- 16 Ağustos 2016
- 1.029
- 2.788
- 35
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Valla çok zor içtim ama 7 ayda rahat 30 kilo verdim ama hastanelik oldum tabinasıl içtin o sinamekiyi acıdeğilmiydi kilo vermede etkisini duymuştum ne kadar zamanda kac kilo verdin
Ne uzatıcam be deli ye bak babana el aleminben degilde sen pek bi merakli ciktin uzatmaya ama dedigim gibi degmez ve hamile halimle senin yuzunden kendimi strese sokamicam canim hade
duzgun konus lutfen uslubunu duzeltNe uzatıcam be deli ye bak babana el alemin
Aynen canım normalde az sütlü içiyorum ama şimdilik bol sütlü içiyorum canımabartmamak kaydıyla iç cnm hemde sütlüymüş sütü bebişe yarasın ohh miss afiyet olsun
Aminnnnn canım aynen valla insan kafayı taka taka bir haller oluyor vallahi Rabbim hayırlara vesile etsin inşallahşu rüya yorumlarınız beni bitiriyor kız hayra yorun hayır olsun deme
Bana tam 6 inci haftanın bitiminde randevu verdiler kan alımı ve ultrason herşey bir arada bakalım inşallah birde duyulur yagenelde 7 de bakıyorlar ha 7 ha 8 bence cok fark olmaz cnm
hadi insallah canimSelam kizlar dr dan çıktım simdi dr stresten gecikmistir dedi.Hersey yolundaymis sagda 19 mm yumum varmis bu hafta catlar dedi progestan verdi hamileligi destekliyomus folik asit verdi bu ay olur dedi olmazsa adetin 2.gunu gel hormon testi yapalim dedi.
Günaydın cnm hayırlı hafta sonlarin olsunGünaydın kızlar günaydın canlar hepinize güzel haftasonlari
İnşallah bu ay pozitifi görürsün cnm duam seninleSelam kizlar dr dan çıktım simdi dr stresten gecikmistir dedi.Hersey yolundaymis sagda 19 mm yumum varmis bu hafta catlar dedi progestan verdi hamileligi destekliyomus folik asit verdi bu ay olur dedi olmazsa adetin 2.gunu gel hormon testi yapalim dedi.
canım sende erkek bebek ıstıyordun yanlış hatırlamıyorsam. bu bayan erkek ıcın demedı ama oyle de olabılırdı.oyle bır anlatıyorsun kı sankı erkek bebek ısteyenlerı allah sakat çocukla cezalandıracak. kız dese bır sorun olmazdı erkek deyınce ınsanlar neden böyle seyler anlatma geregı duyar yada kınar hıc anlamam. burda bebek bekleyen ınsanlara böyle konuşman morallerını bozman hıc hos degıl. burda kımse olsunda hayırsız olsun yada sağlıksız olsun demez emınım. hayırlısıyla saglıklı bır ogul yada kız ver dıyoruz.Hoşgeldin iyiki geldin ama neden böyle düşünüyorsun kız çocuğu gibisi varmı biz hepimiz kız çocuğu deyilmiydik ben varya böyle şeylere şahit olunca hayattan nefret ediyorum böyle bi toplumun içine neyse bence en başta sağlığından bahset ben bi haber okudum mafholdum bi tane kadın böyle erkek erkek diye ölüyo Özel doktorlara fln gidiyo bu arada 2 yada 3 tane kızı var kadın gayet gzl bi şekilde ultrasonlara giriyo herşeyini takip ediyo sıra geliyo Doğuma herşey çok normal Doğum oluyo sezeryanla bi erkek çocuğu o sırada kadın kendine geliyo ve bakıyor etrafına Bebek yok hemşireye soruyo nerde fln derken kuvezde olduğunu söylüyorlar 40 gün çocuğu emziremiyor bile sonrA çocuk dovn sendromlu olarak hayatına DV'm ediyo hatta çocuğu Kbl etmeyip DNA bile yapıyorlar sonrA o kabul etmedikleri Bebek kendilerinin çıkıyo önce sağlıklı olsun ben kızımı 10 erkeğe değişmem bende erkek bekliyorum ama evde lafı bile olmuyo kızımda yerimizde duramıyorduk helede eşim söyleniyor buda kız olsaydı die kız hastası kayınvalidem ölüyo benden istiyo ben büyütcem dio göndermiyoruz yanı bence öyle erkeğe takılmayın bence günah
Hadi bakalım canım inşallah bu ay hamis kalırsınız da bize katilirsiniz allahin izniyle inşallahSelam kizlar dr dan çıktım simdi dr stresten gecikmistir dedi.Hersey yolundaymis sagda 19 mm yumum varmis bu hafta catlar dedi progestan verdi hamileligi destekliyomus folik asit verdi bu ay olur dedi olmazsa adetin 2.gunu gel hormon testi yapalim dedi.
İnşallah canım benim hepimizin olsun inşallahGünaydın cnm hayırlı hafta sonlarin olsun
canım sende erkek bebek ıstıyordun yanlış hatırlamıyorsam. bu bayan erkek ıcın demedı ama oyle de olabılırdı.oyle bır anlatıyorsun kı sankı erkek bebek ısteyenlerı allah sakat çocukla cezalandıracak. kız dese bır sorun olmazdı erkek deyınce ınsanlar neden böyle seyler anlatma geregı duyar yada kınar hıc anlamam. burda bebek bekleyen ınsanlara böyle konuşman morallerını bozman hıc hos degıl. burda kımse olsunda hayırsız olsun yada sağlıksız olsun demez emınım. hayırlısıyla saglıklı bır ogul yada kız ver dıyoruz.