- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.921
Isalhhh cznim benimde kafam bazen karisiyo vallahi allah nasip ettirmistir umarim isalhhhHaklısın canım zaten insan kafayı taktikca daha da bunalıyor ama takmadikca kan herşey güzel geçiyor hakkımızda neyse hayırlısı Rabbim onu nasip etsin inşallah bizlere
Evet dogru demistin de ama sanki bén solumda hissediyom orasi agiriyo sanki ama Sen Oyle diyosan Oyle demekkiCnm sana söylemiştim tam tersi sag taraftir diye
Valla keskeee ama acilde bi kese vardiBiri kız biri erkek ikizin olabilir cnm o zaman
Valla canım bende onları dedigi gibi biliyordum ama sen oyle yazımca ben yanlıs biliyorum sandım hatta sevindim cünkü benimde vajinal ve bebek sagda ama onda 8.haftada cekileni dogru kabul ediyorlarmis galibaKızlar ben kafayı yicem bana yardım edin vajinadan çekilen ultrason resmi tam tersi olmuyormu? Topikten arkadaşlar karından çekilen tersi vajinadan cekilen nasilsa öyle oluyor diyorlar ben kafayı yicem
the craysy meleklerim benim2 @berenbetul kızlar siz ne diyorsunuz bu konuda bugün düşün düşün kafayı yedim ne kadar da söylediysem yok tam tersi diyorlar ben anlamıyorum bu ramzi teorisi ni anlayan bir çıksın allah rızası için bir söylesin ben anlamazsan inanın
Evet Oyle vallaSeninki hic renk belli etmiyor desene:)))
Alttan bakılınca ekranda soldaysa sağda oluyor gercekteEvet dogru demistin de ama sanki bén solumda hissediyom orasi agiriyo sanki ama Sen Oyle diyosan Oyle demekki
Benim soldaydi bilgisayarda ama suan hep solda hissediyom orasi agiriyo ne zman. Cikma ya baslar karinAlttan bakılınca ekranda soldaysa sağda oluyor gercekte
Benim 3 ayda başlardı hafiften 4 ayda dahada belli olurdu karnımBenim soldaydi bilgisayarda ama suan hep solda hissediyom orasi agiriyo ne zman. Cikma ya baslar karin
Sagindaki baskı sola vuruyordur belki canim.bende vajinal ultrasonuna gore tahmin ediyorum normal kontrole gittiginde drun ultrasonu koydugu yere dikkat et anlariz ozaman zaten karindan bakar kagitta netarafsa oradırEvet dogru demistin de ama sanki bén solumda hissediyom orasi agiriyo sanki ama Sen Oyle diyosan Oyle demekki
Dikat edicem canim bakalimSagindaki baskı sola vuruyordur belki canim.bende vajinal ultrasonuna gore tahmin ediyorum normal kontrole gittiginde drun ultrasonu koydugu yere dikkat et anlariz ozaman zaten karindan bakar kagitta netarafsa oradır
Peki senin nasildi alltan baktiklarinda bide agri en cok hangi taraftaydiSagindaki baskı sola vuruyordur belki canim.bende vajinal ultrasonuna gore tahmin ediyorum normal kontrole gittiginde drun ultrasonu koydugu yere dikkat et anlariz ozaman zaten karindan bakar kagitta netarafsa oradır
Benim kizimda solum 2 aylikken sisti boyle sirt ustu uzandigimda solum sis sag bostu yamuktu karnim benim sonra gittikce buyudu tam olarak 4 de ciktiBenim 3 ayda başlardı hafiften 4 ayda dahada belli olurdu karnım
Canim alttan solda gorunuyordu ama sagdaydi ilk gittigimde.sonra hep karindan baktı sagda görünüyordu sagdaydi.druma sormuştum oda sag tarafta demişti .ağrım başından beri sagda ağırlıklı oldu ama arada sol tarafta agriyordu.ama benim bundan onceki gebeligimde sol daha cok agriyordu ama sag tarafimdaydi bebek demek sola vuruyormus ağrımPeki senin nasildi alltan baktiklarinda bide agri en cok hangi taraftaydi
Sağol canım inşallahcokmu belli ediyorum ne sizden sonraki cinsiyeti öğrendi ondan dedim ( merakta ediyorum )aslında hayırlı haberlerle gel inşallah
Cnm ben kızımda vajinal ultrason çektirmiştim böyle ben gibi bşy ortadaydı sonrA sağa yerleşti sanıyorum hareketlendikten sonrada ful soldaydı yani bencede pek üstüne düşme allah esirgesin bi kızın bi oğlun var ztn allah gönlüne göre versin 7 hafta sonrA başlar dr ztn tahmin etmeye cnmOndan değil canım bak vajinadan çekildiği gibi ve erkek diyorlar kafam buna karıştı bir kesenin saginda erkek bir kesenin solunda erkek diyorlar valla olan aklımda gitti bu ne anlamadım canım gerçekten bişey anladıysam Arap olayım valla
Hmm degisiyo arasa demekki bakalim randevum da belli olur isalhhh artikCanim alttan solda gorunuyordu ama sagdaydi ilk gittigimde.sonra hep karindan baktı sagda görünüyordu sagdaydi.druma sormuştum oda sag tarafta demişti .ağrım başından beri sagda ağırlıklı oldu ama arada sol tarafta agriyordu.ama benim bundan onceki gebeligimde sol daha cok agriyordu ama sag tarafimdaydi bebek demek sola vuruyormus ağrım