- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.421
Kız valla hayretler içindeyim cnm kız bi daha düşünsene canım adet lekesinin olduğu gün demiştin adetide gördüm dedin bence sen adetten sonra kaldın kız iyi düşün vallahi kafam cok karıştı senın bebişten zaten döllenen yumurta tam 12 günden sonra silik çizgi bile olsa belli oluyorr defne ne olur bi daha düşün bacım o cocuk ne zaman oldu
İnsallah canım sende bu hafta gidiyormuşsun ilk haberi senden alıcaz demekki hadi bakalım kızlar senden erkek kızımdan kız bekliyoruzİnşallah cnm @kizim06 bi kız haberi ile döner sendende duyariz bi kiz haberi
Amin canım inşallah allah razı olsun. Ama bende sanki bulantılar baslicak gibi çünkü sabah bulantılari başladı ondan sonrada kusmalar başlar ay inşallah başlamaz yaAyy canım geçmiş olsun,rabbim şifa versin.ben de iyiyim kismetse çarşambaya randevu aldım bakalim gorecekmi cinsiyeti merakla bekliyorum.bulantim hic olmadi ya şükür dahada olmaz gb inşallah srninde olmaz cnm rahat bi gebelik nasip etsn mevlam bizlere
Sagol canım benim allah razı olsun inşallahHayatimsiniz121385 canım çok geçmiş olsu yavruna rabbim şifa versin
Benimkiler de bugün başladı kusmalar da bugün yarın başlar canım bende çünkü her iki çocuğum da sabah kalkar kalkmaz kusmaya koşardimKızlar benim mide bulantıları 1haftadır baya arttı gece gündüz hic geçmiyor perişan oldum ben
Allah yardimcin olsun zor valla bulanti leblebi ye yataktan kalkmadan baya rahatlatıyorKızlar benim mide bulantıları 1haftadır baya arttı gece gündüz hic geçmiyor perişan oldum ben
İşalllahhh canım Allah sıze kız bızede erkek verse keşke rabbım buyuk ol der ve olur işalhh bızede ol demiştırCanım benim sen erkege hazırla kız olursa dahada cok sevinirsin insallah rabbim burdaki herkesi sevindirsin herkesin gönlüme göre hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin mutluluklarımızı paylasalım insallah
Bölmek ne demek cnm arada birde olsa bi ceee yapında bişey olmadığını anlayalımCnm ya saol sohbetlere bakıyorum çok koyu bide yumdan fln hiç bölmim dedim
Rabbim gönlündekini duymayı nasip etsin cnm inşallah cıkar o pipiAy hadi inşallah ihtimaller kızdan yana ama ben acaba ordan ceeee diye bi pipi çıkarmı acep diye meraktayım.. insan değişik olsun istiyor ama sağlıklı olsun yeter, napalım bizde 3 kızla cennetlik oluruz madem :))
Hayırlısıyla artış olmuştur inşallah evet canım aynı yöntemden bahsediyorSeninde hayirli olsun canim bebegin.. benim ilk gebeligim canim hic bisey yapmadim ben. Zatn ilk denemeydi yumurtlama haftasi iki gunde bir iliski olayini yaptik tuttu :) kiz erkek farketmez saglikli olsunda. Bnim gecen hafta beta kontrollerim vardi iki gunde bir kan verdim tam iki kat artmadi tehlikeli dediler. Yarin yine vericem en son gecen hafta vermistim insallah yukselmistir yakiz erkek olmasi icin ne yapilabilir ki ovu testini anlatmisti burda kizlar onn gibi bisey mi?
Amin cnm inşallahHadi bakalım aralık ayı uğurlu gelsin sana inşallah..
işalhh hayırlısıyla bu kez tutar bi oğluşun olur Can'ım benımbu arada bende kırmızıları gördüm bugün bakalım bu ay neler getirecek bana
Cok gecmiş olsun Can'ım ya bişi sorucam sana ilk cocukta aşermeler kusmalar nasılsa ıkıncıdede oyle olursa aynı cınsıyet oluyo dıyorlar benım kızımda hiç aşerme yoktu iştahlıydım bundada oyleyım şuan bı aralar midem bulanır gıbı oldu gectı suan ve kız mı olucak şimdi aşerme aynı kızım gıbıSagol canım ben iyim allaha şükür ama oğlumda aynı kızım gibi hastalandı gece saat 1 de bir kustu hiç br yer kalmadı ben kovayla uyudum adeta. Ama ishal de oldu diye şimdi daha iyi çok şükür kızım da hep kusma var diye 3 gün boyunca. Ama şimdi biraz hafif bişeyler yedi allaha şükür ıyiz canım allah razı olsun. Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bulaştın falan hiç oldumu yada daha varmi benlm bulantılar yavaş yavaş başlıyor sabahları git gide kusmaya çevirir bende 7 inci haftalarda başladı her iki çocuğum da da bunda da öyle olucak sanırım
Ayy zor valla Can'ım Allah yardımcın olsun benım kızımda hiç yoktu bundada bı aralar oldu ama şuan yok vallaKızlar benim mide bulantıları 1haftadır baya arttı gece gündüz hic geçmiyor perişan oldum ben
valla benımde kusmak istıyodum kusasım gelıyodu ama kusamıyodum kızımda hiç yoktu bundada ıyıyım şimdilik bakalımBenimkiler de bugün başladı kusmalar da bugün yarın başlar canım bende çünkü her iki çocuğum da sabah kalkar kalkmaz kusmaya koşardimİnşallah bunda öyle olmaz
Bilmiyodum bak bu yontemi :) gerci bu ay olmasaydi ovu testi alacaktim ama yinede bilmedigim icin ayarlayamaZdim . Kismet artik. Ben sadece muhtemelen hamile kaldigim geceydi ruya gormustum hatta ertesi gunde gordum ikisindede esmer kiz cocugu gormustum tersine cikar derler sarisin erkek diye dusundumHayırlısıyla artış olmuştur inşallah evet canım aynı yöntemden bahsediyor
Öyle deme cnm ya inan bazen insanın ihtiyacı oluyor bi kızkardeş yada kızkardeş gibi güvenebileceğin bi arkadaş dost insan istiyor cnm benim 4 kızkardeşim var rabbim acılarını göstermesin beni dinlemeleri bile bana güven veriyor rabbim kimseyi yalnız bırakmasın amin amin aminCanım inan bazen öyle olması daha iyi benim fikrim bak bu zamanda anlatıp da ne yapacaksın gidip dedikodunu yaparlar arkandan konuşurlar. Ben gece gündüz yanlız evimdeyim kimseye gitmem annem benden uzakta bir iki haftada bir anca isim olursa giderim başka da çocuklarım yetiyor. İnan bu zaman da kimseye güvenilmiyor. Burdaki arkadaşlar yetiyor bana ne derdin varsa dinleyip sana yardımcı oluyorlar dua ediyorlar. Başka da bence hiç bir yerde arama bence yoksa inan başa bela oluyor canım. İnşallah iyi olur cnm sıkma kendini sağlık olsun herşeye çare bulunur canım
Ben değilim daha ama inşallah sen hamilesindirrO zaman canım inşallah hamileyimdir hepimiz hamileyizdir inşallah
Sen cok yaşa beni güldürdün rabbimde seni güldürsünKızlar bu arada bendeki bu hat safhadaki sakarlıkta hamilelik belirtisi olabilirmievde kırıp dökmediğim şey kalmadı 2 gündür
İyiyim cnm gecmiş olsun allah beterinden korusun şu hamileliğin tadını bi çıkaramadın cnm ya ama sağ olsunlarda gerisi boşBacım şimdi girebildim oğlum hastaydi hiç zamanım olmadı kocam da izinliydi evin alış verişi araba tamiri yemek şu bu derken şimdi zaman buldum canım. Sen nasılsın canim
Amin cnm aminnn rabbim muradını versin inşallah cnmAy hadi hayırlısı inşallah bu son kırmızılar olur canım bir dahakine kırmızılar yerine çift kırmızılı hamilelik çizgileri görmeyi nasip etsin Rabbim sizlere inşallah