" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kız valla biriniz kahveleri yapar biriniz yemekleri bende öylece bakarım haaaa söylim şimdiden
Kız unuttuk kahveler iyi gelmez bize bizde çay içeriz
Sakınmayın cnm o iyi gelmez bu iyi gelmez herşeyden yeyin derim ben hiç dikkat etmezdim yediklerime canım ne isterse yedim içtim (kiloyu bebek değil ben alıyodum o da ayrı bi durum) maşallah sağlıklı kızlarım allahım daim etsin inşallah benim ve cümlemizin cocuklarının sağlığını

benim esimde cok istedi zor geciyo hamileligim tansiyonum dusuk hep su zamanlara kadar kusuyodum bas donmesi halsizlik 1 bucuk yasindada kizim var yani bende istedm ama odaha acele etti oyleyse yardimde edecek ki ediyo yemegmi bile hazirliyo cok kotu oldugum zamanlar

Ocak ayinda dogum yapacak olan anneleri alalim bir bu yana, nasilsiniz iyimisiniz
Ocagin sonuna dogru muhtemelen dogumum olacak. Simdiden inanilmaz agirlastim. Yemek yapacagim kalakamiyorum yerimden. Sizler nasilsiniz neler yaptiniz?
ben 3 çü için uğraşıyorum

eş yönünden şanslı olmak dünyadaki cennettir cnm ben öyle düşünüyorum tabikide yardım etmesi gerekiyor ama yapmayanda yapmaz ne olursada maşallah mutluluğunuz daim olsun hayırlısıyla al bebişini kucağına

insallah canim insallah hepte boyle devam eder herkese hayirli es nasip etsin allah cok sagol canim insallah

Korkutmayin bence.bende epidural sezeryan oldum şükür ne bas ne bel agrisi cekmedim.Herkesde bir olmaz çünkü.Hakkinizda hayirlisi olsun.saglikla..
Bende sezeryan oldum hıc sorun yasamadım epıdural sezeryandı heycandan tansıyonum dustu genele cevırdıler uyandım 3. gunden sonrada kızıma kendım baktım altını değiştir al koy sonrasında yavaştan işlerimi yaptım kımseye ihtıyacım kalmadı. tamamen dr ve kısıye bağlı

Bende öyle yapıyorum canım ama kahve de Koffein var diye biraz çekiniyorum ama sen öyle diyorsun şimdi kendime sütlü bir tane yapicam ohhh

Bence de doktor ve kişinin bünyesine bagli.ikinci de epidural sezeryan olurum ayni doktorumda.gerçi doktordan ziyade anestezi uzmani da önemli öncelikle yaklasimi isini ne kadar iyi yaptigi...

Allah hayırlara vesıle etsın işlhhh ogluşunun habercısıdır

Slm nihayet 6.5 yil sonra anne oluyorum insallah 3 aylik oldjk su anda nasipse mayis sonu haziran basi dogum yapicam

Gözün aydın Cnm saglikli doğum olsun inş.belli mi cinsiyet? Herhangi birşey yaptin mi hamile kalmadan önce? SAT tarihin nedir?adet bitimi mi yoksa yumurtlama döneminde mi oldu ilişki? Amma soru sordum :)))) uzmanlık belgemi alacagimda ha ha ha ha :)))))))

Bence de doktor ve kişinin bünyesine bagli.ikinci de epidural sezeryan olurum ayni doktorumda.gerçi doktordan ziyade anestezi uzmani da önemli öncelikle yaklasimi isini ne kadar iyi yaptigi...
anestezi uzmanı beni hiç uzmedı yıne aynı ekıp gırecek ınsallah 25 haziran gıbı olur dedi. hayırlısı ile sağlıklı olsunda cekılen acı unutuluyor dogumdan sonra kac kısı asla dogurmam demıştır ama evlat baska doguruyoruz valla

Kız sen de işini biliyon eh yavaş yavaş birbimize yardım ederek yaparız gülüm keyfimize göre yaparız bişey olmaz. Canım sen en son 11 mi 12 haftandami gitmiştin ondan sonra gittinmi kesinlestimi bebisin
evet 12 de gıttım benziyor dedı 16 da pıpıyı gosterdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…