- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
masaAllah saglikla al bebegini kucagina.yok niye yanlis yer olsun.her kesin istegi belli.Aramizda hamile arkadaslarda var.yanlis yere gelmeisim, :))
burasi anne olmak isteyenlerin toopigiymis.. yinede hepinize bollll sanslar diliyorum kizlar, ben bes yil bekledim.. anahtar kelime dua... dua edin hemde bolll boll, insallah ikizleriniz ücüzleriniz olur insallah
AA kız ben medyummuyum ne bilim öyle düşününce deyilde biranda geliyo aklıma bşy dicem ilk belirti.ne oldu sen de bu Bebek deBenımde senın koz gecıyodu yanıldım bızde ne hıssedıyon
Yok canım ondan bişey olmaz benimkileri de alıp arabaya oturumtuyorum yıkadım mi mecbur kaldırıyorum onlarda bişey olmaz ama yinede dikkat et fazlası iyi değil canım şimdilik öyle olmalı yaniEdıyomda simdi Bıde hasta ıyıce kucak ıstıyo arada mecbur alıyom Bıde tuvalete cıkamıyo yuksek ben kaldırıp oturtuyom klozete o kadar
Aynen bazen stres sıkıntıdan pisikolojik olarak sürüyor sağlık açısından bişey olmasın da canım varsın stresten olsun o zaman illaki oluramin canim.bakalim hemen olucakmi.birde olmuyor bazen sürec uzuyor.ilk kizimda cok uzun süre hamile kalamamisdim.ikincide hemen kalmistim.
Hoşgeldin canım maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaçıncı olucak sende canım bende almanyadan im bu arada canımselam kismetsenasipse 2017 nisan annesi olucam.. bi erkek bebek bekliyorum.. ve uzunnnn zamandir bekledim bu bebek icin.. herkese merhabalar almanyadan
Yok canım topik hem hamile kalmak isteyenler için hemde hamile olanlar içinyanlis yere gelmeisim, :))
burasi anne olmak isteyenlerin toopigiymis.. yinede hepinize bollll sanslar diliyorum kizlar, ben bes yil bekledim.. anahtar kelime dua... dua edin hemde bolll boll, insallah ikizleriniz ücüzleriniz olur insallah
Hoşgeldin iyiki geldin ama neden böyle düşünüyorsun kız çocuğu gibisi varmı biz hepimiz kız çocuğu deyilmiydik ben varya böyle şeylere şahit olunca hayattan nefret ediyorum böyle bi toplumun içine neyse bence en başta sağlığından bahset ben bi haber okudum mafholdum bi tane kadın böyle erkek erkek diye ölüyo Özel doktorlara fln gidiyo bu arada 2 yada 3 tane kızı var kadın gayet gzl bi şekilde ultrasonlara giriyo herşeyini takip ediyo sıra geliyo Doğuma herşey çok normal Doğum oluyo sezeryanla bi erkek çocuğu o sırada kadın kendine geliyo ve bakıyor etrafına Bebek yok hemşireye soruyo nerde fln derken kuvezde olduğunu söylüyorlar 40 gün çocuğu emziremiyor bile sonrA çocuk dovn sendromlu olarak hayatına DV'm ediyo hatta çocuğu Kbl etmeyip DNA bile yapıyorlar sonrA o kabul etmedikleri Bebek kendilerinin çıkıyo önce sağlıklı olsun ben kızımı 10 erkeğe değişmem bende erkek bekliyorum ama evde lafı bile olmuyo kızımda yerimizde duramıyorduk helede eşim söyleniyor buda kız olsaydı die kız hastası kayınvalidem ölüyo benden istiyo ben büyütcem dio göndermiyoruz yanı bence öyle erkeğe takılmayın bence günahselam kismetse nasipse 2017 nisan annesi olucam.. bi erkek bebek bekliyorum.. ve uzunnnn zamandir bekledim bu bebek icin.. herkese merhabalar almanyadan
Canım sen arkadaşı yanlış anlamışsın galiba arkadaş 5 senedir çocuğu olmuyormuş ondan dikkat edersen bebeğim erkek ve çok bekledik bu bebeği demiş ondan sonraki mesajını da oku kadın 5 senedir bebek için uğraşmış yani erkek olması için değil alakası yok genel anlamda bebegi olsun diye çabalamis lütfen hemen yargılama gülüm sende başta erkek olsun diye o kadar istekliydin ki doğal bişey hepimiz isteriz tabiki her zamanda başta sağlık olsun diyoruz ve istemek de her kulun hakkıdır allah benden isteyin diyor. Bundan doğal bişey mi var canımHoşgeldin iyiki geldin ama neden böyle düşünüyorsun kız çocuğu gibisi varmı biz hepimiz kız çocuğu deyilmiydik ben varya böyle şeylere şahit olunca hayattan nefret ediyorum böyle bi toplumun içine neyse bence en başta sağlığından bahset ben bi haber okudum mafholdum bi tane kadın böyle erkek erkek diye ölüyo Özel doktorlara fln gidiyo bu arada 2 yada 3 tane kızı var kadın gayet gzl bi şekilde ultrasonlara giriyo herşeyini takip ediyo sıra geliyo Doğuma herşey çok normal Doğum oluyo sezeryanla bi erkek çocuğu o sırada kadın kendine geliyo ve bakıyor etrafına Bebek yok hemşireye soruyo nerde fln derken kuvezde olduğunu söylüyorlar 40 gün çocuğu emziremiyor bile sonrA çocuk dovn sendromlu olarak hayatına DV'm ediyo hatta çocuğu Kbl etmeyip DNA bile yapıyorlar sonrA o kabul etmedikleri Bebek kendilerinin çıkıyo önce sağlıklı olsun ben kızımı 10 erkeğe değişmem bende erkek bekliyorum ama evde lafı bile olmuyo kızımda yerimizde duramıyorduk helede eşim söyleniyor buda kız olsaydı die kız hastası kayınvalidem ölüyo benden istiyo ben büyütcem dio göndermiyoruz yanı bence öyle erkeğe takılmayın bence günah
abartmamak kaydıyla iç cnm hemde sütlüymüş sütü bebişe yarasın ohh miss afiyet olsunBende öyle yapıyorum canım ama kahve de Koffein var diye biraz çekiniyorum ama sen öyle diyorsun şimdi kendime sütlü bir tane yapicam ohhh
aynen biride benim ilk kızımdan sonra doğurmam dedim şimdi 3 çü için uğraşıyorumanestezi uzmanı beni hiç uzmedı yıne aynı ekıp gırecek ınsallah 25 haziran gıbı olur dedi. hayırlısı ile sağlıklı olsunda cekılen acı unutuluyor dogumdan sonra kac kısı asla dogurmam demıştır ama evlat baska doguruyoruz valla
şu rüya yorumlarınız beni bitiriyor kız hayra yorun hayır olsun demeErkek bebek görmek iyi değil deniliyor canım okudum kız bebek hayırlara vesile diyorlar artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cnm
ooooo maşallahh tutturdun kızı hadi bakalım hayırlısıyla inşallahKızlar doktora gittim bugun alttan bakalım dedi bu sefer kalp atıslarımız baslamış cok sükür ama dinletmedi kac atıyor dedim bizim icin kac attıgı degil atması onemli dedi merak ettim dedim 160,180 arası dedi
ben yaparım kız size ne olcak buyrun gelinkız yok yeme ıcmede sakınmıyorum herseyı yıyorum kahvede ıcıyorum. ben ıs yapmaya demıstım bende hamıleyım yemekle kahveyle ugrasmam dıye
genelde 7 de bakıyorlar ha 7 ha 8 bence cok fark olmaz cnmAyyy canım çok sevindim maşallah inşallah gönlündekine hamilesindir canim Ama altıncı hafta da olduğun halde duymuşsun o zaman bende de duyulur belki çünkü benm randevum da tam 6 inci haftanın bitimine denk geliyor. Bakalım bizde kaç atıyordur. Kızlar size sorum 6 inci haftada kalp atışları ve 8 inci haftada kalp atışlarında fark olabilir mi benim düşündüğüm çok küçükse yeni yeni atmaya başlıyor ya acaba fazla atma şeyi varmı ne diyorsunuz
kız hiçbişey yüzde yüz değil ama olasılık cok yüksek cnm rahat ol allahın izniyle kızın geliyor cnmInsallah canım ama dun biri yazmıstî baska topikte 127 atıyormus ama kızı olmus sanîrım bu yontemde dogru degil pek tutanlarin tesadüf mü acaba
kız sen prof olucan yakında heeIlk kalp atışlarını duydugumuz 6.7.haftalar onemli sonrasinda artis oluyor mesela 7.hfta 135ti 9.10.hfta 170lere cikar
adetten 10 gectiyse düşük ama gec döllenmede olabilir tabi adete yakın yum catladıysaYa adetimin üzerinden on gün geçti kızlar değer çok düşük değil mi
hamilesin cnmYa böle net olamıyo hiçbişe ya canım sıkılıyo kendimi hamile moduna bile sokamıyorum hamilemiyim değil mi
gec dollenmiş cnm değerlerin normal o zamanLaborantla konuştum az önce ve dediki daha anca bir iki haftalıkdır diye ama?
rabbim tez zamanda hazinesinden sanada nasip edr inşallah üzülme diyoz ama üzülmemek elde değil biliyorumOrası öyle tabi en başta saglıkkı sıhhatli hayırlı olmasını istiyorum tabi 4.5senelik ewliyim ve hiç gebeligim olmadı bir kez tüp bebek denedik oda olmadı malesef hayırlısı bakalım