- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.461
işinize yararsa ne mutlu bana cnm afiyet olsun yarasın senle kuzunameleklerim benim2 bacım ellerine sağlık bu bilgiler süper inanki onlara göre artık davranicam en tuhafı da bu yazdıklarını zaten canım çok istiyor demekki mide biliyor hangisi iyi gelicek. Bak meyve canım çekiyor balık desen zaten 1 haftadır kafayı yicem Burda bulunmuyor kolay kolay sabah gittik sorduk tazeler salı günü geliyor dediler yani çoğu şeyi canım zaten çekiyor. Demekki mide biliyor hangisi iyi gelicek bir
Adet olmadim testlerimde negatif cıkıyo. Benim durum baya karisik.melekiz2 canım adet oldunmu olduysan son adet tarihini söylermisin yenileyelim cnm yerini listede yada hamileysen hamişler kervanına katalım senidee
Kız valla hayretler içindeyim cnm kız bi daha düşünsene canım adet lekesinin olduğu gün demiştin adetide gördüm dedin bence sen adetten sonra kaldın kız iyi düşün vallahi kafam cok karıştı senın bebişten zaten döllenen yumurta tam 12 günden sonra silik çizgi bile olsa belli oluyorr defne ne olur bi daha düşün bacım o cocuk ne zaman oldu
Ayyy aklım karıştı iyice dusune dusune :)))) ne zaman uyku diye yatsam kafamda düşünceler :)))en güzeli takip etmem olacak herhalde testle..çünkü kestiremiyorum çatlama ve yumurtlama günümüSen adet günü oğluna hamile kalmış biri olarak düşün bakalım o yumurtayıı
Günaydın canım..hayırlısı olsun stres yapma herşeyde var bir hayır demek ki..zamanı gelince seni bulacak annesi..çalışmalara devamHayırlı sabahlar kızlar. ben dün doktora gittim. Muayene oldum. maalesef bu ay yumurtam yokmuş. yani boşuna bekliyormusum. bi daha ki ayı beklicem artık. hayırlısı olsun inşallah
Allah razi olsun tabiki yarar inşallah en yakın zamanda senin de işine yarar canımişinize yararsa ne mutlu bana cnm afiyet olsun yarasın senle kuzuna
Sanada hayirli sabahlar canım inşallah hayırlısı olsun üzülme demekki zamanı değil canım inşallah bir dahaki aya kısmet olurHayırlı sabahlar kızlar. ben dün doktora gittim. Muayene oldum. maalesef bu ay yumurtam yokmuş. yani boşuna bekliyormusum. bi daha ki ayı beklicem artık. hayırlısı olsun inşallah
Canım rahim veya vajina da yara iltihaplanma felan yokmu acaba bazen bu tür şeylerden de öyle olabiliyor. Yada yumurta zamanın da da olabiliyor canımKızlar günaydın.sabah wc ye girdiğimde iç camasirimda kahverengi leke vardı..şimdi ne bu..darman duman oldu kafam valla iyice
Çok bilinmeyenli denklemler.Kızlar günaydın.sabah wc ye girdiğimde iç camasirimda kahverengi leke vardı..şimdi ne bu..darman duman oldu kafam valla iyice
Evet canım. vardır bi zamanı. kısmet bakalım . beklicem artıkSanada hayirli sabahlar canım inşallah hayırlısı olsun üzülme demekki zamanı değil canım inşallah bir dahaki aya kısmet olur
Hadi bakalım. hayırlı haberlerle dön inşallahKızlar hepinize hayırlı sabahlar birazdan randevum var kızımı okula bırakıp çıkıcam birazdan ordan çıkar çıkmaz yazarım size grsz canlar
Çok bilinmeyenli denklemler.buyrun çözün.
İlişki anında yanma oluyordu dolayısıyla acı da oluyordu.doktor fitil vermisti bir kullanimlik.o fitilde mantar içim mis.daha kadın dogumcuya gitmedim.acaba ondan dolayı mı diye dusundum.Canım rahim veya vajina da yara iltihaplanma felan yokmu acaba bazen bu tür şeylerden de öyle olabiliyor. Yada yumurta zamanın da da olabiliyor canım
İnsallah canım çok kötüymüs gecenki gebeligimde bulantılıydı ama bu dahada beter ama oglumda cok rahattım hic bulanmamıstı umarım cabuk gecerBenimkiler de bugün başladı kusmalar da bugün yarın başlar canım bende çünkü her iki çocuğum da sabah kalkar kalkmaz kusmaya koşardimİnşallah bunda öyle olmaz
Canım troid ilacina basladim kahvaltidan yarim saat once onu iciyorum sonra biseyler yiyebiliyorum zaten gözümü acıyorum bulantîyla yatana kadar devam bazen uykudan uyaniyorum bulantıdanAllah yardimcin olsun zor valla bulanti leblebi ye yataktan kalkmadan baya rahatlatıyor