- 24 Şubat 2016
- 2.032
- 7.053
- 40
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.901
Sagol cnm inşallah darısı sizlere olsungözün aydin canim.saglikla kucagina al
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm inşallah darısı sizlere olsungözün aydin canim.saglikla kucagina al
Evet Oyle canim allah bagislasin yavrularimizi isalhh herkese de nasip olurYok canım adetten sonra reglin 11 veya 10 uncu günüydü yani söyleniyor det biter bitmez bir hafta korunduk ondan sonra iliski oldu yani yumurtaya yakın di. O zaman bir yerde sadece okumuştum yumurtaya yakın erkek oluyor diye test falan da bilmiyordum öylece denedik canım ama yumurtaya yakın yani öncesinde de erkek olma ihtimali yüksek yani yumurtadan bir gün önce ve yumurta günü erkek oluyor ama yumurta sonrası kız ve erkek olması eşit oluyor. Çünkü yumurta çat olmadan önce zaten yumurta akı gibi akıntı oluyor zaten yuma yakın vajen alkalik oluyor mantar veya herhangi bir enfeksiyon yoksa tabi. Yumurta çatlar çatlamaz bazik oluyor yani alkalik ve asit arası bazik diyorlar zaten catladıktan sonraki saatlerde asidik oluyor yani x ler için çok iyi ortam oluyor. Onun için bazılarında dikkat edersen yumurta sonrası kız doğuranlar da var canım
amin canim.Allah razi olsun.Sagol cnm inşallah darısı sizlere olsun
Cnm ilişkin yumurtlamadan önce oldu yumurtanın catladığı anıda takip ettiyse cat olduğu günden 12 gün say ve ogün testini yap varsa cıkması gerekiyorCanım benim çatlama tam 14. gün oldu, iilk ilişki olalı 11 gün olmuş bugün,ama göğüslerim nasıl sızlıyor anlatamam, hani süt ineceği zaman ağrır yada süt dolar bebek bitiremez şişerya aynen öyle, iç çamaşırıma sığmıyorlar valla ama bu korunmayı bıraktığımız aydan itibaren böyleydi, neden olur anlamıyorum
Hadi gözün aydın hayırlı olsun cnm bebişin maşallah değerlerin iyiKizlar merhaba sinavlarim dolasiyla giremiyorum fazla.bugun doktor randevum vardi betam 1500lerde coksukur.betam iki kat yukselmiyor diye dis gebelik riski demislerdi hatta. Kese 2000 in altinda gozukmez ama bakalim dedi bakti ve susamin gorundu :) :) kese yerlesmis cok aukur haftaya icinin dolu olup olmadigini gormek icin cagirdi insallah iceridedir melegim .. bu arada betanin iki kat srtmamasi sorun degil bnm gbi olanlar varsa hic korkmasin :) hayurli aksamlar haftaya daha cok gelirim gorusmek uzere
Bu inanisa Gore sol gogsum sag gozum parlakkızlar takvimlerde bakın ne yazıyor dikkatimi cekti 12 haftalık olanlarda yazıyor ama o kırmızı olan yazıda
İki gün içinde bebeğinizin sindirim sitemi duvarlarındaki kaslar besinleri bir bölümden diğer bölüme itmek için gerekli olan hareketleri pratik amaçlı yapmaya başlar. Eğer bebeğiniz erkek ise testesteron üretmeye başlamıştır. Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti. göğüslerle gözleri kontrol edinnn
Haklısın canım zaten insan kafayı taktikca daha da bunalıyor ama takmadikca kan herşey güzel geçiyor hakkımızda neyse hayırlısı Rabbim onu nasip etsin inşallah bizlereCnm cokta takılma bunlar %100degil eylen sadece. benim bildiğim kese sag tarafta olucak kesenin icindeki bebek solda olucak ama dedigim gb cokta takilma bak şöyle düşün mevlam ne verdiyse verdi artik hic birsey degistiremez vakti gelince ogrenecem de rahatlat kendini bende oyle yaptım inşallah gonlundekinin haberini al cnm sen tedbirini aldin artik rabbimin takdiri
Sagol canım allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahcanim seninde gözün aydin.masaAllah görmüssün pit pitlari.
amin canim in saAllah.Sagol canım allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aminnnnn inşallah canım sağolEvet Oyle canim allah bagislasin yavrularimizi isalhh herkese de nasip olur
Evet ama daha erken bizim icin bén yanlis okudum 12. Haftalar diyomusben demedim eski yunan hipokratı söylemiş cnm demekki bu tez yunanlılarda böyleymiş
Seninki hic renk belli etmiyor desene:)))Bu inanisa Gore sol gogsum sag gozum parlak
Cnm bende anlamam ama yum kontrolüne gittiğimde alttan muayene yapınca yumurtan sağda dedi ama ekrana bakınca solda duruyordu sonra yine gittim karından baktı yumurta sağdaydı yine ekrandada sağda duruyordu yani karından sağdaysa gerçektede karından bakılan ekranla aynı cnm inşallah anlatabilmişimdirKızlar ben kafayı yicem bana yardım edin vajinadan çekilen ultrason resmi tam tersi olmuyormu? Topikten arkadaşlar karından çekilen tersi vajinadan cekilen nasilsa öyle oluyor diyorlar ben kafayı yicem
the craysy meleklerim benim2 @berenbetul kızlar siz ne diyorsunuz bu konuda bugün düşün düşün kafayı yedim ne kadar da söylediysem yok tam tersi diyorlar ben anlamıyorum bu ramzi teorisi ni anlayan bir çıksın allah rızası için bir söylesin ben anlamazsan inanın
Bu inanisa Gore sol gogsum sag gozum parlak
Tamda bende bunu anlatmak istedimYok canim karindan cekilen dogruyu gosterir vajinadan tam tersi görünür bunu kim tersi demiş yanlış biliyormuş ben drumada sormuştum icin rahat olsun
Valla kizim cocuklari.cok seviyo bi kardesi olsun istedik canim birlikte buyurlerAyy canım iyi cesaret kızında küçükmüş 2 yaşında, benim oğlum 3,5 yaşında haala acabamı diyorum, ama tabi en iyisi yaş aralarının az olması ama oğlum çok hareketli tabi bu yüzden beni düşündürüyor
Bén bunu bilmiyordum benimkide bilgisayarda sol taraftaydi alttan utrasyondaYok canim karindan cekilen dogruyu gosterir vajinadan tam tersi görünür bunu kim tersi demiş yanlış biliyormuş ben drumada sormuştum icin rahat olsun
Kafan karışmasın cnm allahın izniyle oğluşun yoldaTmm cnm haklısın zaten inan sordukce insanın kafası karışıyor en doğrusu bence canm çok haklısın
Valla bende bilmiyorum. Benimkide alltan bakti lar bilgisayarda soldaydi canim hayirlisi saur de bende aydinlanirim bende bilmiyorum cunkuKızlar ben kafayı yicem bana yardım edin vajinadan çekilen ultrason resmi tam tersi olmuyormu? Topikten arkadaşlar karından çekilen tersi vajinadan cekilen nasilsa öyle oluyor diyorlar ben kafayı yicem
the craysy meleklerim benim2 @berenbetul kızlar siz ne diyorsunuz bu konuda bugün düşün düşün kafayı yedim ne kadar da söylediysem yok tam tersi diyorlar ben anlamıyorum bu ramzi teorisi ni anlayan bir çıksın allah rızası için bir söylesin ben anlamazsan inanın
Cnm sana söylemiştim tam tersi sag taraftir diyeBén bunu bilmiyordum benimkide bilgisayarda sol taraftaydi alttan utrasyonda
Biri kız biri erkek ikizin olabilir cnm o zamanBu inanisa Gore sol gogsum sag gozum parlak