- 24 Şubat 2016
- 2.032
- 7.053
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.841
Sezeryan dikişleri eskisi gb degil artik cok beklemeden digerine hamile kalabiliyorsun bende kalabalik aile seviyorum kimseye bakma bence gayet normal 1,1.5 yılYa kızlar bir akıl verin lütfen,ben 3.bebeği çok çok istiyorum kızçem 2 yaşına girecek oğlum ise 4 aylık sezeryan ikiside,oğlum 1-1.5 yaşındayken 3.istiyorum normal doğum olsaydı daha da erken yapardım. Arayı uzatırsam sanki bir daha çocuğum olmayacakmış gibi geliyor ondan bu sebepsiz acelemmalum hazır rahim doğuma hazırken hepsi aradan çıksın birde tek olduğum için kalabalık aile bu hayattaki en büyük dileğim,insanlar 3.hemen yapılır mı hatta ya sezeryan kötü geçerse diyenler bile var,ben destek beklerken bu laflar beni çok korkutuyor
cnm bence acele etme oğluşun 2 yaşına gelsin en azından hem senin için hem bebişin için en iyisi bence sezeryanada gelince bişey olmaz allahın izni ile kardeşim 2 sene sonunda bi oğlu oldu oğlan 1 yaşına gelince nasıl olsa tutturamıyoruz diye korunmayı bırakmışlar düşüncelerine göre şimdiden başlayalım anca 1 veya 2 sene sonra olur diye düşünmüş akıllılar sonuç ilk aydan hamile kaldı gelin hanım yani iki sezeryanın arası 1 bucuk sene civarı cok şükür bi sorunda olmadı ben bebişin için biraz bekle derim en az 18 veya 20 aylık olana kadar süt veriyorsan tabiki yinede sen bilirsin tabii rabbim gönlüne göre versin inşallahYa kızlar bir akıl verin lütfen,ben 3.bebeği çok çok istiyorum kızçem 2 yaşına girecek oğlum ise 4 aylık sezeryan ikiside,oğlum 1-1.5 yaşındayken 3.istiyorum normal doğum olsaydı daha da erken yapardım. Arayı uzatırsam sanki bir daha çocuğum olmayacakmış gibi geliyor ondan bu sebepsiz acelemmalum hazır rahim doğuma hazırken hepsi aradan çıksın birde tek olduğum için kalabalık aile bu hayattaki en büyük dileğim,insanlar 3.hemen yapılır mı hatta ya sezeryan kötü geçerse diyenler bile var,ben destek beklerken bu laflar beni çok korkutuyor
inşallah herkesin gönlüne göre olsunnnnEvet canım ya canım annem.inşallah sendende bir prenses haberi alırız
kız sezeryan için sorun yokta bebişe yazık kız sütten kesecek hamile kalırsa mecburen ben ondan acele etme dedim bebişler sütlerini içsin en az 1 bucuk yaşına kadar yani benim düşüncem tabikiiSezeryan dikişleri eskisi gb degil artik cok beklemeden digerine hamile kalabiliyorsun bende kalabalik aile seviyorum kimseye bakma bence gayet normal 1,1.5 yıl
Dimi ya milleti dinlersek işimiz zor. Çok sağol canım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.Sezeryan dikişleri eskisi gb degil artik cok beklemeden digerine hamile kalabiliyorsun bende kalabalik aile seviyorum kimseye bakma bence gayet normal 1,1.5 yıl
Ben de doktoruma sormuştum üst üste sezeryan olayını dikişlerin tamamen iyileşmesi 1 seneyi buluyor yani bebeğin 1 yaşındayken hamile kalsan sorun olmaz demişti tabi artık tıp gelişti sezeryan eskisi gibi korkutucu değil. Bakalım canım herşeyin hayırlısı,Allah hepimizin gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin canım.cnm bence acele etme oğluşun 2 yaşına gelsin en azından hem senin için hem bebişin için en iyisi bence sezeryanada gelince bişey olmaz allahın izni ile kardeşim 2 sene sonunda bi oğlu oldu oğlan 1 yaşına gelince nasıl olsa tutturamıyoruz diye korunmayı bırakmışlar düşüncelerine göre şimdiden başlayalım anca 1 veya 2 sene sonra olur diye düşünmüş akıllılar sonuç ilk aydan hamile kaldı gelin hanım yani iki sezeryanın arası 1 bucuk sene civarı cok şükür bi sorunda olmadı ben bebişin için biraz bekle derim en az 18 veya 20 aylık olana kadar süt veriyorsan tabiki yinede sen bilirsin tabii rabbim gönlüne göre versin inşallah
InsallahEvet canım ya canım annem.inşallah sendende bir prenses haberi alırız
amin cnm kalabalık aile güzeldir rabbim isteyenlere nasip etsinBen de doktoruma sormuştum üst üste sezeryan olayını dikişlerin tamamen iyileşmesi 1 seneyi buluyor yani bebeğin 1 yaşındayken hamile kalsan sorun olmaz demişti tabi artık tıp gelişti sezeryan eskisi gibi korkutucu değil. Bakalım canım herşeyin hayırlısı,Allah hepimizin gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin canım.
Canım ettim ama bisey anlamadım gögüslerde gözlerde aynı ama 12.haftayı beklemek gerekiyorsa bilemiycemkızlar takvimlerde bakın ne yazıyor dikkatimi cekti 12 haftalık olanlarda yazıyor ama o kırmızı olan yazıda
İki gün içinde bebeğinizin sindirim sitemi duvarlarındaki kaslar besinleri bir bölümden diğer bölüme itmek için gerekli olan hareketleri pratik amaçlı yapmaya başlar. Eğer bebeğiniz erkek ise testesteron üretmeye başlamıştır. Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti. göğüslerle gözleri kontrol edinnn
cnmCanım ettim ama bisey anlamadım gögüslerde gözlerde aynı ama 12.haftayı beklemek gerekiyorsa bilemiycem
Kız benim iki göğsümde Sıkı maşallahkızlar takvimlerde bakın ne yazıyor dikkatimi cekti 12 haftalık olanlarda yazıyor ama o kırmızı olan yazıda
İki gün içinde bebeğinizin sindirim sitemi duvarlarındaki kaslar besinleri bir bölümden diğer bölüme itmek için gerekli olan hareketleri pratik amaçlı yapmaya başlar. Eğer bebeğiniz erkek ise testesteron üretmeye başlamıştır. Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti. göğüslerle gözleri kontrol edinnn
ben demedim eski yunan hipokratı söylemiş cnm demekki bu tez yunanlılarda böyleymişKız benim iki göğsümde Sıkı maşallahgözlerime gelince ikisininde feri sönmüş =kv.dendir
cıkma ihtimali var cnm ama dayanabilirsen yarın ilk idrarla yap inşallah hamilesindirKizlar adetim cuma gunu.iliski tarihim 17 kasim gece iki gibiydi.sizce bu aksam gebelik testi yapsam cikarmi
ay ne bilim hadi inşallahbenımde ılk hafta gogus kararması olmuştu ama hassasıyet olmadı. ıdrare sık çıkma hamıle olduğumu ogrendıkten sonra fark ettım once sık sayılmazdı. yan elle tutulur belırtı gogus kararmasıydı bır tek :) canım bence sen hamılesın ıcımden oyle gecıyor. ınsallaaahhh
nasip diyelim canım var mı bakalımO hic belli olmaz canim bir onceki gebeligimde sadece gögüsümün yanlarından kendim bastırırsam hafifi acı vardı okadar ama hamileymisim insallah sende hamilesndir
Canım sezeryanla 5 tane doğuran lar var bizim köyde ve bencede araları fazla olmasın benim kızım 8 aylıkken ogluma hamile kaldim ben. Rahim alışkanlığı bir tarafa zateb o çileyi çekiyorsun birden çekip kurtulursun araya zaman girdimi tam rahat ediceksen herşey sil baştan oluyor bencede kalabalık aileler çok iyi canim için nasıl istiyorsa öyle yap canım sonra keşke dememek içinYa kızlar bir akıl verin lütfen,ben 3.bebeği çok çok istiyorum kızçem 2 yaşına girecek oğlum ise 4 aylık sezeryan ikiside,oğlum 1-1.5 yaşındayken 3.istiyorum normal doğum olsaydı daha da erken yapardım. Arayı uzatırsam sanki bir daha çocuğum olmayacakmış gibi geliyor ondan bu sebepsiz acelemmalum hazır rahim doğuma hazırken hepsi aradan çıksın birde tek olduğum için kalabalık aile bu hayattaki en büyük dileğim,insanlar 3.hemen yapılır mı hatta ya sezeryan kötü geçerse diyenler bile var,ben destek beklerken bu laflar beni çok korkutuyor
Canım yarın sabah ilk idrarla yap daha kesin sonuç alırsın sabah kalkar kalkmaz testi yap. Çünkü sabah idrariyla yapılan daha net gözüküyorKizlar adetim cuma gunu.iliski tarihim 17 kasim gece iki gibiydi.sizce bu aksam gebelik testi yapsam cikarmi