" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Canım ben önceden kullanmadım şimdi yeni hamileyim kalp atışı görünmeyeceği için doktoroda erkenden gitmek iste istemiyorum ama folik asit işi var işte kızımda decavit kullanmıştım şimdi acaba alıp kullansammı

Hiç aksatma bile canım eczaneden git sor al çok önemli vede yararli

arkadaslar ben 11 haftalik hamileyim 12 olcak az kaldi :) ben hic hap yutamiyorum ne folik asit ne vitamin ne baska baska biseyler yutamiyorum ilk gebeligimde zorlada olsa bi iki yuttum sonra yutamadim korkuyorumda aceba bi sorun olurmu iyi besleniyorm saniyorum ama bilmiyorum dr da icsen iyi olcak tabi baska caresi yok dedi

Icmen lazim canim aslinda ama icemiyosan vitamini bol meyve yiyerek halletmeye calisiirsin folikde bazi gidalarda var onlari arastir onlardan tuket bari bilmem nekadar işe yarar ama rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin cnm

Icmen lazim canim aslinda ama icemiyosan vitamini bol meyve yiyerek halletmeye calisiirsin folikde bazi gidalarda var onlari arastir onlardan tuket bari bilmem nekadar işe yarar ama rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin cnm
amin canim sana insallah saglikla kucagna almayi nasip etsn allahim sagol tatlm

canim nasil yutamiyorsun?ilacmi yutamiyorsun yoksa hamilelikten kaynakli midenmi bulaniyor?bende hamileyken vitamin folik asit alamiyordum baslarda.ama sonrasinda yataga girince hemen alib uyuyordum.gebeligimin sonuna kadar böyle devam ettim.bu arada gebeligin hayirli olsun.

Canım bir damla yada çok az suya hapı koyup erisin öyle iç ardından bir bardak su iç midem bulamazsın canım bence de içsen çok iyi olur canım. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım

Canım bir damla yada çok az suya hapı koyup iç ardından bir bardak su iç midem bulanmasın canım bence de içsen çok iyi olur canım. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım
valla suan sen anlatirken bile migdem bulandi inan haptan tiskindim ben bekarken ve agri kesici dahi icemiyorum sadece ilk gebeligmde troid cikmsti cok korkmustm mecbur bebegm icn aglaya sizlaya ictm ama bunlari icemiyorum decavit falan cok buyik

valla suan sen anlatirken bile migdem bulandi inan haptan tiskindim ben bekarken ve agri kesici dahi icemiyorum sadece ilk gebeligmde troid cikmsti cok korkmustm mecbur bebegm icn aglaya sizlaya ictm ama bunlari icemiyorum decavit falan cok buyik
Ben sandım yutmakta zorlanıyorsun canım o zaman doktora sor yada netten bakarsın o vitaminlerin hangi yiceklerde olduğuna mecbur öyle yaparsın inşallah herşey güzel geçer canım vitamin leri artık yiceklerden alırsın

cok sagol canm sen yutabiliyomsn
Hoho canım ben geçen ay ameliyat oldum günde 4 tane hap alıyordum ondan önce midemde sorunlar çıktı bir hafta boyunca 3 çeşit hap aldım sabah 3 tane akşam 3 tane günde 6 tane hemde o büyük olanlardan Allaha şükür bende o yönden sorun yok eşim hiç hap almaz Allahtan o kolay kolay hasta olmaz hastalandımi bir hap bir ilaç içirene kadar kafayı yerim ama bazılarında var bu canım benim büyük görümcemde de hap alma sorunu var allah yardımcınız olsun inşallah cnm

amin canm insallah gecms olsun ozel degilse ne ameliyati oldun

Sende cok istıyodun Can'ım ıstemem Hakkı'mız tabı ama sende istedım oldu şimdide gunah dıyon

Katılıyorumm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…