" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Allah herşeyin hayirlisini versin cnm hamilelik olupta sagliksiz bir surec yasamak daha zor yaşamış biriyim hic olmasa daha iyi diyodum hergun ölüyordum resmen sonundada olan oldu kaybettim ve bitmistim rabbimin ol diyecegi bir an vardir cok dert etme piskolijini bozma cnm tez zamanda hayırlı saglikli bir evladin olsun inşallah

masaAllah Allah bagislasin yavrularini.evet haklisin.bende isterim ama cesaretim yok.korkuyorum asiri.bakib cesaret aliyorum kizlara.

canim böyle düsünme.herkesin bir zamani var.üzülüyorsun tahmin ediyorum.Ama Allah herkese her seyi anda vermezki.demekki daha var zamanina.Rabbim en kisa zamanda kuacgini doldursun.sen ve isteyen herkesin

Evet bende duymuştum erkek te testestron hormonu salgilandigi icin tuyler daha hizli uzarmis sahsen benimde suan öyle
cnim bu bende tuttu.yani benim icin önemli belirti bence.benim tüylerim hamileyken o kadar az uzuyorduki.normal zamanlarda bile ondan fazla uzuyordu cunki.iki hamileliyimdede ayni sekilde oldu.kizlarim oldu.ama yengem suan hamile.ona hep söylerdim hamileliyin yeni haftalarinda.ondada asiri hizli uzuyor diye şikayet vardi.onunda oglu olucak in saAllah.bence dogru bu belirti.

Muhalefet olmak istemem kızlar ama bende oğluşumu bekliyorum ama tüğlerim uzamıyo demekki herkeste tutmuyor herhalde

Muhalefet olmak istemem kızlar ama bende oğluşumu bekliyorum ama tüğlerim uzamıyo demekki herkeste tutmuyor herhalde
ay öylemi.ben cok inaniyordum bu belirtiye.senin kacinci hamileliyin canim.ilk hamilelikte nasildi mesela.belki sadece farkli cinsiyetlerde farklilik gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…