" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
cnm göğüste kararma varmış ilişkiden 1 hafta kadar sonrada sık idrar olursa gebelik olabilir cnm bide kalktım diyorsun hiç fark etmez giden gidiyor emin olabilirsin cnm şöyleki erkekten gelen sıvı meniymiş meninin içindeki spermmiş meni içeri boşaltıldığı anda spermi salıp akıyomuş dışarı yani meni dışarı aktığında coktan sperm yola koyulmuş oluyormuş bi kamyasal gebelik gecirdim her ay yatardım tutmazdı ama kimyasal gecirdiğim ay hemen kalktım ve o ay tuttu cnm ama malesef kimyasaldı

aslında cinsiyete dikkat cekmek istemiştim cnm 2 gün erkek gösteriyor yuma 1 gün kalada erkek gösteriyor
Evt yuma 1gün kala ve yum günü erkek gösteriyor 2,3gün kala kız benimki son kız günü iliski olmustu ama yum daha erken catladı budurumda programa gòre erkek olması lazın

İnşallah canim canimmeleklerim benim2, post: 49050052, member: 753026"]cnm en kısa zamanda doğru kararı vereceğine inanıyorum aldığımız kararlar hakkımızda hayırlı olsun inşallah[/QUOTE]
İnsallah canim Esim istemiyor kendisi doğuracaksanki bir naz bir naz bende cocuklari yeni azicik bbüyütüp rahatladim.calisiyor olunca gerçekten zorlandim büyütürken.yinede kafamdan atamiyorum bide farklı olsun düşüncesini.

Cnm takvim işi saglam degil zaten bidahakine en bastan tarih ve saat yazarak yaparsin testlerini gidişe gore belli olur burayada atmak istersen yorum yapariz. böyle karmaşa oldu tabi ama bence cat olmuş sende.
Bana da öyle geliyor catladi sanki yumurta..evet en doğrusu yazarak bulmak

Dr. 16. haftada net söyleyecegim dedi. haftaya ögrenirim inş. sanada yazarım cnm.

Hoşgeldiniz. hayirli olsun. darısı başımıza. takip yaptınız mı?
sagolun inşallah .. adet gunumde 117 beta ile ögrendim gebelıgımı. ertesı gun baska hastanede kan verdim 147 cıktı.doktor beta kontrolu ıcın pazartesı tekrar cagırdı 231 olmustu degerım. carsamba tekrar gıttım 391 olmuş. ama cok olumsuz konustu devlet hastanesı doktoru.yok düşecek dış gebelık. bnde baska bır doktordan randevu alıp persembe gnu gıttım. rahmın kendını hazırladıgını bı sorun olmadıgnı kesenın daha kucuk oldgu ıcın gozukmeyecegını soyledı. bu carsamba ıcın tekrar cagırdı ama dıs gebelık vs bnlar ıcın teshıs koyamam cok erken daha dedi.bastan gercekten cok uzuldum ama cevremde herkesın beta degerı bu sevıyelerde artmıs ve saglıklı bebeklerı oldu sımdı moralım daha iyi.carsambayı beklıyorum. bu arada takıp dedıgınız bu muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…