" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Canım bizimde bu 3. Ayımız inşallah bizimkide tutmuştur bu aydan ümidim yoktu benimde ama bakalım inşallah bir kaç gün daha geçsinde test yapayım diyorum, fırsatım olsa yarın kan verecektim ama vaktim yok, hayırlısı bakalım, aslında çift çizgiyi gördüğüm gün ilişki oldu ama ilişkiden sonra yatmadım hemen kalktım bakalım belki tutmuştur, kız istiyorum ama erkek gününe denk veldi sanırım,2. Çizgi bayaa koyuydu ama ilki gibi değildi, nasip artık

İnşallah gönlündeki tutar canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Kizlar merhaba sinavlarim dolasiyla giremiyorum fazla.bugun doktor randevum vardi betam 1500lerde coksukur.betam iki kat yukselmiyor diye dis gebelik riski demislerdi hatta. Kese 2000 in altinda gozukmez ama bakalim dedi bakti ve susamin gorundu :) :) kese yerlesmis cok aukur haftaya icinin dolu olup olmadigini gormek icin cagirdi insallah iceridedir melegim .. bu arada betanin iki kat srtmamasi sorun degil bnm gbi olanlar varsa hic korkmasin :) hayurli aksamlar haftaya daha cok gelirim gorusmek uzere

Kızlar ben kafayı yicem bana yardım edin vajinadan çekilen ultrason resmi tam tersi olmuyormu? Topikten arkadaşlar karından çekilen tersi vajinadan cekilen nasilsa öyle oluyor diyorlar ben kafayı yicem
the craysy meleklerim benim2 @berenbetul kızlar siz ne diyorsunuz bu konuda bugün düşün düşün kafayı yedim ne kadar da söylediysem yok tam tersi diyorlar ben anlamıyorum bu ramzi teorisi ni anlayan bir çıksın allah rızası için bir söylesin ben anlamazsan inanın

Allah kolaylık versin canım inşallah sınavların iyi gecer. Bebisin de hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yok canim karindan cekilen dogruyu gosterir vajinadan tam tersi görünür bunu kim tersi demiş yanlış biliyormuş ben drumada sormuştum icin rahat olsun

Gozun aydın cnm allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yok canim karindan cekilen dogruyu gosterir vajinadan tam tersi görünür bunu kim tersi demiş yanlış biliyormuş ben drumada sormuştum icin rahat olsun
Ondan değil canım bak vajinadan çekildiği gibi ve erkek diyorlar kafam buna karıştı bir kesenin saginda erkek bir kesenin solunda erkek diyorlar valla olan aklımda gitti bu ne anlamadım canım gerçekten bişey anladıysam Arap olayım valla

Gözün aydın canım. çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına. sınavların da iyi geçer inşallah. Rabbim kolaylik versin

Canım takma kafanı. şurda en fazla 1-1.5 aya kadar ogreniriz. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. boşver sorma kimseye.

İstediğin zaman gidebilirsin cnm hayırlı olsun bebişin

Patladın ayol :)))) inadına yazmıcam öğrenince, biraz daha çatla :)))))))

Şaka şaka salı günü gidicem dr.uma gelince yazarım ; )
cokmu belli ediyorum ne sizden sonraki cinsiyeti öğrendi ondan dedim ( merakta ediyorum ) aslında hayırlı haberlerle gel inşallah

Cnm cokta takılma bunlar %100degil eylen sadece. benim bildiğim kese sag tarafta olucak kesenin icindeki bebek solda olucak ama dedigim gb cokta takilma bak şöyle düşün mevlam ne verdiyse verdi artik hic birsey degistiremez vakti gelince ogrenecem de rahatlat kendini bende oyle yaptım inşallah gonlundekinin haberini al cnm sen tedbirini aldin artik rabbimin takdiri

Hayırlı günler kızlar sagolun hep sormussunuz. dr herseyin iyi oldugunu cok şükür sagliklii oldugunu söyledi bide %90erkekmis :))) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerdende gonlunuzde olanin haberini duyariz
gözün aydin canim.saglikla kucagina al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…