" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Haklısın canım zaten insan kafayı taktikca daha da bunalıyor ama takmadikca kan herşey güzel geçiyor hakkımızda neyse hayırlısı Rabbim onu nasip etsin inşallah bizlere
Isalhhh cznim benimde kafam bazen karisiyo vallahi allah nasip ettirmistir umarim isalhhh

Valla canım bende onları dedigi gibi biliyordum ama sen oyle yazımca ben yanlıs biliyorum sandım hatta sevindim cünkü benimde vajinal ve bebek sagda ama onda 8.haftada cekileni dogru kabul ediyorlarmis galiba

Evet dogru demistin de ama sanki bén solumda hissediyom orasi agiriyo sanki ama Sen Oyle diyosan Oyle demekki
Sagindaki baskı sola vuruyordur belki canim.bende vajinal ultrasonuna gore tahmin ediyorum normal kontrole gittiginde drun ultrasonu koydugu yere dikkat et anlariz ozaman zaten karindan bakar kagitta netarafsa oradır

Sagindaki baskı sola vuruyordur belki canim.bende vajinal ultrasonuna gore tahmin ediyorum normal kontrole gittiginde drun ultrasonu koydugu yere dikkat et anlariz ozaman zaten karindan bakar kagitta netarafsa oradır
Peki senin nasildi alltan baktiklarinda bide agri en cok hangi taraftaydi

Peki senin nasildi alltan baktiklarinda bide agri en cok hangi taraftaydi
Canim alttan solda gorunuyordu ama sagdaydi ilk gittigimde.sonra hep karindan baktı sagda görünüyordu sagdaydi.druma sormuştum oda sag tarafta demişti .ağrım başından beri sagda ağırlıklı oldu ama arada sol tarafta agriyordu.ama benim bundan onceki gebeligimde sol daha cok agriyordu ama sag tarafimdaydi bebek demek sola vuruyormus ağrım

cokmu belli ediyorum ne sizden sonraki cinsiyeti öğrendi ondan dedim ( merakta ediyorum ) aslında hayırlı haberlerle gel inşallah
Sağol canım inşallah valla kuşum dediğim gibi dr. 12. haftada kıza benziyor ama net demiyorum 16. haftayı beklicez dediği icin bekliyorum.. istersen kız olarak yaz

Cnm ben kızımda vajinal ultrason çektirmiştim böyle ben gibi bşy ortadaydı sonrA sağa yerleşti sanıyorum hareketlendikten sonrada ful soldaydı yani bencede pek üstüne düşme allah esirgesin bi kızın bi oğlun var ztn allah gönlüne göre versin 7 hafta sonrA başlar dr ztn tahmin etmeye cnm

ALINTIDIR ........
Biz gelelim büyüklerimizden günümüze kadar gelen kulakdan dolma bilgiler ile cinsiyet tahmin etme eğlencesine :)

Cinsiyet tahmini Erkek Bebek olacaksa:

Tuzlu ve eksi yiyeceklere as eriyorsaniz,

Alyansinizi gobeginizin uzerinde tuttugunuzda yuvarlaklar ciziyorsa,

Erken hamilelikte mide bulantisi hissetmediyseniz,

Bebeginizin kalp atisi dakikada 140 atistan daha azsa,

On tarafinizdan daha cok kilo aldiysaniz,

Beliniz basket topu gibi gorunuyorsa,

Et ve peynire cok as eriyorsaniz,

Ayaklariniz hamilelikten onceki haline gore daha soguksa,

Bacaklarinizdaki tuyler hamilelik doneminde daha cabuk uzuyorsa,

Elleriniz daha kuruysa,

Siz uyurken yastiklariniz kuzeye bakiyorsa,

Mustakbel baba sizinle birlikte kilo aliyorsa,

Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir goruntu veriyorsa,

Idrariniz parlak sari rengindeyse,

Burnunuz yayiliyorsa,

Bas agrilariniz varsa,

Yasiniza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldiginiz ayin rakamini eklediginizde cift sayi cikiyorsa

Evet bu yukarida yazdigimiz bilgiler eger sizin ile uyyusuyorsa erkek bebek bekliyorsunuz demektir

Hmm degisiyo arasa demekki bakalim randevum da belli olur isalhhh artik

ALINTIDIR...

Cinsiyet tahmini Kiz Bebek olacaksa:

Alyansinizi gobeginizin uzerine tuttugunuzda bir taraftan oteki tarafa hareket ediyorsa,

Hamilelikte mide bulantilariniz varsa,

Bebeginizin kalp atisi dakikada en az 140 ise,

Tatli ve meyvelere as eriyorsaniz,

Basenlerinizden ve poponuzdan kilo aliyorsaniz,

Sol gogsunuz sag gogsunuzden daha buyukse,

Sacinizda kirmizi hatlar cikiyorsa,

Karniniz karpuz gibiyse,

Gebelik donemi boyunca normal zamanki kadar iyi gorunmuyorsaniz,

Gebelik donemi boyunca normalden daha huysuzsaniz,

Yuzunuz normalden daha cok patlaksa,

Gogusleriniz gercekten buyuduyse,

Siz uyurken yastiklariniz guneye bakiyorsa,

Idrariniz donuk sari rengindeyse,

Yasiniza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldiginiz ayin rakamini eklediginizde tek sayi cikiyorsa,

Evet eger yukaridaki karsilastirmalar ile hamileliginizde yasadiklarini tutuyorsa kiz bebek bekliyorsunuz

Read more http://www.ilgim.org/saglik/adet-tarihine-gore-bebegin-cinsiyetini-belirleme/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…