" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Allah razı olun canım sağol

Kızlar ben geldim ıyiz çok şükür herşey çok iyi geçti Kalp atışları da başlamış. Ama ne kadar diye sorduğumda makinada göstermez ne kadar olduğu ama böyle bakınca çok hızlı atıyor tahminen 170-180 arası dedi ama dedim bazen 120 140 falan oluyor yok o başlarda öyle çıkmaz küçük diye kalbi çok hızlı atar yavaş yavaş düşer dedi yani sonra azalıyormuş doktorun dediğini göre. Valla bişey anlamadım artık. Ama kalbi baya hızlı çarpıyordu bende gördüm kızlar artık hayırlısı olsun inşallah

Her şey yolunda ya canım önemli olan o. kalp atış hızını tahmini söylemiş bence. ona takılma

Hoşgeldin canım bu kalp atış hızına fazla takılmayalım bence bak tutmayan kisilerde var baska forumdada yazmıslardı tutanda var tutmayanda bebisin iyi kalbi atıyor daha ne olsun en güzel haber bu

Cok şükür cnm duymussun saglikli şekilde.drumda demisti ilk 6hfta hizli atar diye kalp gelisimi oluyor ya fazla kan depoluyor.6.hafta dolarken felan normal kalp atimi basliyor rabbim sana bağışlasın inşallah

İlişki anında yanma oluyordu dolayısıyla acı da oluyordu.doktor fitil vermisti bir kullanimlik.o fitilde mantar içim mis.daha kadın dogumcuya gitmedim.acaba ondan dolayı mı diye dusundum.
Ondan olabiliyor canım enfeksiyon yada bir şey oldumu da kanama oluyor canm inşallah zamanla geçer

Her şey yolunda ya canım önemli olan o. kalp atış hızını tahmini söylemiş bence. ona takılma
Artık bilmiyorum ki canım herşeyin hayırlısı artık ama burdaki doktorlar türkiye'deki gibi takmıyorlar ya döllenmeyi sordum günü tam doğru dedi yani gelişimi tam normal bir aylık yani hesapladım tam dedi başkada bişey demedi artık bir dahaki randevum Ocak 3 te hakkımızda hayırlısı inşallah

Hoşgeldin canım bu kalp atış hızına fazla takılmayalım bence bak tutmayan kisilerde var baska forumdada yazmıslardı tutanda var tutmayanda bebisin iyi kalbi atıyor daha ne olsun en güzel haber bu
Öyle canım çok şükür Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Cok şükür cnm duymussun saglikli şekilde.drumda demisti ilk 6hfta hizli atar diye kalp gelisimi oluyor ya fazla kan depoluyor.6.hafta dolarken felan normal kalp atimi basliyor rabbim sana bağışlasın inşallah
Sagol canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza da alırız allahin izniyle inşallah. Valla normalde burda arkadaşlar ilk atislar önemli demişti ama doktorum ilk atislar çok hızlı olur diyor yeni pompalamaya başlıyor zaten yeni dogduklarinda da çok hızlıdır giderek yavaşlar doktor da öyle dedi daha küçücük kalbi yeni atmaya başladığı için çok hızlı atıyor ilerki zamanlarda giderek iniyor kalp atmaları dedi

Hayırlı sabahlar kızlar. ben dün doktora gittim. Muayene oldum. maalesef bu ay yumurtam yokmuş. yani boşuna bekliyormusum. bi daha ki ayı beklicem artık. hayırlısı olsun inşallah
olabiliyor cnm bazı aylar yumurta olmuyormuş en azından gittinde olmadığını öğrendin yoksa testler niye koyulaşmıyor diyecektin cnm bi dahaki aya inşallah

Ayyy aklım karıştı iyice dusune dusune :)))) ne zaman uyku diye yatsam kafamda düşünceler :)))en güzeli takip etmem olacak herhalde testle..çünkü kestiremiyorum çatlama ve yumurtlama günümü
test kesin sonuç birde deneme yapacağın ay adet bitimi doktora gidersen süper olur yumurtanın kac mm olduğunu söyler ona göre hareket edersin cnm

Evet benımde kızımla aynı bakalım hayırlısı olsun
Hayırlı sabahlar kızlar. ben dün doktora gittim. Muayene oldum. maalesef bu ay yumurtam yokmuş. yani boşuna bekliyormusum. bi daha ki ayı beklicem artık. hayırlısı olsun inşallah
olsun. Nasıp Can'ım zamanı degıl demekkı bı sonrakı ay işalhh olur
Kızlar hepinize hayırlı sabahlar birazdan randevum var kızımı okula bırakıp çıkıcam birazdan ordan çıkar çıkmaz yazarım size grsz canlar
Evettt ya. Bende onu dıyecektım sen yazmisşin coktan
canım cok şukur herşey yolun da kalp atışına gelınce bana acılde soylemedıler ama hızlı atıyodu gordum bende pekı nezaman Doğum olucak soyledımı Senle aynıyız cunku Bebek sagda mıydı soldamı alttan mı baktı üstten mi

amin cok sagol Can'ım benım bakalım nasıp artık

Can'ım tam yum gununde mi dollenme olmuş yanı hayırlısı dedıgın gıbı kısmet Allah bıze gonlumuzdekını nasıp ettırsın işalhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…