- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Sakınmayın cnm o iyi gelmez bu iyi gelmez herşeyden yeyin derim ben hiç dikkat etmezdim yediklerime canım ne isterse yedim içtim (kiloyu bebek değil ben alıyodum o da ayrı bi durum) maşallah sağlıklı kızlarım allahım daim etsin inşallah benim ve cümlemizin cocuklarının sağlığınıKız valla biriniz kahveleri yapar biriniz yemekleri bende öylece bakarım haaaa söylim şimdiden
Kız unuttuk kahveler iyi gelmez bize bizde çay içeriz
Hoş geldin cnmMrb bayanlar ben daha yeniyim sayfada:)
benim esimde cok istedi zor geciyo hamileligim tansiyonum dusuk hep su zamanlara kadar kusuyodum bas donmesi halsizlik 1 bucuk yasindada kizim var yani bende istedm ama odaha acele etti oyleyse yardimde edecek ki ediyo yemegmi bile hazirliyo cok kotu oldugum zamanlarBu erkekler hep aynı naz yapıyo bence önceden çok istemişti kızım ozmn 2 yaşındaydı çalışıyordum bide hevesim yoktu 2 sene sonra ben istedim o biraz geri çekti kendini sonra tmm dedi hamile kaldıktan sonra hedeflerimiz vardı sen istedin sana yardımcı olmicam dedi ultrasonda bebeği görünce mutluluktan uçtu diyebilirim şimdi 4 gözle bekliyo sen de sabret biraz cnm istemiyormuş gibi yap o sonra sana yanaşır umarım istediğin gibi olur
Ne zamandır istiyosun bi sorun varmı canımDua edin bana şu cuma günü o kadar çok istiyorum ki bebegim olmasını rabbim isteklerimizi kabul etsin inşalllah
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmSlm nihayet 6.5 yil sonra anne oluyorum insallah 3 aylik oldjk su anda nasipse mayis sonu haziran basi dogum yapicam
ben 3 çü için uğraşıyorumOcak ayinda dogum yapacak olan anneleri alalim bir bu yana, nasilsiniz iyimisiniz
Ocagin sonuna dogru muhtemelen dogumum olacak. Simdiden inanilmaz agirlastim. Yemek yapacagim kalakamiyorum yerimden. Sizler nasilsiniz neler yaptiniz?
eş yönünden şanslı olmak dünyadaki cennettir cnm ben öyle düşünüyorum tabikide yardım etmesi gerekiyor ama yapmayanda yapmaz ne olursada maşallah mutluluğunuz daim olsun hayırlısıyla al bebişini kucağınabenim esimde cok istedi zor geciyo hamileligim tansiyonum dusuk hep su zamanlara kadar kusuyodum bas donmesi halsizlik 1 bucuk yasindada kizim var yani bende istedm ama odaha acele etti oyleyse yardimde edecek ki ediyo yemegmi bile hazirliyo cok kotu oldugum zamanlar
insallah canim insallah hepte boyle devam eder herkese hayirli es nasip etsin allah cok sagol canim insallaheş yönünden şanslı olmak dünyadaki cennettir cnm ben öyle düşünüyorum tabikide yardım etmesi gerekiyor ama yapmayanda yapmaz ne olursada maşallah mutluluğunuz daim olsun hayırlısıyla al bebişini kucağına
Bende sezeryan oldum hıc sorun yasamadım epıdural sezeryandı heycandan tansıyonum dustu genele cevırdıler uyandım 3. gunden sonrada kızıma kendım baktım altını değiştir al koy sonrasında yavaştan işlerimi yaptım kımseye ihtıyacım kalmadı. tamamen dr ve kısıye bağlıKorkutmayin bence.bende epidural sezeryan oldum şükür ne bas ne bel agrisi cekmedim.Herkesde bir olmaz çünkü.Hakkinizda hayirlisi olsun.saglikla..
sen sarmayı yapta kahveyı bız ayaparız aa gercı bende hamıleydım banane
İnşallah canım inşallahHayırlı günler bayanlar
amin cnm inşallah bizde 2017 trenine bineriz
Haaha bizde hem o var hemde adam etli seviyormuş ne yapalım artıkBenim adamda kimse bana bakmasın diye kilo al der uyuz yaa
Bende öyle yapıyorum canım ama kahve de Koffein var diye biraz çekiniyorum ama sen öyle diyorsun şimdi kendime sütlü bir tane yapicam ohhhSakınmayın cnm o iyi gelmez bu iyi gelmez herşeyden yeyin derim ben hiç dikkat etmezdim yediklerime canım ne isterse yedim içtim (kiloyu bebek değil ben alıyodum o da ayrı bi durum) maşallah sağlıklı kızlarım allahım daim etsin inşallah benim ve cümlemizin cocuklarının sağlığını
Bende sezeryan oldum hıc sorun yasamadım epıdural sezeryandı heycandan tansıyonum dustu genele cevırdıler uyandım 3. gunden sonrada kızıma kendım baktım altını değiştir al koy sonrasında yavaştan işlerimi yaptım kımseye ihtıyacım kalmadı. tamamen dr ve kısıye bağlı
ben 3 çü için uğraşıyorum
Allah hayırlara vesıle etsın işlhhh ogluşunun habercısıdırKızlar dün rüyamda 2-3 yaşlarında oğlan gibu bir kız vardı kucağımda saçı erkek gibiydi şimdi halamla konuştum halam diyor rüyamda kucağında tombul bir kız görmüsüm diyor bu kız adet oldu bu rüya nerden çıktı haha dedi hayırlara vesile olsun bende gördüm dedim aynı rüyayı
Slm nihayet 6.5 yil sonra anne oluyorum insallah 3 aylik oldjk su anda nasipse mayis sonu haziran basi dogum yapicam
anestezi uzmanı beni hiç uzmedı yıne aynı ekıp gırecek ınsallah 25 haziran gıbı olur dedi. hayırlısı ile sağlıklı olsunda cekılen acı unutuluyor dogumdan sonra kac kısı asla dogurmam demıştır ama evlat baska doguruyoruz vallaBence de doktor ve kişinin bünyesine bagli.ikinci de epidural sezeryan olurum ayni doktorumda.gerçi doktordan ziyade anestezi uzmani da önemli öncelikle yaklasimi isini ne kadar iyi yaptigi...
Erkek bebek görmek iyi değil deniliyor canım okudum kız bebek hayırlara vesile diyorlar artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cnmAllah hayırlara vesıle etsın işlhhh ogluşunun habercısıdır
evet 12 de gıttım benziyor dedı 16 da pıpıyı gosterdıKız sen de işini biliyon eh yavaş yavaş birbimize yardım ederek yaparız gülüm keyfimize göre yaparız bişey olmaz. Canım sen en son 11 mi 12 haftandami gitmiştin ondan sonra gittinmi kesinlestimi bebisin