- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.801
Evet ya bende hep bunu derim.o zaman ne yapicaz belli 1,2yil sonra artik regl sonrasi test koyulasana kadar sık ilişki :)))))oğlan tek olurda kız tek olmaz bacım bu hayatta dertleşecek birlikte sevinecek bacı lazımm
Öyle canım aminnnofff offf offf allahım ne kötü kurban olduğum rabbim sabır versin ailelerine cok zor evlat acısı
Ayy sız boyle dedıkce korku basıyo benı erken olmuştu ilişki 24 saat erken yanı bigun once falan oluyo bakalım nasıpEvet canim ya yontem simdiye kadar hep dogru cikti valla darisi sizlere olsun canim benim
Öyle canım aminnnyavrularim benim mekanları cennet olsun gencecik yaşlarında. Meleklerim benm ya
Amin canım sağol. inşallah darısı sana olsunthe craysy çok sevindim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasıp etsin inşallah
korkma bol bol dua et rabbım verecektır ınsallah. 1 gun once yapıpta oglu olanda cok ıcını ferah tutAyy sız boyle dedıkce korku basıyo benı erken olmuştu ilişki 24 saat erken yanı bigun once falan oluyo bakalım nasıp
Canim ozellikle yumdan.2gun oncesi kiz sansini cok arttiriyor 1gun oncesinden erkek olan cok rabbim ol desin pasani al inşallah kucaginaAyy sız boyle dedıkce korku basıyo benı erken olmuştu ilişki 24 saat erken yanı bigun once falan oluyo bakalım nasıp
Bende oyle yapıyorum canımkorkma bol bol dua et rabbım verecektır ınsallah. 1 gun once yapıpta oglu olanda cok ıcını ferah tut
Ayyy kız işallahhh vallahı cok sevınırımCanim ozellikle yumdan.2gun oncesi kiz sansini cok arttiriyor 1gun oncesinden erkek olan cok rabbim ol desin pasani al inşallah kucagina
oo bide ücretli bizde ücretsiz cnm ona rağmen yaptırmamıştım rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallahBende ikisinde yapmadım bunda da yapmayı düşünmüyorum canım Rabbim hakkımızda ne yazmışsa onu yaşarız allahin yavrularımızi sağlıcakla doğurmayi nasip etsin inşallah. Burda kan testi ve 11-14 haftalarda ultrason ile bakılıyor işte ama hepsi özele geçiyor yani sigorta ödemiyor ultrason uzun 230 euro ya geliyor yani sizin oranın 700 TL si sadece ultrason.
kız tabikide her cocuktan 2 tane iyidir hala teyze amca dayı olurlar cok güzel cnm rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah kendi adıma benim buda olsun rabbim verirse yeter rabbim evlatlarımıza sağlıklı uzun ömür versinBen dördüncü yü düşünüyorum bu kız olsa erkek için erkek olsa kız için dördüncü çalışmalara başlıcaz. Ama ben şahsen oğlanın da bir erkek kardeşi olması yönündeyim kızlar, bizde erkeğin arkası olsun derler bilmiyorum Rabbim isteyen herkese gönüllerince versin inşallah
aynen cnm hadi bakalım uzun bi yolun var allah işini rast getirsin cnmEvet ya bende hep bunu derim.o zaman ne yapicaz belli 1,2yil sonra artik regl sonrasi test koyulasana kadar sık ilişki :)))))
cnm için rahat olsun erkektir inşallah allahın izniyleAyy sız boyle dedıkce korku basıyo benı erken olmuştu ilişki 24 saat erken yanı bigun once falan oluyo bakalım nasıp
Amin canım cümlemizin kini inşallahoo bide ücretli bizde ücretsiz cnm ona rağmen yaptırmamıştım rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
Can'ım senın cocuklar kaç yaşlarındalarbenım kızım 2 yaşinda 3. Basacak otekı bebegım gelıcek senınkler nasıllarAmin canım cümlemizin kini inşallah
Benım ter sıkıntı ve vajende yanma gıbı bı hıs oluyoduKızlar bir de bişey sorcam yumdan 10-12 gün sonra belirtileriniz var mıydı bende göğüs hassasiyetinden başka bişey yok şimdilik sık idrarda yok acaba tutmadı mı yaa yarın 12.gün oluyor ama test yapmaya korkuyorum
cnm belirsizlik korkudan daha kötü bence hiç belirti yaşamayıp hamile olan insanlar var bence testini yap biran önce kafanda bi netlik olsun inşallah vardır müjdeni verirsin cünki zamanlaman süperdi tutmuştur inşallahKızlar bir de bişey sorcam yumdan 10-12 gün sonra belirtileriniz var mıydı bende göğüs hassasiyetinden başka bişey yok şimdilik sık idrarda yok acaba tutmadı mı yaa yarın 12.gün oluyor ama test yapmaya korkuyorum