- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.441
Kız tartıyom biçiyom işin içinden cıkamıyorum yaaay cok güldürdüm beni cok yaşa sen emi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız tartıyom biçiyom işin içinden cıkamıyorum yaaay cok güldürdüm beni cok yaşa sen emi
İnşallah cnm inşallah hayırlı haberlerle gelsinlerrİnsallah canım sende bu hafta gidiyormuşsun ilk haberi senden alıcaz demekki hadi bakalım kızlar senden erkek kızımdan kız bekliyoruz
Saol cnm rabbim hepimizin muradını versin canım belirtiler bünyeyle alakalı bence belirtileri aynı olup farklı cinseyette cocuğu olan bizim gelin var bi oğlu bi kızı var ikisindede mide bulantısı vardı 4 cü aya kadar hatta kızına hamileyken idrar rengini sormuştum acık sarı demişti sonuc kızı var şimdi eski topiğede yazmıştım zamanında inşallah seninde gönlündeki göbüşündedirişalhh hayırlısıyla bu kez tutar bi oğluşun olur Can'ım benım
Cok gecmiş olsun Can'ım ya bişi sorucam sana ilk cocukta aşermeler kusmalar nasılsa ıkıncıdede oyle olursa aynı cınsıyet oluyo dıyorlar benım kızımda hiç aşerme yoktu iştahlıydım bundada oyleyım şuan bı aralar midem bulanır gıbı oldu gectı suan ve kız mı olucak şimdi aşerme aynı kızım gıbı
Takip et cnm topiği kafana takılan bişey olursada sor bildiğimiz bişey olursa söyleriz bunu rabbim kucağına almayı nasip etsin ikinçiyi planlı denersin valla arkadaşım var esmer karı koca kızları sarışın yeşil gözlü cnm rabbim bilir nasıl bir bebiş sağlıklı hayırlı olsunda gerisi boş cnmBilmiyodum bak bu yontemi :) gerci bu ay olmasaydi ovu testi alacaktim ama yinede bilmedigim icin ayarlayamaZdim . Kismet artik. Ben sadece muhtemelen hamile kaldigim geceydi ruya gormustum hatta ertesi gunde gordum ikisindede esmer kiz cocugu gormustum tersine cikar derler sarisin erkek diye dusundum esimde ben de sarisin renkli gozluyuz esmer olmaz gibi geliyo ama genetik tabi ailelerde esmerde var
İşallahhh Can'ım benım işalhh o kadar cok istıyorum kı kafayı yıyecem cınsıyetı ogrenene kadar heralde umitsızlık oluyo bende bazen cok istedıgımdem heralde artık hayırlısı neyse o olucak tabi Aslı'nda ilişki erken oldu bende ya ondan o kadar cok tereddutteyım ben bakalım nasıpSaol cnm rabbim hepimizin muradını versin canım belirtiler bünyeyle alakalı bence belirtileri aynı olup farklı cinseyette cocuğu olan bizim gelin var bi oğlu bi kızı var ikisindede mide bulantısı vardı 4 cü aya kadar hatta kızına hamileyken idrar rengini sormuştum acık sarı demişti sonuc kızı var şimdi eski topiğede yazmıştım zamanında inşallah seninde gönlündeki göbüşündedir
Cnm sıkılma üzülme gercekten rabbim kısmetimize ne yazmışsa o yum günü bile denemiş olsan eşinde y spermi olmayınca yine olmaz ama yumdan önce veya sonra denersin ama kısmetinde varsa o y gelir seni bulur inşallah kaderimize rabbim yazmış olsun yum günü 100 de 100 olsaydı insanlar bu kadar dua etmezdi cnm emin ol sen duanı et rabbime sığın inşallah gönlündekini kaderine yazmıştırİşallahhh Can'ım benım işalhh o kadar cok istıyorum kı kafayı yıyecem cınsıyetı ogrenene kadar heralde umitsızlık oluyo bende bazen cok istedıgımdem heralde artık hayırlısı neyse o olucak tabi Aslı'nda ilişki erken oldu bende ya ondan o kadar cok tereddutteyım ben bakalım nasıp
Evet valla oyle kısmetse gelır yemenden degılse ne gelır elden zaten boyle nasıp artık umarım rabbım nasıp ettirmiştır kaderımızde vardır işalhh olmasada demekkı vardır bı bıldıgı rabbımınCnm sıkılma üzülme gercekten rabbim kısmetimize ne yazmışsa o yum günü bile denemiş olsan eşinde y spermi olmayınca yine olmaz ama yumdan önce veya sonra denersin ama kısmetinde varsa o y gelir seni bulur inşallah kaderimize rabbim yazmış olsun yum günü 100 de 100 olsaydı insanlar bu kadar dua etmezdi cnm emin ol sen duanı et rabbime sığın inşallah gönlündekini kaderine yazmıştır
Sagol canım allah razı olsun benim asermeler aynıydı canım tek kusmalar biraz farklıydı kızımda daha biraz fazlaydı başka herşey aynıydı canım. İkisinde de her şey yiyordum et olsun tatlı eksi fark etmez yani belirtilere fazla takma canım doğru degil. Birde bu kalp atışına değinmek istiyorum bugün yengeme sordum onun doğuma bir hafta kaldı onunki de oğlan 7 içi haftada ilk kalp atışını duymuştu sordum dedi 150 üzeri imiş yani herkeste de tutmuyor belki tutma şeyi var ama herkeste tutmuyor canımCok gecmiş olsun Can'ım ya bişi sorucam sana ilk cocukta aşermeler kusmalar nasılsa ıkıncıdede oyle olursa aynı cınsıyet oluyo dıyorlar benım kızımda hiç aşerme yoktu iştahlıydım bundada oyleyım şuan bı aralar midem bulanır gıbı oldu gectı suan ve kız mı olucak şimdi aşerme aynı kızım gıbı
Ayy zor valla Can'ım Allah yardımcın olsun benım kızımda hiç yoktu bundada bı aralar oldu ama şuan yok valla
Canım haklısın tabiki ama öyle olmayınca ne yapicaksin herkes de de olmuyor benim kız kardeşimle aramızda 8 sene var hiç arkadaş gibi olamadık herkeste olmuyor ki. Elin kızları da kardeş gibi olmuyor bu zamanda kalkıp kardeşin can dostun gibi seversin ama arkadadanda bıçağı yersin olmuyor kimseye güven olmuyor. Dediğin gibi kız kardeş varsa ondan güzeli olmaz ama oda herkese kısmet olmuyor bacım ne yapicazÖyle deme cnm ya inan bazen insanın ihtiyacı oluyor bi kızkardeş yada kızkardeş gibi güvenebileceğin bi arkadaş dost insan istiyor cnm benim 4 kızkardeşim var rabbim acılarını göstermesin beni dinlemeleri bile bana güven veriyor rabbim kimseyi yalnız bırakmasın amin amin amin
Öyle valla ne yapalım bişey olmaz sağlık olsun ama sabah bulantılari başlamış kusmalar sa yakın çok korkuyorum vallahiİyiyim cnm gecmiş olsun allah beterinden korusun şu hamileliğin tadını bi çıkaramadın cnm ya ama sağ olsunlarda gerisi boş
ah cnm tabiki sende haklısın olmayınca ne yapıcaz birde yaşla ilgisi yok cnm bence kardeşimin en küçüğü benden 10 diğer kızlarlada 3 ve 5 yaş var 5 yaş küçük olanla hiç kafamız uyuşmaz 3 yaş olanlarla da fena değil idare ama 10 yaş olanla sanki daha fazla geciniyoruz cünki huylarımız bir cnm vallahi benim kızlarında arası 10 yaş inşallah anlaşırlar ilerde ama hiç yoktan iyiyidir değilmi cnmCanım haklısın tabiki ama öyle olmayınca ne yapicaksin herkes de de olmuyor benim kız kardeşimle aramızda 8 sene var hiç arkadaş gibi olamadık herkeste olmuyor ki. Elin kızları da kardeş gibi olmuyor bu zamanda kalkıp kardeşin can dostun gibi seversin ama arkadadanda bıçağı yersin olmuyor kimseye güven olmuyor. Dediğin gibi kız kardeş varsa ondan güzeli olmaz ama oda herkese kısmet olmuyor bacım ne yapicaz
mide bulantıları için bişeyler paylaştım bi oku belki faydası dokunur cnmÖyle valla ne yapalım bişey olmaz sağlık olsun ama sabah bulantılari başlamış kusmalar sa yakın çok korkuyorum vallahi
Belkıde bizde zamanla olur çünkü kız kardeşim 17 daha böyle çocuk gibi evlenirse o zaman daha çok yakınlaşiriz diye düşünüyorum inşallahah cnm tabiki sende haklısın olmayınca ne yapıcaz birde yaşla ilgisi yok cnm bence kardeşimin en küçüğü benden 10 diğer kızlarlada 3 ve 5 yaş var 5 yaş küçük olanla hiç kafamız uyuşmaz 3 yaş olanlarla da fena değil idare ama 10 yaş olanla sanki daha fazla geciniyoruz cünki huylarımız bir cnm vallahi benim kızlarında arası 10 yaş inşallah anlaşırlar ilerde ama hiç yoktan iyiyidir değilmi cnm
yok cnm ben 38 kardeşim 28 cok fark var yanii ilerde güzel olur inşallah evlendiği zaman olur emin ol cnm evlenen insan cabuk olgunlaşıyorBelkıde bizde zamanla olur çünkü kız kardeşim 17 daha böyle çocuk gibi evlenirse o zaman daha çok yakınlaşiriz diye düşünüyorum inşallah