" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Sezeryan dikişleri eskisi gb degil artik cok beklemeden digerine hamile kalabiliyorsun bende kalabalik aile seviyorum kimseye bakma bence gayet normal 1,1.5 yıl

cnm bence acele etme oğluşun 2 yaşına gelsin en azından hem senin için hem bebişin için en iyisi bence sezeryanada gelince bişey olmaz allahın izni ile kardeşim 2 sene sonunda bi oğlu oldu oğlan 1 yaşına gelince nasıl olsa tutturamıyoruz diye korunmayı bırakmışlar düşüncelerine göre şimdiden başlayalım anca 1 veya 2 sene sonra olur diye düşünmüş akıllılar sonuç ilk aydan hamile kaldı gelin hanım yani iki sezeryanın arası 1 bucuk sene civarı cok şükür bi sorunda olmadı ben bebişin için biraz bekle derim en az 18 veya 20 aylık olana kadar süt veriyorsan tabiki yinede sen bilirsin tabii rabbim gönlüne göre versin inşallah

Sezeryan dikişleri eskisi gb degil artik cok beklemeden digerine hamile kalabiliyorsun bende kalabalik aile seviyorum kimseye bakma bence gayet normal 1,1.5 yıl
kız sezeryan için sorun yokta bebişe yazık kız sütten kesecek hamile kalırsa mecburen ben ondan acele etme dedim bebişler sütlerini içsin en az 1 bucuk yaşına kadar yani benim düşüncem tabikii

Dimi ya milleti dinlersek işimiz zor. Çok sağol canım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

kızlar takvimlerde bakın ne yazıyor dikkatimi cekti 12 haftalık olanlarda yazıyor ama o kırmızı olan yazıda

İki gün içinde bebeğinizin sindirim sitemi duvarlarındaki kaslar besinleri bir bölümden diğer bölüme itmek için gerekli olan hareketleri pratik amaçlı yapmaya başlar. Eğer bebeğiniz erkek ise testesteron üretmeye başlamıştır. Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti. göğüslerle gözleri kontrol edinnn

Ben de doktoruma sormuştum üst üste sezeryan olayını dikişlerin tamamen iyileşmesi 1 seneyi buluyor yani bebeğin 1 yaşındayken hamile kalsan sorun olmaz demişti tabi artık tıp gelişti sezeryan eskisi gibi korkutucu değil. Bakalım canım herşeyin hayırlısı,Allah hepimizin gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin canım.

amin cnm kalabalık aile güzeldir rabbim isteyenlere nasip etsin

Canım ettim ama bisey anlamadım gögüslerde gözlerde aynı ama 12.haftayı beklemek gerekiyorsa bilemiycem

Kız benim iki göğsümde Sıkı maşallah gözlerime gelince ikisininde feri sönmüş =kv.dendir

ay ne bilim hadi inşallah

O hic belli olmaz canim bir onceki gebeligimde sadece gögüsümün yanlarından kendim bastırırsam hafifi acı vardı okadar ama hamileymisim insallah sende hamilesndir
nasip diyelim canım var mı bakalım

Canım sezeryanla 5 tane doğuran lar var bizim köyde ve bencede araları fazla olmasın benim kızım 8 aylıkken ogluma hamile kaldim ben. Rahim alışkanlığı bir tarafa zateb o çileyi çekiyorsun birden çekip kurtulursun araya zaman girdimi tam rahat ediceksen herşey sil baştan oluyor bencede kalabalık aileler çok iyi canim için nasıl istiyorsa öyle yap canım sonra keşke dememek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…