse o olsun dualarımız seninle canım benim

Kizlar ek de benim adet tarihimi not aldigim takvim var.simdi bu takvime gore Kiz bebek tutturma sansim hangi tarihler arasi?
Ovulasyon testini hangi tarihde yapmam lazim?

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-19-21-07-12-412.jpeg
    42,1 KB · Görüntüleme: 68
Foto atabiliyonmu atsana yarında olabilir bu gecede cnm takip ol bence aynı koyulığa tekrar gelmeden ilişki olmasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…