" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Can'ım senın cocuklar kaç yaşlarındalarbenım kızım 2 yaşinda 3. Basacak otekı bebegım gelıcek senınkler nasıllar
Canım benim kızım geçen temmuz da 4 yaşına girdi oğlumda iki hafta sonra 3 yaşına giricek Rabbim kısmet ederse hemen hemen ayni oluyor ama benim kızım ve oğlum arasında bir buçuk sene var hemen hemen ben oğluma hamile kaldığımda kızım 8 aylıkti yani sende çok rahat olur korkma canım beraber büyürler inşallah

Canım benim kızım geçen temmuz da 4 yaşına girdi oğlumda iki hafta sonra 3 yaşına giricek Rabbim kısmet ederse hemen hemen ayni oluyor ama benim kızım ve oğlum arasında bir buçuk sene var hemen hemen ben oğluma hamile kaldığımda kızım 8 aylıkti yani sende çok rahat olur korkma canım beraber büyürler inşallah
Aaaa evet erken olmus senin oglan 8 aylik mis kizin zor Oyle sanki ama bak buyudu ler artik oggg oglun kazaylaymi oldu canim

Aaaa evet erken olmus senin oglan 8 aylik mis kizin zor Oyle sanki ama bak buyudu ler artik oggg oglun kazaylaymi oldu canim
Yok canım adetten sonra reglin 11 veya 10 uncu günüydü yani söyleniyor det biter bitmez bir hafta korunduk ondan sonra iliski oldu yani yumurtaya yakın di. O zaman bir yerde sadece okumuştum yumurtaya yakın erkek oluyor diye test falan da bilmiyordum öylece denedik canım ama yumurtaya yakın yani öncesinde de erkek olma ihtimali yüksek yani yumurtadan bir gün önce ve yumurta günü erkek oluyor ama yumurta sonrası kız ve erkek olması eşit oluyor. Çünkü yumurta çat olmadan önce zaten yumurta akı gibi akıntı oluyor zaten yuma yakın vajen alkalik oluyor mantar veya herhangi bir enfeksiyon yoksa tabi. Yumurta çatlar çatlamaz bazik oluyor yani alkalik ve asit arası bazik diyorlar zaten catladıktan sonraki saatlerde asidik oluyor yani x ler için çok iyi ortam oluyor. Onun için bazılarında dikkat edersen yumurta sonrası kız doğuranlar da var canım :KK39:

Kızlar bir de bişey sorcam yumdan 10-12 gün sonra belirtileriniz var mıydı bende göğüs hassasiyetinden başka bişey yok şimdilik sık idrarda yok acaba tutmadı mı yaa yarın 12.gün oluyor ama test yapmaya korkuyorum
Canım bende gogus kararmasi hassasiyet ve sık idrara çıkma vardı arara kasik batmasi da oluyordu ilk 7gun sadece gogus belirtisi vardi sonra diger saydiklarim eklendi

Kızlar bir de bişey sorcam yumdan 10-12 gün sonra belirtileriniz var mıydı bende göğüs hassasiyetinden başka bişey yok şimdilik sık idrarda yok acaba tutmadı mı yaa yarın 12.gün oluyor ama test yapmaya korkuyorum
benımde ılk hafta gogus kararması olmuştu ama hassasıyet olmadı. ıdrare sık çıkma hamıle olduğumu ogrendıkten sonra fark ettım once sık sayılmazdı. yan elle tutulur belırtı gogus kararmasıydı bır tek :) canım bence sen hamılesın ıcımden oyle gecıyor. ınsallaaahhh

Hayırlı günler kızlar sagolun hep sormussunuz. dr herseyin iyi oldugunu cok şükür sagliklii oldugunu söyledi bide %90erkekmis :))) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerdende gonlunuzde olanin haberini duyariz
Ayyyy çok mutlu oldum canım valla senden çok emindik anneciğin haber verdi yine size saglıkla al kucağına paşanı canım benim:dua::21::KK68::KK71:

inşallah rabbim bu aya yazmış olsun bende bebekten konuşayım artık trip atayım adama aş ereyim yanii normalde aş ermem ama bunda ericem artık cok uğraştım çünkii:KK76::KK76::KK76:
İnsallh canım benim bak yılmak yok gördüm bu yöntemle allahın izniyle oğluşlar tutuyor denemeye devam sakın salıp fazla deneme yapma hepimize akıl veriyorsun kendin vazgecme canım

O hic belli olmaz canim bir onceki gebeligimde sadece gögüsümün yanlarından kendim bastırırsam hafifi acı vardı okadar ama hamileymisim insallah sende hamilesndir

Sağol canım aynen öyle inşallah sendende gizel haber alırız
Sen rüyada altınla ilgili birşeyler gördüğünü yazdığında içimden kesin erkektir demiştim çünkü altın genelde erkek evlada işarettir:) hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin:KK51:

Ya kızlar bir akıl verin lütfen,ben 3.bebeği çok çok istiyorum kızçem 2 yaşına girecek oğlum ise 4 aylık sezeryan ikiside,oğlum 1-1.5 yaşındayken 3.istiyorum normal doğum olsaydı daha da erken yapardım. Arayı uzatırsam sanki bir daha çocuğum olmayacakmış gibi geliyor ondan bu sebepsiz acelem:KK17:malum hazır rahim doğuma hazırken hepsi aradan çıksın birde tek olduğum için kalabalık aile bu hayattaki en büyük dileğim,insanlar 3.hemen yapılır mı hatta ya sezeryan kötü geçerse diyenler bile var,ben destek beklerken bu laflar beni çok korkutuyor:KK14:

Sen rüyada altınla ilgili birşeyler gördüğünü yazdığında içimden kesin erkektir demiştim çünkü altın genelde erkek evlada işarettir:) hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin:KK51:
Evet altin rengi beze sarili bir erkek bebegi getirip kucagima koymuştu annem.ruyama cok güveniyordum cok şükür annemden aldık haberi gene:KK200::110:

İnsallh canım benim bak yılmak yok gördüm bu yöntemle allahın izniyle oğluşlar tutuyor denemeye devam sakın salıp fazla deneme yapma hepimize akıl veriyorsun kendin vazgecme canım
terzi kendi söküğünü dikemiyor cnm işte ne yapalım tmm tek deneme yapıcam cnm saol ilgin için teşekkür ederim:KK36::KK36::KK36:

X