" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
ay cok güldürdüm beni cok yaşa sen emi

Amin canım inşallah allah razı olsun. Ama bende sanki bulantılar baslicak gibi çünkü sabah bulantılari başladı ondan sonrada kusmalar başlar ay inşallah başlamaz ya
İnşallah herşey istediğin gibi geçer canım benimde yarım ilk randevum var bakalım inşallah hayırlısı olsun canım

Canım benim sen erkege hazırla kız olursa dahada cok sevinirsin insallah rabbim burdaki herkesi sevindirsin herkesin gönlüme göre hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin mutluluklarımızı paylasalım insallah
İşalllahhh canım Allah sıze kız bızede erkek verse keşke rabbım buyuk ol der ve olur işalhh bızede ol demiştır

Rabbim gönlündekini duymayı nasip etsin cnm inşallah cıkar o pipi

Hayırlısıyla artış olmuştur inşallah evet canım aynı yöntemden bahsediyor

bu arada bende kırmızıları gördüm bugün bakalım bu ay neler getirecek bana
işalhh hayırlısıyla bu kez tutar bi oğluşun olur Can'ım benım

Cok gecmiş olsun Can'ım ya bişi sorucam sana ilk cocukta aşermeler kusmalar nasılsa ıkıncıdede oyle olursa aynı cınsıyet oluyo dıyorlar benım kızımda hiç aşerme yoktu iştahlıydım bundada oyleyım şuan bı aralar midem bulanır gıbı oldu gectı suan ve kız mı olucak şimdi aşerme aynı kızım gıbı
Kızlar benim mide bulantıları 1haftadır baya arttı gece gündüz hic geçmiyor perişan oldum ben
Ayy zor valla Can'ım Allah yardımcın olsun benım kızımda hiç yoktu bundada bı aralar oldu ama şuan yok valla
Benimkiler de bugün başladı kusmalar da bugün yarın başlar canım bende çünkü her iki çocuğum da sabah kalkar kalkmaz kusmaya koşardimİnşallah bunda öyle olmaz
valla benımde kusmak istıyodum kusasım gelıyodu ama kusamıyodum kızımda hiç yoktu bundada ıyıyım şimdilik bakalım

Hayırlısıyla artış olmuştur inşallah evet canım aynı yöntemden bahsediyor
Bilmiyodum bak bu yontemi :) gerci bu ay olmasaydi ovu testi alacaktim ama yinede bilmedigim icin ayarlayamaZdim . Kismet artik. Ben sadece muhtemelen hamile kaldigim geceydi ruya gormustum hatta ertesi gunde gordum ikisindede esmer kiz cocugu gormustum tersine cikar derler sarisin erkek diye dusundum esimde ben de sarisin renkli gozluyuz esmer olmaz gibi geliyo ama genetik tabi ailelerde esmerde var

Öyle deme cnm ya inan bazen insanın ihtiyacı oluyor bi kızkardeş yada kızkardeş gibi güvenebileceğin bi arkadaş dost insan istiyor cnm benim 4 kızkardeşim var rabbim acılarını göstermesin beni dinlemeleri bile bana güven veriyor rabbim kimseyi yalnız bırakmasın amin amin amin

Bacım şimdi girebildim oğlum hastaydi hiç zamanım olmadı kocam da izinliydi evin alış verişi araba tamiri yemek şu bu derken şimdi zaman buldum canım. Sen nasılsın canim
İyiyim cnm gecmiş olsun allah beterinden korusun şu hamileliğin tadını bi çıkaramadın cnm ya ama sağ olsunlarda gerisi boş

Ay hadi hayırlısı inşallah bu son kırmızılar olur canım bir dahakine kırmızılar yerine çift kırmızılı hamilelik çizgileri görmeyi nasip etsin Rabbim sizlere inşallah
Amin cnm aminnn rabbim muradını versin inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…