- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.861
Eşimin köyünde de 5 tane üst üste sezeryan olan kadınlar var canım doğru diyorsun aralar az olunca hem çocuklar için hem de aileler için iyi oluyor,topluca büyütüp rahat ediyorsun. Ay valla desteğiniz iyi geldi kızlar Allah sizden razı olsun.Canım sezeryanla 5 tane doğuran lar var bizim köyde ve bencede araları fazla olmasın benim kızım 8 aylıkken ogluma hamile kaldim ben. Rahim alışkanlığı bir tarafa zateb o çileyi çekiyorsun birden çekip kurtulursun araya zaman girdimi tam rahat ediceksen herşey sil baştan oluyor bencede kalabalık aileler çok iyi canim için nasıl istiyorsa öyle yap canım sonra keşke dememek için
Senden de canim benim ne demek fikirlerimizi söylüyoruz bende çocukları çok seviyorum. Üçüncü ye hamileyim şimdi Rabbim kısmet ederse dördüncüyüde yapıp dükkanı kapatmak istiyorum beraber büyürler ev cıvıl cıvıl olur ne güzel kardeş gibisi olurmu canım yaEşimin köyünde de 5 tane üst üste sezeryan olan kadınlar var canım doğru diyorsun aralar az olunca hem çocuklar için hem de aileler için iyi oluyor,topluca büyütüp rahat ediyorsun. Ay valla desteğiniz iyi geldi kızlar Allah sizden razı olsun.
Basliyacam canım. Bu ay da çok soğuk. Hiç canım istemiyor.ne yapıyon cnm deneme falan varmı bu ayy
Canım senin adına çok sevindimHayırlı günler kızlar sagolun hep sormussunuz. dr herseyin iyi oldugunu cok şükür sagliklii oldugunu söyledi bide %90erkekmis :))) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerdende gonlunuzde olanin haberini duyariz
Oh oh maşallah paşalar çoğalıyor, cok sevindim cnm hayırlısı ile sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah..Hayırlı günler kızlar sagolun hep sormussunuz. dr herseyin iyi oldugunu cok şükür sagliklii oldugunu söyledi bide %90erkekmis :))) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerdende gonlunuzde olanin haberini duyariz
Patladın ayol :)))) inadına yazmıcam öğrenince, biraz daha çatla :)))))))ANGIE79
@meryemim40
K kizim06
kızlar cinsiyetleri öğrenin ce yazarsanız seviniriz liste için lazım da tabiki bizlerde merak ediyoruz hayırlısıyla gönlünüzdeki haberlerle gelin inşallah
Valla ona bende baktım baktım baktimCanım ettim ama bisey anlamadım gögüslerde gözlerde aynı ama 12.haftayı beklemek gerekiyorsa bilemiycem
kızlar takvimlerde bakın ne yazıyor dikkatimi cekti 12 haftalık olanlarda yazıyor ama o kırmızı olan yazıda
İki gün içinde bebeğinizin sindirim sitemi duvarlarındaki kaslar besinleri bir bölümden diğer bölüme itmek için gerekli olan hareketleri pratik amaçlı yapmaya başlar. Eğer bebeğiniz erkek ise testesteron üretmeye başlamıştır. Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti. göğüslerle gözleri kontrol edinnn
Kesinlikle 4 çocuk aslında en güzeli canım ,kardeşim yok ve kardeşin değerini o kadar iyi biliyorum ki,kardeşi olanlar değerlerini bilsinler. İnşallah bu dileğimiz gerçek olur,hayırlı sağlıklı nesiller yetiştiririz.Senden de canim benim ne demek fikirlerimizi söylüyoruz bende çocukları çok seviyorum. Üçüncü ye hamileyim şimdi Rabbim kısmet ederse dördüncüyüde yapıp dükkanı kapatmak istiyorum beraber büyürler ev cıvıl cıvıl olur ne güzel kardeş gibisi olurmu canım ya
Canım benim çatlama tam 14. gün oldu, iilk ilişki olalı 11 gün olmuş bugün,ama göğüslerim nasıl sızlıyor anlatamam, hani süt ineceği zaman ağrır yada süt dolar bebek bitiremez şişerya aynen öyle, iç çamaşırıma sığmıyorlar vallakac gün oldu cnm senin ilişki olalı zaten yumunda 1 gün sonra cat oldu galiba değilmi doğru hatırlıyorum
Canımm hadi hayırlı olsun, önce sağlıklı oluşu sonra paşa oluşu, rabbim isteyen herkerse gönlündekini versin inşallahHayırlı günler kızlar sagolun hep sormussunuz. dr herseyin iyi oldugunu cok şükür sagliklii oldugunu söyledi bide %90erkekmis :))) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerdende gonlunuzde olanin haberini duyariz
Canım hcg değerin iyi çıkmış yani normal şimdi 5 inci haftada sin o zaman eğer adetin den 5 gün geçmiş se eğer bence randevu al 10 gün ve ya 2 hafta sonra gitsen daha iyi olur zaman ultrason da kese de görünür canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın inşallahmerhaba kızlar? 30 ekim adet günümü.26 günde olurum benadet günü test yaptım cift çizgi hafif belirdi.gittim kan verdim.beta hcg 48 cıktı.iki gün geçti.beta hcg 182 cıktı.doktora ne zaman gitmeliyim.adetimi 5 gün geçti şimdi.
Ayy canım iyi cesaret kızında küçükmüş 2 yaşında, benim oğlum 3,5 yaşında haala acabamı diyorum, ama tabi en iyisi yaş aralarının az olması ama oğlum çok hareketli tabi bu yüzden beni düşündürüyorCan'ım senın cocuklar kaç yaşlarındalarbenım kızım 2 yaşinda 3. Basacak otekı bebegım gelıcek senınkler nasıllar
Aynen canım aminnn inşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahKesinlikle 4 çocuk aslında en güzeli canım ,kardeşim yok ve kardeşin değerini o kadar iyi biliyorum ki,kardeşi olanlar değerlerini bilsinler. İnşallah bu dileğimiz gerçek olur,hayırlı sağlıklı nesiller yetiştiririz.
Canım benimde öyle olmuştu korunmayı bıraktığımız andan ikinci deneme ayından sonra bende de başladı o sızlamalar hatta bende çok korktum başka bişey olur diye en son yine adet oldum ve üçüncü denememizde yumurtlamadan iki gün sonra hatta aşırı göğüs ağrısı bende vardı hep korktm başka bişey var diye en sonunda adet günü testi yaptığımda sok olmuştum çünkü bir hafta öncesinden adet belirtilerim başlamıştı ve kesin gözüyle adet olurum diye düşünüyordum ki öyle olmadı bazen tamda olumsuz olduğun anda tutuyor bilmiyorum niye inşallah sende hamilesindir canim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahCanım benim çatlama tam 14. gün oldu, iilk ilişki olalı 11 gün olmuş bugün,ama göğüslerim nasıl sızlıyor anlatamam, hani süt ineceği zaman ağrır yada süt dolar bebek bitiremez şişerya aynen öyle, iç çamaşırıma sığmıyorlar vallaama bu korunmayı bıraktığımız aydan itibaren böyleydi, neden olur anlamıyorum
İnşallah canım sagol sende inşallah prenses haberi verirsinCanım senin adına çok sevindimhayırla sağlıkla gelsin küçük adam.....darısı tüm erkek isteyenlere..
Amin cnm sagolCanımm hadi hayırlı olsun, önce sağlıklı oluşu sonra paşa oluşu, rabbim isteyen herkerse gönlündekini versin inşallah