- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Sevindim canım herşeyin iyi olmasına maşallah size. Folik asidi bende alıyorum çok iyi bizde 5+6 da randevu denk geliyor artık bakicaz ondan sonrakine 4 hafta verirler 10 haftalik olur o zaman kalp atışı önemli kızlar acaba ???Canım pazartesi keseye göre 4+5 cıkmıstı benim hesabıma göre 2gün geriydi simdi bebegi girduk 5+6 cıktı ilk atısa göre fazlamı olur hic bilmiyorum canım testler istedi yaptırıp 2hafta sonra tekrar gidicem bu arada haftada 2kere nescafe icebilirmiyim dedim gúldü tabiki okadarla bebege hic bisey olmaz korkma dedi bol su ic tatlı ve hamur isinden uzak dur dedi folik asitini al dedi bu kadar
Öyle mi dersin artık bilmiyorum ki diğer çocuklarımin kini hiç sormamistim annelik defterini de kaybettik içinde bütün ultrason resimleri vardıInsallah canım ama dun biri yazmıstî baska topikte 127 atıyormus ama kızı olmus sanîrım bu yontemde dogru degil pek tutanlarin tesadüf mü acaba
Bence çok takılmamak lazım kalp atışı olayına çünkü ben de 2.hamileliğimde doktoruma sormuştum o da öyle birşey yok demişti. Tabi doktorlar böyle soruları pek sevmezler ama merak işteSevindim canım herşeyin iyi olmasına maşallah size. Folik asidi bende alıyorum çok iyi bizde 5+6 da randevu denk geliyor artık bakicaz ondan sonrakine 4 hafta verirler 10 haftalik olur o zaman kalp atışı önemli kızlar acaba ???
Valla canim ben hiç bilmezdim de duymadım da burdan herşeyi duydum artık bakicaz canım ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallahBence çok takılmamak lazım kalp atışı olayına çünkü ben de 2.hamileliğimde doktoruma sormuştum o da öyle birşey yok demişti. Tabi doktorlar böyle soruları pek sevmezler ama merak işte
Hadi bakakım canım insallah güzel haberlerle gel 10 haftalı olunca degisirmi acaba atıslar bende bilmiyorum benim hesabima gore 5+4duk bugun hatta keseye gore 5+2 di ama bebis 5+6 cıktı belki seninde onde cıkabilirSevindim canım herşeyin iyi olmasına maşallah size. Folik asidi bende alıyorum çok iyi bizde 5+6 da randevu denk geliyor artık bakicaz ondan sonrakine 4 hafta verirler 10 haftalik olur o zaman kalp atışı önemli kızlar acaba ???
Hadi bakakım canım insallah güzel haberlerle gel 10 haftalı olunca degisirmi acaba atıslar bende bilmiyorum benim hesabima gore 5+4duk bugun hatta keseye gore 5+2 di ama bebis 5+6 cıktı belki seninde onde cıkabilirSevindim canım herşeyin iyi olmasına maşallah size. Folik asidi bende alıyorum çok iyi bizde 5+6 da randevu denk geliyor artık bakicaz ondan sonrakine 4 hafta verirler 10 haftalik olur o zaman kalp atışı önemli kızlar acaba ???
Küçük bir prensesmi var orda ne:)) Allahim sagsalim tamamlasin inşallahKızlar doktora gittim bugun alttan bakalım dedi bu sefer kalp atıslarımız baslamış cok sükür ama dinletmedi kac atıyor dedim bizim icin kac attıgı degil atması onemli dedi merak ettim dedim 160,180 arası dedi
İnşallah canım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cnmHadi bakakım canım insallah güzel haberlerle gel 10 haftalı olunca degisirmi acaba atıslar bende bilmiyorum benim hesabima gore 5+4duk bugun hatta keseye gore 5+2 di ama bebis 5+6 cıktı belki seninde onde cıkabilir
Ilk kalp atışlarını duydugumuz 6.7.haftalar onemli sonrasinda artis oluyor mesela 7.hfta 135ti 9.10.hfta 170lere cikarCanım sen kaçıncı hafta da ilk kalp atışlarını duydun başlarda ve daha sonralarına göre farkı olmazmı hızlı veya yavaş atma ile ilgili sen kaçıncı haftada duydun canım
Allah yardımcınız olsunbenim esimde cok istedi zor geciyo hamileligim tansiyonum dusuk hep su zamanlara kadar kusuyodum bas donmesi halsizlik 1 bucuk yasindada kizim var yani bende istedm ama odaha acele etti oyleyse yardimde edecek ki ediyo yemegmi bile hazirliyo cok kotu oldugum zamanlar
Evet bende duymuştum erkek te testestron hormonu salgilandigi icin tuyler daha hizli uzarmis sahsen benimde suan öyleÖncelikle bebişin hayırlı olsun canım,kalp atışı olayı değişebiliyor ama ben kızıma hamileyken ilk 3 ay inanılmaz uykum geliyordu ve kızlara hamile hemen hemen bütün arkadaşlarım da öyle derdi belki de tesadüf bilemem ama etrafımda çok tuttu. Birde kız çocuğuna hamileyken tüyler daha geç uzar,erkek ise tam tersi hızlı uzar derler salgıladığı bir hormondan dolayı, hiç dikkat ettin mi? Hatta bu sitede bir arkadaş sormuştu doktoruna o da gayet mantıklı olabilir demiş.
Anladım canım ama bende randevu 5+6 ye denk geliyor ondan sonra 4 hafta randevu verirler artık inşallah bu sefer gittiğim vakit duyarız yaIlk kalp atışlarını duydugumuz 6.7.haftalar onemli sonrasinda artis oluyor mesela 7.hfta 135ti 9.10.hfta 170lere cikar
Evet canim hayirli olsun adetin ne zamandı seninKızlar kan testi oldum 393.62 çıktı değer hamilemiyim ben yorumlarmısınız kaç haftalık?
Ay insallah canım ya bakalım kısmet sen kac haftalikken kalp atisini sormustunKüçük bir prensesmi var orda ne:)) Allahim sagsalim tamamlasin inşallah
Cevap vermissin zaten canım sagolIlk kalp atışlarını duydugumuz 6.7.haftalar onemli sonrasinda artis oluyor mesela 7.hfta 135ti 9.10.hfta 170lere cikar
Canım uykum bazen oluyor gunduzleri uyku basiyor ama her aksam 9 10 arasi muhakkak bi yarim saat uyuyorum gozlerimi acamiyorum ama ben oglumdads isyerimde calisirken hep bilgisayar basinda uyuklardim gozlerimi acamazdim tüglerim gercekten cok yavas uzamaya basladi ama oglumda nasildi hic hatirlamiyorum 7yil gecti aradanÖncelikle bebişin hayırlı olsun canım,kalp atışı olayı değişebiliyor ama ben kızıma hamileyken ilk 3 ay inanılmaz uykum geliyordu ve kızlara hamile hemen hemen bütün arkadaşlarım da öyle derdi belki de tesadüf bilemem ama etrafımda çok tuttu. Birde kız çocuğuna hamileyken tüyler daha geç uzar,erkek ise tam tersi hızlı uzar derler salgıladığı bir hormondan dolayı, hiç dikkat ettin mi? Hatta bu sitede bir arkadaş sormuştu doktoruna o da gayet mantıklı olabilir demiş.
Canım bu hcg herkeste farkli salgilaniyor bendede cok yuksekti mesela ama normal degerler icindeydi simdi kagida baktım senin icin mesela 5haftalik gebelik e az 217 diyor yani sorun yoktur insallah onemli olan 2gunde 2katina cikiyormu sen bugun yaptirdiysan pazar bidaha ver bakalimYa adetimin üzerinden on gün geçti kızlar değer çok düşük değil mi
Ya böle net olamıyo hiçbişe ya canım sıkılıyo kendimi hamile moduna bile sokamıyorum hamilemiyim değil miCanım bu hcg herkeste farkli salgilaniyor bendede cok yuksekti mesela ama normal degerler icindeydi simdi kagida baktım senin icin mesela 5haftalik gebelik e az 217 diyor yani sorun yoktur insallah onemli olan 2gunde 2katina cikiyormu sen bugun yaptirdiysan pazar bidaha ver bakalim