- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.321
normalde olmuyorsa belirti olabilir cnmbenim gögusler şiş ve dolgun degıl ama cok acıyolar dokununca.
cnm göğüste kararma varmış ilişkiden 1 hafta kadar sonrada sık idrar olursa gebelik olabilir cnm bide kalktım diyorsun hiç fark etmez giden gidiyor emin olabilirsin cnm şöyleki erkekten gelen sıvı meniymiş meninin içindeki spermmiş meni içeri boşaltıldığı anda spermi salıp akıyomuş dışarı yani meni dışarı aktığında coktan sperm yola koyulmuş oluyormuş bi kamyasal gebelik gecirdim her ay yatardım tutmazdı ama kimyasal gecirdiğim ay hemen kalktım ve o ay tuttu cnm ama malesef kimyasaldıBendede bu ay hiç belirti yok, sadece göğüslerim bastırınca acıyo ve kararma var gibi, onun dışında kasık ağrısı falan hiiç bişey yok, bu aydan ümitsizim zaten, ilişkilerden sonra hiç yatmadım hooppidik kalktım temizlendimama bi dahaki ay doğru düzgün değerlendircem ovü testlerini doğru düzgün yapcam bakalım, eşimde sen yürekten istemediğin için olmuyor bebek diyor, istiyorum ya artıık kararlıyım bırakmayacağım çalışmaları
cnm en kısa zamanda doğru kararı vereceğine inanıyorum aldığımız kararlar hakkımızda hayırlı olsun inşallahHayirlisi ise nasip olsun inşallah.kararrsizlik zor gerçekten bende kararsizim
Amin. hayırlı sabahlarKızlar Günaydın
Hayırlı sabahlar
Hayırlı Haftalar
sona doğru geliyoruz dua edin kızlar
Allah bize sağlıklı ve hayırlı erkek evlad versin
Evt yuma 1gün kala ve yum günü erkek gösteriyor 2,3gün kala kız benimki son kız günü iliski olmustu ama yum daha erken catladı budurumda programa gòre erkek olması lazınaslında cinsiyete dikkat cekmek istemiştim cnm 2 gün erkek gösteriyor yuma 1 gün kalada erkek gösteriyor
Öyle mi,oylede mi oluyor..ne yumurtaymis sağı solu belli olmayan :)))))cnm yine riskli adet bitimide yumurtlayan var cnm inşallah onlardan olmazsın cnm
Bana da öyle geliyor.aralik ayı adet bitiminde hergun test yapayım bakalimbence yumurtladın cnm bi dahaki aya sıkı takip
Estf.ankadim Cnm tsk ederimCnm kusura bakma anca girebildim siteye.. netten baktım Biteral fitil emziren annelerde gerekmedikçe kullanılmamalıdır diyor..
Bana da öyle geliyor catladi sanki yumurta..evet en doğrusu yazarak bulmakCnm takvim işi saglam degil zaten bidahakine en bastan tarih ve saat yazarak yaparsin testlerini gidişe gore belli olur burayada atmak istersen yorum yapariz. böyle karmaşa oldu tabi ama bence cat olmuş sende.
merhaba benı de ekler misiniz ? :)hoş geldin cnm bu başlık güzell
Hoşgeldiniz. hayirli olsun. darısı başımıza. takip yaptınız mı?merhaba benı de ekler misiniz ? :)
sat 19 Ekim yeni hamileyim
Dr. 16. haftada net söyleyecegim dedi. haftaya ögrenirim inş. sanada yazarım cnm.ooo süpermiş bende ilk kızımı haziranın başında kuçağıma aldım isilikten mahfoldu kuşum o zamanlar klimada falan öyle yaygın değildi lükstü yanii bu arada cinsiyet için tekrar ne zaman gideceksin cnm doktora belli olunca yazarsan sevinirim
sagolun inşallah .. adet gunumde 117 beta ile ögrendim gebelıgımı. ertesı gun baska hastanede kan verdim 147 cıktı.doktor beta kontrolu ıcın pazartesı tekrar cagırdı 231 olmustu degerım. carsamba tekrar gıttım 391 olmuş. ama cok olumsuz konustu devlet hastanesı doktoru.yok düşecek dış gebelık. bnde baska bır doktordan randevu alıp persembe gnu gıttım. rahmın kendını hazırladıgını bı sorun olmadıgnı kesenın daha kucuk oldgu ıcın gozukmeyecegını soyledı. bu carsamba ıcın tekrar cagırdı ama dıs gebelık vs bnlar ıcın teshıs koyamam cok erken daha dedi.bastan gercekten cok uzuldum ama cevremde herkesın beta degerı bu sevıyelerde artmıs ve saglıklı bebeklerı oldu sımdı moralım daha iyi.carsambayı beklıyorum. bu arada takıp dedıgınız bu muyduHoşgeldiniz. hayirli olsun. darısı başımıza. takip yaptınız mı?