- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
kız yok yeme ıcmede sakınmıyorum herseyı yıyorum kahvede ıcıyorum. ben ıs yapmaya demıstım bende hamıleyım yemekle kahveyle ugrasmam dıyeSakınmayın cnm o iyi gelmez bu iyi gelmez herşeyden yeyin derim ben hiç dikkat etmezdim yediklerime canım ne isterse yedim içtim (kiloyu bebek değil ben alıyodum o da ayrı bi durum) maşallah sağlıklı kızlarım allahım daim etsin inşallah benim ve cümlemizin cocuklarının sağlığını
kız valla bence kesın kız hadı ınsaallah. kızımda bu haftalarda 150 bunda 120Kızlar doktora gittim bugun alttan bakalım dedi bu sefer kalp atıslarımız baslamış cok sükür ama dinletmedi kac atıyor dedim bizim icin kac attıgı degil atması onemli dedi merak ettim dedim 160,180 arası dedi
ay canim senin belli olmusmuydu ne güzel.masaAllah oglusuna tebrik ederim seni cok.senin 3 kizin vardi dimi.yaslari kac prenseslerinevet 12 de gıttım benziyor dedı 16 da pıpıyı gosterdı
evet canım cok sagol darısı basınıza. butun çocuklarımın arası 3 yas bu da oyle olacak. ben eskı topıge yazmıştım da gormemıssın demek :)ay canim senin belli olmusmuydu ne güzel.masaAllah oglusuna tebrik ederim seni cok.senin 3 kizin vardi dimi.yaslari kac prenseslerin
yanı cınsıyet haberını yazmıstımevet canım cok sagol darısı basınıza. butun çocuklarımın arası 3 yas bu da oyle olacak. ben eskı topıge yazmıştım da gormemıssın demek :)
Maşallah canimevet 12 de gıttım benziyor dedı 16 da pıpıyı gosterdı
Ayyy canım çok sevindim maşallah inşallah gönlündekine hamilesindir canim Ama altıncı hafta da olduğun halde duymuşsun o zaman bende de duyulur belki çünkü benm randevum da tam 6 inci haftanın bitimine denk geliyor. Bakalım bizde kaç atıyordur. Kızlar size sorum 6 inci haftada kalp atışları ve 8 inci haftada kalp atışlarında fark olabilir mi benim düşündüğüm çok küçükse yeni yeni atmaya başlıyor ya acaba fazla atma şeyi varmı ne diyorsunuzKızlar doktora gittim bugun alttan bakalım dedi bu sefer kalp atıslarımız baslamış cok sükür ama dinletmedi kac atıyor dedim bizim icin kac attıgı degil atması onemli dedi merak ettim dedim 160,180 arası dedi
Canım sen kaçıncı hafta da ilk kalp atışlarını duydun başlarda ve daha sonralarına göre farkı olmazmı hızlı veya yavaş atma ile ilgili sen kaçıncı haftada duydun canımkız valla bence kesın kız hadı ınsaallah. kızımda bu haftalarda 150 bunda 120
diger topikten hatirliyorum seni.ama cinsiyet görmemisdim galiba.saglikla dogurasin pasani.darisi isteyen herkese.Aminnnevet canım cok sagol darısı basınıza. butun çocuklarımın arası 3 yas bu da oyle olacak. ben eskı topıge yazmıştım da gormemıssın demek :)
Canım pazartesi keseye göre 4+5 cıkmıstı benim hesabıma göre 2gün geriydi simdi bebegi girduk 5+6 cıktı ilk atısa göre fazlamı olur hic bilmiyorum canım testler istedi yaptırıp 2hafta sonra tekrar gidicem bu arada haftada 2kere nescafe icebilirmiyim dedim gúldü tabiki okadarla bebege hic bisey olmaz korkma dedi bol su ic tatlı ve hamur isinden uzak dur dedi folik asitini al dedi bu kadarAyyy canım çok sevindim maşallah inşallah gönlündekine hamilesindir canim Ama altıncı hafta da olduğun halde duymuşsun o zaman bende de duyulur belki çünkü benm randevum da tam 6 inci haftanın bitimine denk geliyor. Bakalım bizde kaç atıyordur. Kızlar size sorum 6 inci haftada kalp atışları ve 8 inci haftada kalp atışlarında fark olabilir mi benim düşündüğüm çok küçükse yeni yeni atmaya başlıyor ya acaba fazla atma şeyi varmı ne diyorsunuz
Gözun aydin nnn canm cok sevindim :))))Kızlar doktora gittim bugun alttan bakalım dedi bu sefer kalp atıslarımız baslamış cok sükür ama dinletmedi kac atıyor dedim bizim icin kac attıgı degil atması onemli dedi merak ettim dedim 160,180 arası dedi
Hadi inşallah bu teori sende de tutar. güzel bir kızın olur.Kızlar doktora gittim bugun alttan bakalım dedi bu sefer kalp atıslarımız baslamış cok sükür ama dinletmedi kac atıyor dedim bizim icin kac attıgı degil atması onemli dedi merak ettim dedim 160,180 arası dedi
Ay insallah canım ya 5+6 sen ne zaman duymustunkız valla bence kesın kız hadı ınsaallah. kızımda bu haftalarda 150 bunda 120
Sagol canım benim allah razı olsunGözun aydin nnn canm cok sevindim :))))
Insallah canım ama dun biri yazmıstî baska topikte 127 atıyormus ama kızı olmus sanîrım bu yontemde dogru degil pek tutanlarin tesadüf mü acabaHadi inşallah bu teori sende de tutar. güzel bir kızın olur.
Canım o sonraki haftalarda. önemli olan ilk kalp atışı sayısıInsallah canım ama dun biri yazmıstî baska topikte 127 atıyormus ama kızı olmus sanîrım bu yontemde dogru degil pek tutanlarin tesadüf mü acaba
Insallah tutar canımCanım o sonraki haftalarda. önemli olan ilk kalp atışı sayısı
İki tane evladım var bin şükür,yaşım 27 canım 3.çocuğu çok istiyorum çünkü kardeşim yok bari çocuklarımın bir tane daha kardeşi olsun diyorum. Bakalım artık herşeyin hayırlısı. Sen 3.çocuğu düşünüyor musun?evet canim salgin var.sagol güzelim sanada gecmis olsun
canim sendemi düsünüyorsun bebek?kac yasindasin?cocuk varmi?
selam hanimlar.nasilsiniz güzeller?
Öncelikle bebişin hayırlı olsun canım,kalp atışı olayı değişebiliyor ama ben kızıma hamileyken ilk 3 ay inanılmaz uykum geliyordu ve kızlara hamile hemen hemen bütün arkadaşlarım da öyle derdi belki de tesadüf bilemem ama etrafımda çok tuttu. Birde kız çocuğuna hamileyken tüyler daha geç uzar,erkek ise tam tersi hızlı uzar derler salgıladığı bir hormondan dolayı, hiç dikkat ettin mi? Hatta bu sitede bir arkadaş sormuştu doktoruna o da gayet mantıklı olabilir demiş.Insallah canım ama dun biri yazmıstî baska topikte 127 atıyormus ama kızı olmus sanîrım bu yontemde dogru degil pek tutanlarin tesadüf mü acaba