-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Canım ben önceden kullanmadım şimdi yeni hamileyim kalp atışı görünmeyeceği için doktoroda erkenden gitmek iste istemiyorum ama folik asit işi var işte kızımda decavit kullanmıştım şimdi acaba alıp kullansammıCanım ben hamilelikten önce almaya başladım hatta çünkü çok etkisi var bebeğe başlarda gelişimi için çok ihtiyacı oluyor yani önden önce alınmamışsa bile öğrenir öğrenmez hiç aksatmadan alınmalı hemen hatta
Hiç aksatma bile canım eczaneden git sor al çok önemli vede yararliCanım ben önceden kullanmadım şimdi yeni hamileyim kalp atışı görünmeyeceği için doktoroda erkenden gitmek iste istemiyorum ama folik asit işi var işte kızımda decavit kullanmıştım şimdi acaba alıp kullansammı
Icmen lazim canim aslinda ama icemiyosan vitamini bol meyve yiyerek halletmeye calisiirsin folikde bazi gidalarda var onlari arastir onlardan tuket bari bilmem nekadar işe yarar ama rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin cnmarkadaslar ben 11 haftalik hamileyim 12 olcak az kaldi :) ben hic hap yutamiyorum ne folik asit ne vitamin ne baska baska biseyler yutamiyorum ilk gebeligimde zorlada olsa bi iki yuttum sonra yutamadim korkuyorumda aceba bi sorun olurmu iyi besleniyorm saniyorum ama bilmiyorum dr da icsen iyi olcak tabi baska caresi yok dedi
amin canim sana insallah saglikla kucagna almayi nasip etsn allahim sagol tatlmIcmen lazim canim aslinda ama icemiyosan vitamini bol meyve yiyerek halletmeye calisiirsin folikde bazi gidalarda var onlari arastir onlardan tuket bari bilmem nekadar işe yarar ama rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin cnm
canim nasil yutamiyorsun?ilacmi yutamiyorsun yoksa hamilelikten kaynakli midenmi bulaniyor?bende hamileyken vitamin folik asit alamiyordum baslarda.ama sonrasinda yataga girince hemen alib uyuyordum.gebeligimin sonuna kadar böyle devam ettim.bu arada gebeligin hayirli olsun.arkadaslar ben 11 haftalik hamileyim 12 olcak az kaldi :) ben hic hap yutamiyorum ne folik asit ne vitamin ne baska baska biseyler yutamiyorum ilk gebeligimde zorlada olsa bi iki yuttum sonra yutamadim korkuyorumda aceba bi sorun olurmu iyi besleniyorm saniyorum ama bilmiyorum dr da icsen iyi olcak tabi baska caresi yok dedi
Canım bir damla yada çok az suya hapı koyup erisin öyle iç ardından bir bardak su iç midem bulamazsın canım bence de içsen çok iyi olur canım. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canımarkadaslar ben 11 haftalik hamileyim 12 olcak az kaldi :) ben hic hap yutamiyorum ne folik asit ne vitamin ne baska baska biseyler yutamiyorum ilk gebeligimde zorlada olsa bi iki yuttum sonra yutamadim korkuyorumda aceba bi sorun olurmu iyi besleniyorm saniyorum ama bilmiyorum dr da icsen iyi olcak tabi baska caresi yok dedi
valla suan sen anlatirken bile migdem bulandi inan haptan tiskindim ben bekarken ve agri kesici dahi icemiyorum sadece ilk gebeligmde troid cikmsti cok korkmustm mecbur bebegm icn aglaya sizlaya ictm ama bunlari icemiyorum decavit falan cok buyikCanım bir damla yada çok az suya hapı koyup iç ardından bir bardak su iç midem bulanmasın canım bence de içsen çok iyi olur canım. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım
Ben sandım yutmakta zorlanıyorsun canım o zaman doktora sor yada netten bakarsın o vitaminlerin hangi yiceklerde olduğuna mecbur öyle yaparsın inşallah herşey güzel geçer canım vitamin leri artık yiceklerden alırsınvalla suan sen anlatirken bile migdem bulandi inan haptan tiskindim ben bekarken ve agri kesici dahi icemiyorum sadece ilk gebeligmde troid cikmsti cok korkmustm mecbur bebegm icn aglaya sizlaya ictm ama bunlari icemiyorum decavit falan cok buyik
cok sagol canm sen yutabiliyomsnBen sandım yutmakta zorlanıyorsun canım o zaman doktora sor yada netten bakarsın o vitaminlerin hangi yiceklerde olduğuna mecbur öyle yaparsın inşallah herşey güzel geçer canım vitamin leri artık yiceklerden alırsın
Hoho canım ben geçen ay ameliyat oldum günde 4 tane hap alıyordum ondan önce midemde sorunlar çıktı bir hafta boyunca 3 çeşit hap aldım sabah 3 tane akşam 3 tane günde 6 tane hemde o büyük olanlardancok sagol canm sen yutabiliyomsn
amin canm insallah gecms olsun ozel degilse ne ameliyati oldunHoho canım ben geçen ay ameliyat oldum günde 4 tane hap alıyordum ondan önce midemde sorunlar çıktı bir hafta boyunca 3 çeşit hap aldım sabah 3 tane akşam 3 tane günde 6 tane hemde o büyük olanlardanAllaha şükür bende o yönden sorun yok eşim hiç hap almaz Allahtan o kolay kolay hasta olmaz hastalandımi bir hap bir ilaç içirene kadar kafayı yerim ama bazılarında var bu canım benim büyük görümcemde de hap alma sorunu var allah yardımcınız olsun inşallah cnm
Ilk göğüs agrısı oldu sonra baş agrılarım oldu idrarda koyu renk kasık agrılarım var oyle işte nasıp tabıAA kız ben medyummuyum ne bilim öyle düşününce deyilde biranda geliyo aklıma bşy dicem ilk belirti.ne oldu sen de bu Bebek de
Sende cok istıyodun Can'ım ıstemem Hakkı'mız tabı ama sende istedım oldu şimdide gunah dıyonHoşgeldin iyiki geldin ama neden böyle düşünüyorsun kız çocuğu gibisi varmı biz hepimiz kız çocuğu deyilmiydik ben varya böyle şeylere şahit olunca hayattan nefret ediyorum böyle bi toplumun içine neyse bence en başta sağlığından bahset ben bi haber okudum mafholdum bi tane kadın böyle erkek erkek diye ölüyo Özel doktorlara fln gidiyo bu arada 2 yada 3 tane kızı var kadın gayet gzl bi şekilde ultrasonlara giriyo herşeyini takip ediyo sıra geliyo Doğuma herşey çok normal Doğum oluyo sezeryanla bi erkek çocuğu o sırada kadın kendine geliyo ve bakıyor etrafına Bebek yok hemşireye soruyo nerde fln derken kuvezde olduğunu söylüyorlar 40 gün çocuğu emziremiyor bile sonrA çocuk dovn sendromlu olarak hayatına DV'm ediyo hatta çocuğu Kbl etmeyip DNA bile yapıyorlar sonrA o kabul etmedikleri Bebek kendilerinin çıkıyo önce sağlıklı olsun ben kızımı 10 erkeğe değişmem bende erkek bekliyorum ama evde lafı bile olmuyo kızımda yerimizde duramıyorduk helede eşim söyleniyor buda kız olsaydı die kız hastası kayınvalidem ölüyo benden istiyo ben büyütcem dio göndermiyoruz yanı bence öyle erkeğe takılmayın bence günah
Katılıyorumm sanaCanım sen arkadaşı yanlış anlamışsın galiba arkadaş 5 senedir çocuğu olmuyormuş ondan dikkat edersen bebeğim erkek ve çok bekledik bu bebeği demiş ondan sonraki mesajını da oku kadın 5 senedir bebek için uğraşmış yani erkek olması için değil alakası yok genel anlamda bebegi olsun diye çabalamis lütfen hemen yargılama gülüm sende başta erkek olsun diye o kadar istekliydin ki doğal bişey hepimiz isteriz tabiki her zamanda başta sağlık olsun diyoruz ve istemek de her kulun hakkıdır allah benden isteyin diyor. Bundan doğal bişey mi var canım
İşalhh hayırlısı olsun Can'ım sen ne. Yaptın deneme olucak mı bu kezben seninkine erkek diyorum
Vatyyyy neler de bılıyon ok oyle yapım cok sagol kızgecmiş olsun cnm ateş için ayaklarının altına soğan kes koy corabı gecir üstüne yatsın sirkeli su asla kullanma dış ateşi alıp iç ateşi yükseltiyormuş
Sanada Can'ım mısafırım var oek gıremicem optummmGünaydın kızlar günaydın canlar hepinize güzel haftasonlari
Sagol canım allah razı olsun ampatiz ameliyatı oldum canım iltihaplanma olmuştu alındı allaha şükür geçti Rabbim hepimize sağlık versin en basta da evlatlarımıza aminnnamin canm insallah gecms olsun ozel degilse ne ameliyati oldun